Etvayi ben onerdim. Bende sevmiyorum. Bir kac modern isimden yazdim . Onemli olan bizim sevip sevmememiz degil. Kimi turkce kimi kuran ismi yada cok aciklayici isim olmayip sadece ismi guzel doye koyuyorlar. İsminin anlami aman aman uzun uzun anlamli olmasina gerek yok bana gore .
Zaten burdakilerin fikrini alirsa konu sahibi kizi bi kac sene daha ayni isimde kalir degistiremez.Herkes ayni ismi sevemez. Soylenenlerden seç o guzelmi bu guzel mi sorma bence zaten kararsiz sonra tekrar tekrar degistirmeye ugrasirsin . Bunlar konu sahibineydi arkadasim.
Selam hanımlar
3 aylık bi kızm var . Adını ecem koyduk . Ben ismi değiştirmek ,Yanına ek bi isim koymak istiyorum . Ecem ile uyumlu isimler önerir misiniz . Ben ecem naz düşündüm Sizce nasıl uymlu mu? Daha başka fikirleri olan varsa buraya yazabilir mi acaba ...?
.**********************************
****Ecem den başka isimlerde olabilir . Değiştirmekte kararlıyım ."***
Alya ismine ne dersinPeki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim
evet güzel isimler ama tanem olanı beğenmedim oda ecem gibiEfsa Nur
Ravza nur
Erva
Şüheda
Tanem inci
Almina
Kesin olarak değişiyorsa En çok hangisi ağır basıyorsa ona karar verin yada öneri yapalımİsim önerileriniz için teşekkürler bayanlar . Eşim tanıdığı bi avukatla görüşüp isim değişikliği talebinde bulunacaz . İsme ek değil de artık ismi tamamen değiştirmek istiyoruz . İnş hakimi de ikna ederiz de isim değişir
Bencede sadece isim onerisi almali. Olumsuz yorum yapanlara kulak asmamali . Olumsuz yorum yapanlarin kendi begendikleri ismide baskasi sevmez. Sorduklari icin fikir soyluyoruz ama baskasinin zevkine gore isim konulmaz. İster anlami olsun ister olmasin onemli olan anne babanin icine sinmesi sevmesi .Arkadaşlar burdan şu sonucu çıkarmalıyız ne acele bi karar vermek nede başkalarının begenmesiyle hatır gönül için isim koymamak lazım onun için öneri verip yorum yapıyoruz içinize sinmediyse doğduktan sonra karar verilmeli şahşı kanaatim anneler isim yüzünden baskı altında kalmamalı kimseye kulak asmamalı
Aynen birde anne baba baskısı olmasa bir çözümü olmayınca huzursuzluk orada başlıyor hoşgörülü bireyler olmak yerine eleştirmek daha kolay gelıyorBencede sadece isim onerisi almali. Olumsuz yorum yapanlara kulak asmamali . Olumsuz yorum yapanlarin kendi begendikleri ismide baskasi sevmez. Sorduklari icin fikir soyluyoruz ama baskasinin zevkine gore isim konulmaz. İster anlami olsun ister olmasin onemli olan anne babanin icine sinmesi sevmesi .
bence cok guzel saksıcım :)Ecem in anlamı nedir allasen
ecem guzel ecemnaz koymayın o ne oyle safinaz gibi :)Selam hanımlar
3 aylık bi kızm var . Adını ecem koyduk . Ben ismi değiştirmek ,Yanına ek bi isim koymak istiyorum . Ecem ile uyumlu isimler önerir misiniz . Ben ecem naz düşündüm Sizce nasıl uymlu mu? Daha başka fikirleri olan varsa buraya yazabilir mi acaba ...?
.**********************************
****Ecem den başka isimlerde olabilir . Değiştirmekte kararlıyım ."***
Kendi isminizi bile nüfus müdürlüğünde yarım saatte değiştirirsiniz. Mahkeme kararına gerek yok.[/QUOTE
mahkeme kararı olmadan değişiklik yapabilen varsa lütfen bana da bildirebilirmi nasıl bir yol izlediğini?Galiba mahkemeye gitmeden sadece nufüs müdürlüğüne bi dilekçe gönderip isim değişikliği yapılabiliyormuş . Bnde netten yeni araştırdım