Doğuma Hazırlık kızım 3 aylık isim değişikliği yapmak istiyorum !! Yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elmasecem

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2017
56
21
32
Selam hanımlar
3 aylık bi kızm var . Adını ecem koyduk . Ben ismi değiştirmek ,Yanına ek bi isim koymak istiyorum . Ecem ile uyumlu isimler önerir misiniz . Ben ecem naz düşündüm Sizce nasıl uymlu mu? Daha başka fikirleri olan varsa buraya yazabilir mi acaba ...?

.**********************************
****Ecem den başka isimlerde olabilir . Değiştirmekte kararlıyım ."***

Son düzenleme:
Canim bence böyle naz di gül du bilmem ne hiç yakışmıyor isimlere. Neden değiştirmek istiyorsun ki maşallah adıyla yaşasın prenses. Çok güzel bir ismi var bence. Büyüyünce sıkıntı olur ecemnaz gibi kullanmak istemez

Ban yersin burada açtığın için bu konuyu. Bir de ecem de naz da çok. Ben ikisini de sevmedim.

Değişiklik yapabilir misiniz diye arayın öğrenin önce. Belki zor bir süreç. Bence de naz'a gerek yok. Hele bitişik olacaksa aman yazık yavrunuza diyorum

İsim değiştirmek öyle kolay değil ki birsürü prosedürü var.Naz ismini koyacağım diye bu kadar uğaşı neden? Zaten herkes yine ecem diye seslenecek.

3 aylik olmus adida guzel ki zorla baskasi koymamis..niye boyle seylere kafa yoruyorsunuz anlamiyorum.bu tur ekleri bende pek sevmem yani illaki yapacam diyorsaniz cocuk sizin gidin yapin ama bence gereksiz bir davranis..

Mahkeme kararı falan gerekiyor diye biliyorum,isim değişikliği için...ayrıca benim kızımın adı da elif eylül,sadece elif diyoruz,yani nazı kimse söylemeyecek bile.değmez yani

Neden 2. isim?
Naz,gül,su,nur bu isimleri koymayın artık lütfen 2. isim olarak, güzel isimleri de mahvediyorlar bence o kadar sıktı.

Ecem ismi tek başına içime pek sinmedi . O yüzden ya ismi tamamen değiştircem yada yanina ek isim koycam . o yüzden yani . İnternetten isim değişikliği ni araştırdım . İsim değiştirmek şimdi daha kolay mış . Yeni doganlarda daha esnek davranıyorlarmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…