Kızım bizi gördü!

Konu çok uzamış.
Tamam fake olma ihtimaline karşı yazıyorsunuz anlıyordum da fake de olsa bu kadar yerden yere vurulmamalı.

Doğruysa kendimi yerine koyuyorum kızım için çok endişelenirdim, yer bitirirdim kendimi.
Bu fakeyse bile böyle durumlar var.

Burada bile hemen hemen her sayfada ki" kucukken bende... Diye başlayan cümleler var.

Hani yazıyoruz bari burayı okuyanlara faydamız olsun değil mi ?

Tüh kaka kıh , iğrendim, tiksindim diyerek neye faydası olacak yorumların ?

Size yorumumu yaptım. Pedagog arkadaşıma da danıştım. Odanın size ait olduğunu ve birbirini seven karı kocaların sarılarak uyuyabileceğini anlatın kısa kısa cümleler kurarak.
Kafasında fazla şekil almaması içinde mutlaka uzman desteği almalısınız.

Konu gerçekse ve burayı okuyorsanız konunuzu kapatmanızı tavsiye ediyorum.

Ya ben bırakın annemle babamı görmeyi, nasıl dünyaya geldiğimi hayal edemiyorum, yüzüm kızarıyor. Yok arkadaş bana göre ebeveynler kutsal, öyle seks meks düşünemem ben. Görsem herhalde yüzlerine bakamazdım. Reddediyorum beni leylekler getirdi
Balayına çocuk mu götürülür? Balayının amacı bellidir, hevesini alana kadar seviş şeysidir. Hadi götürdün diyelim, o derece aksiyonlu, konulu sevişmelere ne gerek vardı? Çocuk sese uyanmış belli ki. Kıssaydın sesini, örtseydin kapıyı hiç başın ağrımayacaktı. Madem sevişmek tatlı geldi, o halde şimdi acı acı çıkarmasını yaşayacaksın. Kolay gelsin.

bırak küçükkeni.. 22 yaşında duydum annemle babamın sesini... allahım gün boyu okulda çocuklara ders anlatamadım.. ne kötü hissettim.. garip sanki bilmiyoruz nasıl dünyaya geldiğimizi.. mesele anne baba yada başka biri bölesi özel bir ana şahit olmak.. evet olabilecek şeyler hepimizin heran başına gelecek şeyler.. ama ama tedbir işte.. az daha dikkat.. hepimiz için..

bide şu var eskileri düşündüm yazık aileler .. aynı odada herkes dip dibe.. napıyorlarmış ki acaba.. yazık sessiz.. korkuyla yapmışlar herşeyi gören çocuklar.. işte neredeyse her mesajın başında bir zamanlar bende diye başlayan cümleler olması normal

Evet kesinlikle tedbir. Yürüyebilen ve kendi kendine yatağından kalkıp gelebilecek bir çocuk veya başka biri varsa evde çok özenli davranmak gerekiyor.
İhmal o insan için büyük travmalara neden olabiliyor.
Basit önlemlerle sorumluluğunu aldığımız çocuğun geleceğini korumuş oluruz.

Konuyu okuyan herkes bende dahil ayrıntılardan çok olumsuz etkilendi.Cidden balayı, zıplamak, inlemek vs.biran bende berbat hissettim.Gönlünce seks yapmaya hakkı yok mu balayında insanların? Evet var ama yan odada sizi duyup gelebilecek bir çocuk yoksa var.Dikkat, temkin vs. her ne gerekirse ebeveyn srn böyle başka türlü sü yok.Beraber yaşayacak gibisinşz bundan sonra benzer bi hataya düşmeyin.

