- Konu Sahibi nature2004
-
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
Bende 12 yaşımda adet oldum, 150 boyum vardı. Şimdi 29 yaşındayım boyum 174.
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
ne guzel bir noktaya deginmissin canim bende de olmustu guluyorum simdi ilk pedle okula gittigimde nasil utanmistim kimse gormemisti ama butun gun tenefuste bile cantamin yanindan ayrilmamistim :)Tek sorun boyu olsun ya. Dusunmeniz gereken psikolojisi bence. Ben de 4. Sinifin yaz tatilinde olmustum. Herkesten once olmayi insan garipsiyordu o zamanlar.
2-3 cm daha uzar bence kısa değil çok üzülmeyin , yaşında adet için gayet normal Allah sağlık versin
25 yaşına kadar uzama oluyor 4 5 cm en az spor yapmaya devam ederse kilolu olma yada hormonal bir sorunu yoksa uzar biraz bende 162 yim o boydaydım bende anca bu kadar oldu niye dert ediyorsunuz ki gayet standart türk kadını boyu napalım bizde kısa doğmuşuz gen meselesi sizin yapacağınız bişey olduğunu düşünmüyorum
8 yaş ne ya5 yaşında ömemelerim çıktı 8 yaşında regl oldum bikaç yıl daha uzadı boyum sonra durdu.
1,63üm regl işi bozdu yoksa 2metreye giderdi. anne tarafıda baba tarafıda çok uzun. kız kuzenlerim 15-16 yaşındakiler enkısası 1,80 öyle hesap et.
reglden sonra kemikler hızla kapanıyo sonrada uzama duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?