Kızım adet oldu,boy sorunu?

Adet olduktan sonra 10 cmden fazla uzadim.
Annem 1.65 babam 1.85 abim 1.92 ben 1.80im
Baba 1.77 anne 1.60sa sanmiyorum kizinizin 160in ustune cikacagini

Bazen adeti baskılayıcı ilaç veriyorlar. 9 yaşında bir çocuk adet olmuş, boyu kıza kalmasın diye doktor yazmıştı. Her ay gelip o iğneden oluyordu. Ismini hatırlayamadım, üniversite hastanesinden yazmışlardı.

Adetle bi ilgisi yok ki. 20 yasindan sonra uzamaz derler genelde. Daha uzar bence. Ama zaten babasi da cok cokk uzun degilmis o yuzden ikinizn ortalamasi olur muhtemelen

Orta 2nin yazında adet oldum üniversiteye kadar uzamaya devam ettim. Dedem ve 1 kardeşi hariç tüm sülalem kısa.. 1.70 boyum.

xxs bir ihtimal olabilir aslında, en iyisi 10-11, 12-13 yaş bikini altını standart olarak almak olur herhalde :)

Bende 11 yaşında adet oldum. Annem 1.55 babam 1.75 ben 1.61 de kaldım 19 yaşındayım senelerdir aynı boyum, çok uzayacağını sanmıyorum maalesef

Adetle uzamanın ilgisi olmadığını açıklıyorlar sürekli önceden kadınlar adet olur olmaz evlendirildiği için gelişimleri duruyormuş o yüzden böyle bir algı var büyüklerde, ben kardeşlerimde kendimde de gözlemledim üniversite sürecinde(17-21) 3cm uzadım evlenmeyen arkadasım (24-26)polis oldu aynı boydaydık ve 3cm daha uzadı antrenmanlara gide gele spor ve bol süt içirin Almanların süt politikasıyla ilgili araştırmalar yapın sütün uzamaya ne kadar faydası olduğunu görürsünüz

Olayın regli olmayla alakasını çözemedim. Olunca uzamasının duracağını mi zannediyorsunuz. Eğer sorun buysa öyle bir şey yok. Bu arada sizinle kim dalga geçti, tüm çevreniz basketbolcu falan miydi bilmiyorum ama Türk kadını için 1.55-1.60 zaten ortalama boy. Ayrıca umarım ergenlikteki kızınızın yanında boyla ilgili ya da başka fiziksel özelliklerle ilgili böyle konuşmalar yapmıyorsunuzdur.

Reglden sonra ben de uzandım. Yaşım 12ydi
Kızına bunu dert ettiğini belli etme iyice kompleksli yaparsın.

Ben 28 yaşındayım ve 11.5 yaşındaki kızınızla aynı boydayım :)) Hiç de rahatsız edici bir boy değil bence. Ki kızınız 18 yaşına kadar illa ki uzayacak daha :)

Ben ilkokul 4 te adet oldum. O zaman 1.55 filandim 165 oldum simdi o zaman doktora götürme olmamıştı. Ama isterseniz endokrinolojiye goturebilirsiniz

buna mı üzüldünüz dünyada o kadar şey olurken, kendinize dert arıyorsunuz sanırım. cocuğunuzun çok ciddi bir hatstalığı olup 1.70 boyla yatalak da olabilirdi.

Kizinizin boyu uzadi mi?

Merhaba kızım 11 yaşına 2 ay kala adet oldu. Adet olduğunda boyu 1.48 di. Aradan 10 ay geçti. Şu an boyu 1.55. 10 ayda 7 cm uzadı. El röntgeni çekildi. Epifiz büyüme plaklar açık. Dr 1,5-2 sene daha uzayacak dedi. 165 olur dediler. Dert etmeyin yani. Ben 165 eşim 183 cm.

Regl olunca boyun uzamasinin durduğunu hiç bilmiyordum.6.sinifin yazında olmuştum .O zaman boyum kaçtı bilmiyorum ama sonradan uzamisimdir diye düşünüyorum çünkü boyum 1.70.Boy uzaması genetik ama ya.Yine de spor yapmanın etkisi mutlaka olur .Ayrıca 1.58 kalsa nolucak ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…