Balayında ne işi var çocuğun ya yazık gerçekten çocuğunuz için çok üzüldüm.Sorumsuz annenin cezasını çocuk çekmiş resmen

Sorusu olanlar da var kulitta ama konu sahibi 1 kere çemkirdi gitti bir daha da yazmadı.
Öneri verenlere de cevap atmadı.
Anlamadım amaç nedir cevap vermeyecekse...
Kadın başına gelen felaketin farkında olarak çözüm önerileri talep ediyor ama gelen yorumların % 90 ı
anneyi suçlar nitelikte. Bu durumda annenin kendini suçlu hissetmemesi mümkün mü Hayyal?
Bilineni tekrarlamakta yarar var mı?
O anki psikolojisiyle bu suçlamaların arasına kendini atmak kolay olmasa gerek.
Evet cocuğun psikolojisi çok önemli ve onlar önceliğimiz olmalı ama kendi ihmali nedeniyle evladına zarar
verdiğini bilen bir annenin neler hissedebileceğini de düşünmeli değil miyiz?
Anne-çocuk ve adamın bu durumdan en az hasarla nasıl çıkabileceklerine ait önerilerimizle katkıda
bulunmalı değil miyiz?

Ben katılmıyorjm aslında, baba anne ayrı ayrı travma, babamı annemle değil başka biriyle görmeyi bu yüzden tercih ederdim sanırsam. Annemi kesinlikle görmek istemem babam travma olur ama bir noktaya kadar katlanabilirim.

la

Bence anne kalbi, anne diliyle yazilmamis.Ben de anneyim ve boyle bir olayda uzuntumu, utancimi, cocugun gelecekteki hayati , psikolojisi, vs uzerinde dururum.Tek yazdigi "napsam inandiramadim, yalan soyluyosun dedi" olmus.
Ama seksi hakkinda epey ayrinti vermis.inlemeler , ziplamalar....inanmadim

Ya abartma diyenleri anlamıyorum. Anne baba olunca noluyor, 2 çıplak beden yok mu ortada? Kim olduğu fark etmez, uygunsuz bir vaziyetteler sonuçta. Ve ufacık bir çocuk bunu canlı canlı görüyor. Televizyonda öpüşme sahnelerinde zap yaparken bunu nasıl normal bulabilirsiniz ki? Çocuğu her türlü ahlaksızlıktan, edepsizlikten sakınırken daha yaşı müsait olmadan cinsellikle tanıştırmak etik dışı değil mi? Açık film sahnesini çocuğun burnunun dibine sokmak nasıl normal olabilir? Olamaz efendim, he bu arada evet tiksindim ben duymak zorunda mıyım sevişme rutinini konu sahibinin? Siz nasıl yapıyorsunuz diyene de cevabım sana ne!

Genel hatlarıyla katılıyorum ancak şu dedikleriniz tamamen elinde olmadan yakalanan bir anne için geçerli olabilir.

Öncelikle 5 yaşındaki bir çocuk kafasında zaten kendi babasından başka bir resim olması mümkün değilken ani bir şekilde balayı gibi özel günlerde hayatlarına girmesi konu sahibi için unutulmaz bir anıyken çocuk için içinden çıkılmaz sorular anlamına gelebilir. Çocuk deyip geçmemek lazım biliyorsunuz ki onların iç dünyalarının yanında bizimkiler çok sığ kalır.

Ses çıkarılıyorsa birinin uyanma ihtimali de baya yüksektir. Hele bu bir çocuksa insanın aklına direk gelmemesi mümkün değildir.

Her şeye son derece özen gösterip yakalanması durumunda daha farklı konuşacağından eminim yorum yapanların.

Kızın öz babası yaşıyorsa inşallah anlatır çocuk ta sizden alır çocugunu birde rezil olursunuz hakime falan yazık nnasıl bir annesiniz ya umarım konu fake dir

Ya konu sahibi şaşırıyorum size vallahi
Nasıl tepkisiz kalırsınız bu kadar yorumlara
Konuyu açıp kactiniz tbrikler

Araç duvara çarptıktan sonra alkollü direksiyona oturmasaydın, ehliyetsiz araç kullanmasaydın demenin
ne yararı olabilir?
Önce yaraları tedavi etmek gerekmez mi? Kişi yaşadıklarından ders aldıysa almıştır almadıysa ne desek boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…