- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
-
- Konu Sahibi Ece Dawswert
bırak küçükkeni.. 22 yaşında duydum annemle babamın sesini... allahım gün boyu okulda çocuklara ders anlatamadım.. ne kötü hissettim.. garip sanki bilmiyoruz nasıl dünyaya geldiğimizi.. mesele anne baba yada başka biri bölesi özel bir ana şahit olmak.. evet olabilecek şeyler hepimizin heran başına gelecek şeyler.. ama ama tedbir işte.. az daha dikkat.. hepimiz için..Konu çok uzamış.
Tamam fake olma ihtimaline karşı yazıyorsunuz anlıyordum da fake de olsa bu kadar yerden yere vurulmamalı.
Doğruysa kendimi yerine koyuyorum kızım için çok endişelenirdim, yer bitirirdim kendimi.
Bu fakeyse bile böyle durumlar var.
Burada bile hemen hemen her sayfada ki" kucukken bende... Diye başlayan cümleler var.
Hani yazıyoruz bari burayı okuyanlara faydamız olsun değil mi ?
Tüh kaka kıh , iğrendim, tiksindim diyerek neye faydası olacak yorumların ?
Size yorumumu yaptım. Pedagog arkadaşıma da danıştım. Odanın size ait olduğunu ve birbirini seven karı kocaların sarılarak uyuyabileceğini anlatın kısa kısa cümleler kurarak.
Kafasında fazla şekil almaması içinde mutlaka uzman desteği almalısınız.
Konu gerçekse ve burayı okuyorsanız konunuzu kapatmanızı tavsiye ediyorum.
bırak küçükkeni.. 22 yaşında duydum annemle babamın sesini... allahım gün boyu okulda çocuklara ders anlatamadım.. ne kötü hissettim.. garip sanki bilmiyoruz nasıl dünyaya geldiğimizi.. mesele anne baba yada başka biri bölesi özel bir ana şahit olmak.. evet olabilecek şeyler hepimizin heran başına gelecek şeyler.. ama ama tedbir işte.. az daha dikkat.. hepimiz için..
Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ıSorusu olanlar da var kulitta ama konu sahibi 1 kere çemkirdi gitti bir daha da yazmadı.
Öneri verenlere de cevap atmadı.
Anlamadım amaç nedir cevap vermeyecekse...
Bende çoook küçükken tanık olmuştum ve hala her ayrıntısına kadar hatırlarım
Babası ile görse belki bir nebze kaldırır çocuk ama başka bir adam olması onda ne yaralar açmıştır kim bilir.
Bir de baya sizi izlemiş çocuk nasıl bu kadar rahat davrandınız ya!
Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ı
anneyi suçlar nitelikte. Bu durumda annenin kendini suçlu hissetmemesi mümkün mü Hayyal?
Bilineni tekrarlamakta yarar var mı?
O anki psikolojisiyle bu suçlamaların arasına kendini atmak kolay olmasa gerek.
Evet cocuğun psikolojisi çok önemli ve onlar önceliğimiz olmalı ama kendi ihmali nedeniyle evladına zarar
verdiğini bilen bir annenin neler hissedebileceğini de düşünmeli değil miyiz?
Anne-çocuk ve adamın bu durumdan en az hasarla nasıl çıkabileceklerine ait önerilerimizle katkıda
bulunmalı değil miyiz?
Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ı
anneyi suçlar nitelikte. Bu durumda annenin kendini suçlu hissetmemesi mümkün mü Hayyal?
Bilineni tekrarlamakta yarar var mı?
O anki psikolojisiyle bu suçlamaların arasına kendini atmak kolay olmasa gerek.
Evet cocuğun psikolojisi çok önemli ve onlar önceliğimiz olmalı ama kendi ihmali nedeniyle evladına zarar
verdiğini bilen bir annenin neler hissedebileceğini de düşünmeli değil miyiz?
Anne-çocuk ve adamın bu durumdan en az hasarla nasıl çıkabileceklerine ait önerilerimizle katkıda
bulunmalı değil miyiz?
Araç duvara çarptıktan sonra alkollü direksiyona oturmasaydın, ehliyetsiz araç kullanmasaydın demeninGenel hatlarıyla katılıyorum ancak şu dedikleriniz tamamen elinde olmadan yakalanan bir anne için geçerli olabilir.
Öncelikle 5 yaşındaki bir çocuk kafasında zaten kendi babasından başka bir resim olması mümkün değilken ani bir şekilde balayı gibi özel günlerde hayatlarına girmesi konu sahibi için unutulmaz bir anıyken çocuk için içinden çıkılmaz sorular anlamına gelebilir. Çocuk deyip geçmemek lazım biliyorsunuz ki onların iç dünyalarının yanında bizimkiler çok sığ kalır.
Ses çıkarılıyorsa birinin uyanma ihtimali de baya yüksektir. Hele bu bir çocuksa insanın aklına direk gelmemesi mümkün değildir.
Her şeye son derece özen gösterip yakalanması durumunda daha farklı konuşacağından eminim yorum yapanların.