- 4 Nisan 2014
- 5.602
- 16.145
- 298
- Konu Sahibi nature2004
-
Plates de bir kaç santim uzatıyor :)Genetik ve beslenme uzamada çok önemli.
Ben evlendikten sonra da 2 cm uzadım sebebini bilmesem de...
Adetle bi ilgisi yok ki. 20 yasindan sonra uzamaz derler genelde. Daha uzar bence. Ama zaten babasi da cok cokk uzun degilmis o yuzden ikinizn ortalamasi olur muhtemelen
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
Ay hiç sormayınKeşke birşey alacak olsam. Ben birşey üretmeye karar verdim. Bedeni anlayamıyorum. Biz kadınlarda en küçük beden 34. Ben bu erken adet gören 10-13 yaş arası kızlar için sızdırmayan adet dönemi külotu üreteceğim. Ama bedeni kestiremiyorum. Yetişkin kolay. Ama bunlar çok zor. Sanırım bize göre 30-32 gibi düşünmek lazım. Hani yetişkinin xxs-xs'u onlara olmayabilir. Zaten iri olanlar yetişkin versiyonları alabilir ama adet görüp 30 kilo olanlar da oluyor. Ben öyleydim mesela.
Evet Ben onlara bakayım en iyisixxs bir ihtimal olabilir aslında, en iyisi 10-11, 12-13 yaş bikini altını standart olarak almak olur herhalde :)
Bende 11 yaşında adet oldum. Annem 1.55 babam 1.75 ben 1.61 de kaldım 19 yaşındayım senelerdir aynı boyum, çok uzayacağını sanmıyorum maalesef
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
Olayın regli olmayla alakasını çözemedim. Olunca uzamasının duracağını mi zannediyorsunuz. Eğer sorun buysa öyle bir şey yok. Bu arada sizinle kim dalga geçti, tüm çevreniz basketbolcu falan miydi bilmiyorum ama Türk kadını için 1.55-1.60 zaten ortalama boy. Ayrıca umarım ergenlikteki kızınızın yanında boyla ilgili ya da başka fiziksel özelliklerle ilgili böyle konuşmalar yapmıyorsunuzdur.
Kizinizin boyu uzadi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?