Doğuma Hazırlık kızım 3 aylık isim değişikliği yapmak istiyorum !! Yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ecem ismi tek başına içime pek sinmedi . O yüzden ya ismi tamamen değiştircem yada yanina ek isim koycam . o yüzden yani . İnternetten isim değişikliği ni araştırdım . İsim değiştirmek şimdi daha kolay mış . Yeni doganlarda daha esnek davranıyorlarmış .
Keşke iyi düşünseydiniz ismini.
Son anda mı Ecem koydunuz?
Ece daha iyi bana kalırsa.

Herkeste bir naz eki. Naz koya koya nazlı kızlar çoğalıyor bence. İsim etkiliyor çünkü insanı. Uğraşmaya değmez bence de.

ben genel olarak iyelik eki almış isimleri sevmiyorum, ecem, tanem, ayşem, aşkım, balım...
olmuyor yani, şu yaşımda insanların bana pelinim diye hitap ettiğini düşünemiyorum.
İş yerinde bir ablamız vardı.Kızının adı Ecem di.
Annesine "ne biçim isim bu Ecem diye babaanne ismimi olur.Ben yaşlanıcam.Bunu hiç düşünmemişsin."demişti.:KK48:

Doğumdan önce bi sürü isim düşündüm . Ecem olsun dedik 1 aydır aklımda keşke başka isim koysaydım diye . Şimdide değiştimek istiyorum .

Ama ya yeni koyduğundan da bıkarsan

Desen ki ben Ayşe istedim eşim dinlemedi Fatma koydu tabii Nasıl değiştirilir araştır

Ama o ismi de beğenmezsen iki ay sonra ne olacak

Kuzenimin adı Ece yengem kız olacağını öğrenince Ece istemişti Bebek doğdu iki aylık falandı ay Nur koysaydım keşke dedi yaşında da başka bir şey gelmişti aklına Gül içeren isimler

Özetle kız 18 yıldır Ece

Doğumdan önce bi sürü isim düşündüm . Ecem olsun dedik 1 aydır aklımda keşke başka isim koysaydım diye . Şimdide değiştimek istiyorum .
Üstünde çok durduğunuz için değiştirmek istiyorsunuz bence.
Değiştirip 2 ay sonra daha güzel bir isim aklınıza yatabilir bu kadar yoğunlaşmayın.
3 aydır herkes ecem diyor bence ece olarak değiştirin ve öylece bırakın.

Bu konuyla ilgili 3. konu açışınız bu benim gördüğüm. İlk kızınızın adı Elmas galiba , Ecem'i de Erva ile değiştirebilirsiniz bence.
En sevdiğim kız isimlerindendir Erva...

Ece de sevmem ecem de sevmem naz demem gül de hiçbirini. Yorum yapmayayım ben :KK53:

Evet bir
Bu konuyla ilgili 3. konu açışınız bu benim gördüğüm. İlk kızınızın adı Elmas galiba , Ecem'i de Erva ile değiştirebilirsiniz bence.
En sevdiğim kız isimlerindendir Erva...
evet biraz öyle oldu . İsmi begenmeyince ..
Erva da güzel isim miş teşekkürler fikriniz için

Peki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim

Daha neler duyucam Allahim,konulmus ismi neden degistirirki insan,nasip böyleymiş der gecerdim ben olsam sonucta 3 aydir o cocuga o isim söyleniyor kulagina ezan okunduysa sayet bu isimle okunmustur.

Peki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim
Gülfem-ecem... İkisinin tarzı çok farklı. Bence ecem kotmuşsunuz bir kere değiştirmeyin. Ama yanına bir isim deyince nedense içimden "İpek ecem" geçti.

X