Doğuma Hazırlık kızım 3 aylık isim değişikliği yapmak istiyorum !! Yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
isim degsitirme yeni yasayla kolay diye biliyorum ama iyi karar evrin her ay gidip isim degisirseniz olmaz sanki :)

gulfem degiskmis nadir oldugu kesin :)

elif ismini seviyorum ben ama sade olacak oda çok kinuyor galiba :)

elif zeynep vs eski seviyorum galiba :)))

Daha neler duyucam Allahim,konulmus ismi neden degistirirki insan,nasip böyleymiş der gecerdim ben olsam sonucta 3 aydir o cocuga o isim söyleniyor kulagina ezan okunduysa sayet bu isimle okunmustur.
Bende öyle deyip geçmek istiyorum ama isim bnde takıntı haline gledi . Ve değiştirmek istioyrum . Evet ezan bu isimle okundu .

Bende bunu başta farkedemedim . Şimdi pişman oldum kızma bu adı verdiğimiz için . Bu yüzden değiştirmek istiyorum .
ben genel olarak iyelik eki almış isimleri sevmiyorum, ecem, tanem, ayşem, aşkım, balım...
olmuyor yani, şu yaşımda insanların bana pelinim diye hitap ettiğini düşünemiyorum.

Öyle canım sıkıldı ismi beğenmedim degistirecegim yapamazsınız mahkeme kararı gerekir ki ne diyeceksiniz mahkeme de Ecem çok yalnız kaldı yanına naz koyayım diyorum hakim beeeyy mi? Nüfus cüzdanı ciktiysa geçmiş ola.

Reactions: Yeu
Mahkemeyi açmanız gerekecek ismi sildirme yahut ekletme yaparken. Birde sizden geçerli sebep istenecek, reddedilebilir yani. Öyle biliyorum en son.

Ayrıca isim ekletmeyin bence ismi çok güzel. Ekleyecek iseniz naz vs koymayın sonuna. En sevdiğim isim Nisa benim. Ecem Nisa yapın ya da. Ama bence hiç dokunmayın, kıyafet değil ki bu...

Nüfus müdürlüğünden olacağını sanıyor konu sahibesi zaar. Ancak geçerli sebep istiyorlar diye biliyorum. çok ciddi sebepler isteniyor. Dediğiniz çok doğru :))

evet ya isim ayni koyup durdular eski isimler kalmadi fatma ayşe gibi.. hep modern isim..:)
elisa erva ravza gibi çikar okula başlayanlar şimdi

Nisa kadın demek değil mi? Niye küçücük çocuğa kadın anlamına gelen bir isim koyulur ki? Bi de ecem var başında ecem kadın olur öyle

Ecem tek başına daha hoş. Naz ekleyince basitlesiyor. Bence tek isim daha güzel marka gibi. Iki ismi hicbi zaman sevemedim zaten. Illa da degistirecem derseniz sonuna naz falan eklemeyin, baska bi isim bulun ecem yerine onu yapın tek isim olarak.
Bu arada ben kayra ismini cok severim, aklınızda bulunsun belki hosunuza gider.

naz ada gibi isimler neredeyse çok ecem tek isim daha hoş.. eklemeseniz daha iyi..:)

Nisa kadın demek değil mi? Niye küçücük çocuğa kadın anlamına gelen bir isim koyulur ki? Bi de ecem var başında ecem kadın olur öyle
Evet evet doğru anlamı.
Büyüyecek ama olaya öyle bakacaksak. Belli bir yaştan sonra ömrünün sonuna kadar bir kadın olarak hayatına devam edecek.
Sadece öneriydi, ben çok sevdiğim için... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…