- Konu Sahibi beyaz toprak
-
Yıldancım bu arada sana cevap yazdım. Umarım ulaşmıştır sana.öptüm.
Simlacım sanırım bizimde sorunumuz aynı.Bende çalışıyorum.Bakıcımız maddi derdine düşmüş.kendi derdinde bir kadın.Oğlumla konuştuğunu hiç sanmıyorum.Birde despot bir kadın. o yasak bu yasak ve hayır cümlelerini çok kullanıyor.Diğer özellikleri iyi ama konuşmaması oğlumu mahvetti.Umudum kreş.Psikiyatriste perşembe gideceğiz.Allahta tek isteğim sonumuzun senin kızın gibi olması.Sizlerin önünde söz veriyorum oğlum bir gün konuşursa başımı şişirirse hiç SUS demiyeceğim.
hanımlar benim kızım 2.5 yaşında ama hala düzgün bir şekilde konuşamıyor cümle kuramıyor tek tek bir çok kelimeyi yarım yamalak söylesede konuşmasının çok geç kaldığını düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim:çok üzgünüm:[/QUO
çok normal bazı çocuklar geç konuşuyor olabilir dert etme ama çok takıyorsan bir dr danış için rahat etsin benim arkadaşımın kızı 4 yaşında ne dediği anlaşıldı çok normal kafana fazla takma sürekli konuş cimcime tembellik yapıyor
benim oğlum da yumurcak tv ye bayılıyor son zamanlarda birde cartoonnetwork e de alıştı ama öyle sabahtan aksama kadar seyrettirmemek lazım.biz bir müddet tv yi tamamen kaldırmıştık.şimdilerde ise maşallah bülbül gibi şakımaya başlayınca bazı proğramlara izin veriyoruz.özellikle cailou gibi çizgi filmler çok öğretici oluyor.yinede seçici olmak gerek
Arkadaşlar tv,ve bilgisayarla çok vakit geçiren çocuklarimiz maalesef geç konuşuyor.
Eğer sizin çocuğunuzda özellikle tv.ye düşkünse hemen müdahale edin.
Bide size işaretlerle anlattiği şeyleri israrla anlamamazliktan gelin,konuşmak zorunda kalsin.her işaret ettiğini yapmayin
hanımlar benim kızım 2.5 yaşında ama hala düzgün bir şekilde konuşamıyor cümle kuramıyor tek tek bir çok kelimeyi yarım yamalak söylesede konuşmasının çok geç kaldığını düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim:çok üzgünüm:
canım yazını okuyunca benim 2,5 yaşındaki kızım gözümün önüne geldi.benim kızımda çogu kelimeyi söylüyor ama cümle kuramıyor.:1no2:söyledigi tek iki kelimelik cümle ''anne çok güzel mi''yerimsenibenben kendimi çok şuçladım bu konuda yeni bebegimiz oldu kızımla yeterince ilgilenip onunla konuşamadım acaba bu yuzdenmi konuşması gecikti diye:sm_confused:ama üzülmüyorum artık canım sende üzülme:teselli: 3 yaşına kadar normalmişş doktorlar öyle diyo.inşallah konuşacak bizimkilerde sabırla bekleyelim konuşunca bana yazrsın dimi bende sana yazarım :içelim:
hanımlar benim kızım 2.5 yaşında ama hala düzgün bir şekilde konuşamıyor cümle kuramıyor tek tek bir çok kelimeyi yarım yamalak söylesede konuşmasının çok geç kaldığını düşünüyorum bu konuda bilgisi olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim:çok üzgünüm:
Benim oglumda 2 yasinda ama oda malesef henuz kelimelerle konusuyor tabi biz cok endiseliyiz bu konuda.Tabi bizim bir problemimizde ingilizceyi de etraftan sikca duymasi.Doktorumuz Turkiye ye donunce duzelme ihtimalinin yuksek oldugunu soyledi .Bende donunce krese tatil suresince bile olsa gondermek istiyorum insaallah bakalim o zamana kadar bir gelisme olacak mi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?