Gerçekten bu kadar kolay minüfus müdürlüğüne gidip değiştirebiliyorsunuz çocukların ismini, hiçbir ek prosedürü yok.
ama bence naz eklemeyin, ecem i de ece yapardım ben olsam, iyelik eki olan isimleri sevmiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten bu kadar kolay minüfus müdürlüğüne gidip değiştirebiliyorsunuz çocukların ismini, hiçbir ek prosedürü yok.
ama bence naz eklemeyin, ecem i de ece yapardım ben olsam, iyelik eki olan isimleri sevmiyorum.
Keşke iyi düşünseydiniz ismini.Ecem ismi tek başına içime pek sinmedi . O yüzden ya ismi tamamen değiştircem yada yanina ek isim koycam . o yüzden yani . İnternetten isim değişikliği ni araştırdım . İsim değiştirmek şimdi daha kolay mış . Yeni doganlarda daha esnek davranıyorlarmış .
Gerçekten bu kadar kolay mi
Doğumdan önce bi sürü isim düşündüm . Ecem olsun dedik 1 aydır aklımda keşke başka isim koysaydım diye . Şimdide değiştimek istiyorum .Keşke iyi düşünseydiniz ismini.
Son anda mı Ecem koydunuz?
Ece daha iyi bana kalırsa.
İş yerinde bir ablamız vardı.Kızının adı Ecem di.ben genel olarak iyelik eki almış isimleri sevmiyorum, ecem, tanem, ayşem, aşkım, balım...
olmuyor yani, şu yaşımda insanların bana pelinim diye hitap ettiğini düşünemiyorum.
Nüfus dairesiyle bitse yine iyi mahkeme karariyla degistiriliyo diye biliyorumSirf yanina ilave isim eklemek icn nufus dairesine mi gideceksinz ay ben olsam usenirim
Kabul edp etmeyecekleri de belli degil.
Bir de tek isim iyidir, az olsn öz olsun
Doğumdan önce bi sürü isim düşündüm . Ecem olsun dedik 1 aydır aklımda keşke başka isim koysaydım diye . Şimdide değiştimek istiyorum .
Üstünde çok durduğunuz için değiştirmek istiyorsunuz bence.Doğumdan önce bi sürü isim düşündüm . Ecem olsun dedik 1 aydır aklımda keşke başka isim koysaydım diye . Şimdide değiştimek istiyorum .
evet biraz öyle oldu . İsmi begenmeyince ..Bu konuyla ilgili 3. konu açışınız bu benim gördüğüm. İlk kızınızın adı Elmas galiba , Ecem'i de Erva ile değiştirebilirsiniz bence.
En sevdiğim kız isimlerindendir Erva...
Gülfem-ecem... İkisinin tarzı çok farklı. Bence ecem kotmuşsunuz bir kere değiştirmeyin. Ama yanına bir isim deyince nedense içimden "İpek ecem" geçti.Peki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim