Bende bunu başta farkedemedim . Şimdi pişman oldum kızma bu adı verdiğimiz için . Bu yüzden değiştirmek istiyorum .
bende aynen öle düşündümmdert etmesin hiç, bundan bir 40 sene sonra ortalık bade su nineler, efecan dedelerle dolacak
Nüfus müdürlüğünden olacağını sanıyor konu sahibesi zaar. Ancak geçerli sebep istiyorlar diye biliyorum. çok ciddi sebepler isteniyor. Dediğiniz çok doğru :))
Konsoloslukla mı hal ediliyor?Bende öyleyim, değiştirebiliyorsun :) şahsen ben yapacağım. İsim sildirme benimki gerçi.
Evet evet doğru anlamı.
Büyüyecek ama olaya öyle bakacaksak. Belli bir yaştan sonra ömrünün sonuna kadar bir kadın olarak hayatına devam edecek.
Sadece öneriydi, ben çok sevdiğim için... :)
Tabii ki oda mantıklı. Yani manasından çok, isminin söylenişi hoş alında. Ama dediğiniz de bir yerde doğru...Büyüse de mesele değil. Kadın olduğunu pekiştirmek gibi geliyor bana.
Türk vatandaşı mısın aynı zamanda canım?Konsoloslukla mı hal ediliyor?
Evet türk vatandaşlığı sonradanTürk vatandaşı mısın aynı zamanda canım?
ecem yade koyun o zaman:)karar verdim ismi tamamen değiştirmek istiyorum . Gçerli bi nedenim var isim değiştirme knusnda ama burda açıklamak istemiyorum
Anlamı güzel isim önerilerinizi bekliyorum .
Birce beril beren ceyda..Selam hanımlar
3 aylık bi kızm var . Adını ecem koyduk . Ben ismi değiştirmek ,Yanına ek bi isim koymak istiyorum . Ecem ile uyumlu isimler önerir misiniz . Ben ecem naz düşündüm Sizce nasıl uymlu mu? Daha başka fikirleri olan varsa buraya yazabilir mi acaba ...?
.**********************************
****Ecem den başka isimlerde olabilir . Değiştirmekte kararlıyım ."***
Peki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim
Peki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim
karar verdim ismi tamamen değiştirmek istiyorum . Gçerli bi nedenim var isim değiştirme knusnda ama burda açıklamak istemiyorum
Anlamı güzel isim önerilerinizi bekliyorum .