kızım anne sütünü ısrarla reddediyor tavsiyelerinizi bekliyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi kibar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kibar

Ziyaretçi
merhaba kızım 7 aylık ama yaklaşık bir aydır yani ek besinlere başladığımdan bu yana ısrarla anne sütü almak istemiyor. başını göğsüme doğru çevirince ağlamaya başlıyor. sadece gece bir iki kez anne sütü alıyor. bu duruma çok üzülüyorum. en azından 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama meme başını ile ağzına almıyor ne yapmalıyım ne olur tavsiyelerinizi bekliyorum. benimle aynı durumla olan varmı?

canım geceleri uyku arasında emiyordur muhtemelen..
gündüzleri de sağıp kahvaltısına, meyve pürelerine katabilirsin..
hem sütün kesilmez hem bebiş anne sütünden mahrum kalmaz böylece...
tabii inşAllah da emmeye yeniden başlar...

canım bende aynı fikirdeyim emmiyorsa sağıp gıdalarına kat ama geçen bi arkadaş yazmıştı hatırlamıyorum ama onunda bebeği 1 hafta emmeyip tekrar emmeye başlamış inşallah seninkide emer benimki de bazen sağ göğsümü almıyor sola alınca istiyor bende sağ göğsümü emzirme minderinde sol diye yutturuyorum:) minder olmasa fıtık olacam ağrıdan. bebekler çok fena Allah ın izniyle seninki de düzelecektir üzülme canım

Son düzenleme:
benim kızımda 40 cıktıktan sonra emmeyi hep reddetti ben de bırakmadım zorladım uykuya dalınca emzirmeye calıstım uyanıkken asla emmiyordu kızım simdi 8 aylık halen zorla emziriyorum ek qıda yediriyorum ama anne sütü qibi olmadıqı için en azında yasına kadar emzirmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

sorunun hala devam ediyor mu bilmiyorum ama benim bebeğim de aynı şeyi yaptı ek gıdaya başlayınca beni reddetti. o zaman 6 aylıktı şimdi de hala zar zor emiyo yakında 8 aylık olacak. annem biraz aklı erince tabiri caizse sülük gibi yapışır diyo bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…