Kızılcık Şerbeti

Doga hep salak bir karakterdi bence
Ama haklıydı ve mağdurdu
Onun güçlü bir kadın olarak, kızını o evden alarak cikmasini, mesleğine devam etmesini bekledim..
Ama ne yazık ki doga aldatıldığını bile unuttu
Tek derdi kızını alıp gitmek olmalıyken fatihe yapışma derdinde.
Sana ne fatihten pembeden
Bırak ne halleri varsa görsünler
İntikam almak da birini iyi biri yapmıyor bu arada..evet pembe yanlıştı kötüydü ama doğanın da hakketti diyerek kadıni alevle vurmaya çalışması alev e destek olması alev bu eve gelecek demesi bu evin hanımı artik benim demesi iğrenç
Peki doga ,mal mülk içinde ama seni aldatan erkekle yqsa aynı evde.
Hatta teyzeni de getir eve.destek ol
Aynısı sana yapıldığında Aylin kötü olsun ama alev yapınca pembe hak etti olsun
Sen de haklısın toplumdaki bu çürüme artık bunları sindirebiliyor

Son durumlar ne kızlar?
Güncelleme yapacak olan var mı

Son durumlar ne kızlar?
Güncelleme yapacak olan var mı
En son fragmanda pink alevi şikayet etti,taciz ediyor diye alev mapıs damında,pink giiti yanına abdullah bey gelemedi beni yolladı dedi.

Ömer efendi bir hatunla beraber oldu barda,sonra karşısına türbanlı çıktı kadında herhalde iş görüşmesiydi ömer şoklarda tabi.

Teşekkürler abla. Bu akşam açabildim, gününü unutup duruyordum

Ayyyyy nilay cocugu acaba banka spermindenmi ayy mustafa çileden çıktı vallahaaa cok kötü

Ayyyyy nilay cocugu acaba banka spermindenmi ayy mustafa çileden çıktı vallahaaa cok kötü
Bence çocuk mustafadan nedense nilayin aldatacagini düşünmüyorum,doktor bir rahatsizliginiz yok dedi sonrada sizin cocugunuz olmaz dedi ne testi yaptı ki belkide testler karismitir diye düşünüyorum.

İnternette doğanın begenini çalmış olabilir diye yazılar var ama oda mantıksız geliyor bana cemre ile Abdullah arasında ki fark belli yani.

Doğanın bide bitaneside oğluydu dimii ayy yok artıkk okadarıda edemez dimiii

Doğanın bide bitaneside oğluydu dimii ayy yok artıkk okadarıda edemez dimiii
Evet oglandi boynuna kordon dolandı ölmüştü,nilayin hamileliği tesadüf ortaya çıkmadı mı öyle olmuştu kendi hastanelerine gitmemislerdi pembe ile farklı bir yere gitmişlerdi.

Doğa ile nereden baksan 2-3 ay var bebegin göbek bağı bile vardı yani bana biraz mantıksız geldi de dizi iste belli olmaz yinede.

Reactions: Jou
Ama nilay kendi ağzıyla dedi senden değil rahatladınmı diye gerçi sinirden dedi diyolar da yorumlarda

Ama nilay kendi ağzıyla dedi senden değil rahatladınmı diye gerçi sinirden dedi diyolar da yorumlarda
Bence sperm bankasından aldı. Doğa’nın hamileliğini kıskandı ve böyle bir girişimde bulundu. Doğa’nın bebeğini çalmış olamaz. Doğum tarihleri farklı.
yalnız sperm bankası Türkiye’de yasal değil. Bunun için yurtdışına gitmesi lazım. Ama Mustafa ve Nilay sürekli dip dibe. Ona nasıl bir senaryo kurarlar bilmiyorum.
Bu arada Nilay’ı canlandıran Feyza Civelek müthiş kötü bir oyuncu. Ses tonu, mimikler duyguyu yansıtamıyor. Bence dizinin en kötü oyuncusu. Annesi ünlü bir senaristmiş. Torpille oyuncu olmuş gibi geldi bana.

Evett bende hiç beğnemiyorum oyunculuğunu yaaa kesinlikle torpille oyle bi girdi

Kızılcık şerbetinin senaristiymis zaten annesi.

Bilmiyorum ama kötü rolünü güzel canlandırıyor gibi geldi İlk başlarda biraz tuhaf gibiydi.

Ben de Ertuğrul pek beğenmiyorum çok kasıntı duruyor canlandırıyor rolünü daha önce farklı rollerde izlemiştim ama burada beğenmedim

Bu bölümde telefon olayında doğa haksızdi bence,kim olsa görse teyzesi ile kayınpederinin arasını yapıyor diye düşünür.

Ertuğrul karakteride çok samimiyetsiz, ruhsuz. Fragmanda gösterdiler. Kızın teki Kıvılcım’a geliyor “Ertuğrul bey hiç düşündüğünüz gibi bir insan değil” diyor.

Ertuğrul karakteride çok samimiyetsiz, ruhsuz. Fragmanda gösterdiler. Kızın teki Kıvılcım’a geliyor “Ertuğrul bey hiç düşündüğünüz gibi bir insan değil” diyor.
Evet 2.fragman cikmis beni istismar ediyor diyor kivilcima, sanırım kıvılcım Ömer için senaryo değişti,çünkü Ömer ve Ertuğrul ikisi birlikte Almanya'ya gittiklerinde otel odasında 2 kadın vardı ikiside redetmisti.

Neden böyle yaptılar anlam veremiyorum. Ömer kendine çoktan başka yol çizdi. Yeniden beraber olmaları pek mümkün gibi değil. valla ertuğrul kızına bağırıp çağırdıktan sonra benim gözümden düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…