- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi nature2004
-
Adet olunca boy uzaması durmaz.
Yanlış bilgi.
Sadece yavaşlar.
18-20 yaşına kadar devam eder.
Yani kızınızın 1.65-1.67olma ihtimali yüksek.
Hic olmadı boy uzatma hareketlerini öğrenip yapabilir. Spora gidebilir. Basketbol oynayabilir.
Çözümsüz dert değil.
aynen canım voleybolla reglden sonra 15cm uzadım :) karamsarlığa bak yaa :)
Adet oldu diye boz uzamayacak gibi bir kural yok. Neticede bu genetik bir durum . Uzayacağı varsa uzar. Bence bunu dert etmek yerine şükredin. Allah'ın Gücüne gider. Sağlıklı olması daha önemli. Herkes selvi boylu olacak bir şey yok .
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?