Doğuma Hazırlık kızım 3 aylık isim değişikliği yapmak istiyorum !! Yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende bunu başta farkedemedim . Şimdi pişman oldum kızma bu adı verdiğimiz için . Bu yüzden değiştirmek istiyorum .

tamam işte değiştirin ece yapın, çok köklü bir değişikliği siz de yadırgarsınız.
benim her zaman sevdiğim isimler elif, zeynep gibi zamansız isimler olmuştur.

Nüfus müdürlüğünden olacağını sanıyor konu sahibesi zaar. Ancak geçerli sebep istiyorlar diye biliyorum. çok ciddi sebepler isteniyor. Dediğiniz çok doğru :))

nüfus müdürlüğünden oluyor zaten, dilekçe veriyorsunuz değiştiriyorlar hemen (çocuklarda böyle, yetişkinlerde bilmiyorum)

Evet evet doğru anlamı.
Büyüyecek ama olaya öyle bakacaksak. Belli bir yaştan sonra ömrünün sonuna kadar bir kadın olarak hayatına devam edecek.
Sadece öneriydi, ben çok sevdiğim için... :)

Büyüse de mesele değil. Kadın olduğunu pekiştirmek gibi geliyor bana.

• Beğen
Reactions: Yeu
karar verdim ismi tamamen değiştirmek istiyorum . Gçerli bi nedenim var isim değiştirme knusnda ama burda açıklamak istemiyorum
Anlamı güzel isim önerilerinizi bekliyorum .

Selam hanımlar
3 aylık bi kızm var . Adını ecem koyduk . Ben ismi değiştirmek ,Yanına ek bi isim koymak istiyorum . Ecem ile uyumlu isimler önerir misiniz . Ben ecem naz düşündüm Sizce nasıl uymlu mu? Daha başka fikirleri olan varsa buraya yazabilir mi acaba ...? :emir_bebek::anne:

.**********************************
****Ecem den başka isimlerde olabilir . Değiştirmekte kararlıyım ."***
Birce beril beren ceyda..

Dokuz ay gibi uzun bir surecte rahatlıkla karar veriliyor aslında ama yapı olarak çok kararsız biriyseniz bilemem tabii. Naz su can gibi ikinci isimler gerçekten hoş değil fikrimce. Bu aralar bir yakınım ismini değiştirmeye uğraşıyor 18 yaşında o ve mahkeme süreci işliyor dedesinin ismi olsun diye verilen garip bir ismi değiştirmeye çalışıyor o da henüz karar çıkmadı mahkemeden

ecem gayet güzel bir isim. adıyla yaşasın kuzu. ama naz ismi içinde kimlik değiştirilmez ki. kolay işte değil hem. baya tantanalı.
bir de ben 2 ismi mantıklı bulmuyorum. çocuklara külfet yani. nasıl olsa ikisi de kullanılmıyor ben sırf bunun için tek isim koydum. çocuğumun adının sonu han ile bitiyor. onu bile tek ben diyorum :KK70: halbuki eşim istemişti han kısmını. bana kalsa onu bile koymazdım. madem koyduk kullanayım diyorum.

bir de ismin sonundaki naz , nur, su çok itici duruyor.

Peki başka kız ismi önerileriniz var mi hanımlar .
Gülfem ismi nasıl sizce . Bende bu ismi begenmiştim

bencede gülfem ismi çok güzel olabilir .bi kızım olsa nasipse bende isterdim bu ismi koymayı .ama sonra düşündüm kısaltıp gül derler diye vazgeçtim......eylül nasıl ?

İsim değişikliği için mahkemeye de başvurmanız gerekir.

İsmi gayet güzel
Öyle canınız istedi beğenmedim diye isim degistirilmiyor Çok geçerli bi sebebiniz örnek: çocukla alay ediliyorsa küçük düşürücü durumda ise şahitler olmasi da gerekli
Yakin zamanda tanidiklarimda çocuk isim değiştirme yapıldı kesinlikle mahkeme de dava açmanız gerekiyor en az 3 ay sürede tamamlandı
Anne ve baba onayı ile açılıyor
Tek anne tek baba olmadan dava açılamıyor

karar verdim ismi tamamen değiştirmek istiyorum . Gçerli bi nedenim var isim değiştirme knusnda ama burda açıklamak istemiyorum
Anlamı güzel isim önerilerinizi bekliyorum .

Birce de koyabilirsiiniz, biricik demek.. ya da Arya, Destina, Lara, Almira, Dilara,Ela, Begüm .

X