Selam hanımlar
3 aylık bi kızm var . Adını ecem koyduk . Ben ismi değiştirmek ,Yanına ek bi isim koymak istiyorum . Ecem ile uyumlu isimler önerir misiniz . Ben ecem naz düşündüm Sizce nasıl uymlu mu? Daha başka fikirleri olan varsa buraya yazabilir mi acaba ...?
.**********************************
****Ecem den başka isimlerde olabilir . Değiştirmekte kararlıyım ."***
Canim bence böyle naz di gül du bilmem ne hiç yakışmıyor isimlere. Neden değiştirmek istiyorsun ki maşallah adıyla yaşasın prenses. Çok güzel bir ismi var bence. Büyüyünce sıkıntı olur ecemnaz gibi kullanmak istemez
Kız çocuklarına artık naz şsmini koymasanız diyorum. Geçen bir ilkokul sınıfına misafir oldum 12 kızdan 7'sinin isminin sonunda naz vardı. Hatta 2 tane elif naz vardı.
Sirf yanina ilave isim eklemek icn nufus dairesine mi gideceksinz ay ben olsam usenirim
Kabul edp etmeyecekleri de belli degil.
Bir de tek isim iyidir, az olsn öz olsun
Değişiklik yapabilir misiniz diye arayın öğrenin önce. Belki zor bir süreç. Bence de naz'a gerek yok. Hele bitişik olacaksa aman yazık yavrunuza diyorum
Naz, gül, su, nazgul hiç biri için değmez bence uğraşmaya. Ek değil de başka apayrı bi isim koyacaksanız uğraşın derim. Yani ben kız olarak naz maz diye isim istemezdim ilerde o da istemeyebilir.
3 aylik olmus adida guzel ki zorla baskasi koymamis..niye boyle seylere kafa yoruyorsunuz anlamiyorum.bu tur ekleri bende pek sevmem yani illaki yapacam diyorsaniz cocuk sizin gidin yapin ama bence gereksiz bir davranis..
Mahkeme kararı falan gerekiyor diye biliyorum,isim değişikliği için...ayrıca benim kızımın adı da elif eylül,sadece elif diyoruz,yani nazı kimse söylemeyecek bile.değmez yani
nüfus müdürlüğüne gidip değiştirebiliyorsunuz çocukların ismini, hiçbir ek prosedürü yok.
ama bence naz eklemeyin, ecem i de ece yapardım ben olsam, iyelik eki olan isimleri sevmiyorum.
Ecem ismi tek başına içime pek sinmedi . O yüzden ya ismi tamamen değiştircem yada yanina ek isim koycam . o yüzden yani . İnternetten isim değişikliği ni araştırdım . İsim değiştirmek şimdi daha kolay mış . Yeni doganlarda daha esnek davranıyorlarmış .