- 14 Kasım 2014
- 665
- 739
- 88
- 36
- Konu Sahibi nature2004
-
Bende 3. sınıfın yaz tatilinde adet olmuştum
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
ne guzel bir noktaya deginmissin canim bende de olmustu guluyorum simdi ilk pedle okula gittigimde nasil utanmistim kimse gormemisti ama butun gun tenefuste bile cantamin yanindan ayrilmamistim :)
Kemik uçları kapanmazsa uzar uzayan birçok kişi var ama ben uzamadim orası ayrı 1.55 te kaldım :)Adetten sonra boy uzamasi duruyor. Net
Ben de 13yasimda oldum ve adetten sonra ne kadar sut icip spor yapsam da gr uzamadim
Ki ailemde herkesin boyu uzundur. Ben 1.65te kaldim.
en fazla 2,3 cm daha uzar.. ama boy uzaması durur yalnız çok erken bi yaş adet olöası için inşallah kendini toparlayabilir... ben 17 yaşımda olmuştum adet bizimkilerde korkmuştu genelde geç adet olanlar daha uzun boylu oluyo demek halalara çekmemiş kızınız..
- Herkese merhaba kızım 11,5 yaşında hiç beklemediğim bir anda adet oldu.Adetten önce hızlı boy uzaması bekliyordum.Ben 1.6o boyundayım.Belki çok kısa bir boy değil ama ben çok çektim boyumdan.Hem de çok.Laf sokmalar,küçümsemeler .O kadar üzgünüm ki şu anda.Eşim 1.77 gibi.Halaları uzun baya.Kızım ise süt içiyor,voleybol oynuyor .İçimde zaten dertti boyu uzar mı uzamaz mı diye.Kızım 1.58 gibi şu anda.
8 mi cok erken degilmi?? yapilimiydinizki ? yapili olanlar daha erken olurmus..5 yaşında ömemelerim çıktı 8 yaşında regl oldum bikaç yıl daha uzadı boyum sonra durdu.
1,63üm regl işi bozdu yoksa 2metreye giderdi. anne tarafıda baba tarafıda çok uzun. kız kuzenlerim 15-16 yaşındakiler enkısası 1,80 öyle hesap et.
reglden sonra kemikler hızla kapanıyo sonrada uzama duruyo
sen kızlar külübüne üye olsana 14 yaşında buralarda:) komiğime gittiYoo niye ben adet olduktan sonra uzadım hala da uzuyorum.üstelik annem de babam da kısa boylu.hele baba tarafında bir orta boy bile yok hepsi kısa anne tarafından da dedem ve teyzelerimden biri uzun boylu diğerleri kısa boylu.
Ben şuan 14 yaşındayım boyum şuan 1.64 civarı.
sen kızlar külübüne üye olsana 14 yaşında buralarda:) komiğime gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?