Kızılcık Şerbeti

Birde madem yatları var ilk sezon niye hiç çocuklarına vermemiş,nihal yat istiyordu başlarını belaya sokarak aldılar burası mantıksız olmus

Birde madem yatları var ilk sezon niye hiç çocuklarına vermemiş,nihal yat istiyordu başlarını belaya sokarak aldılar burası mantıksız olmus
Yani apo o kadar zenginki yatı oldugunu bile unutmuştur.

Benim takıldıgım nokta alev bana ters diye nikah ıstemedi.Apoda buna tamam dedi o kadar dine imana düşkün apo naıl olduda zinaya razı geldi.pes doğrusu....

Kızıl goncalar başladı birde oda çok fena...

Onuda dün izledim o daha katı geldi kizilcik serbetinden reytingleri ilk bolume göre iyi sayılır.

Ben nasıl bi fragman izledim
Yayın günü ne zaman, tam bilmiyorum.
Google en cok aratılan başlıklarda denk geldim, sanırım yeni fragmandı

Adamın bünyeye tersde ondan,bakalım aleve ne aşk sözleri diyecek kel apo.
Geçen bölüm apo alevi yemeğe götürdü özel yatiyla ,balıkçıya balığı sadece orda yermiş acaba karısını götürdü mü.
Hiç götürürmü pinko evde otursun ancak revani tatlısı yapsın koçişine.
Fena bir dizi varya oda,çok uçlarda oda merakla bekliyorum neler olacak diye.

Yine bi fragman gördüm bi özet izleyeyim, fragman yetmeeyor detayları anlamaya

Reactions: Jou
Pembe karekterini pek sevmiyorum ama bence bu kadarını hak etmiyor kadın.

Pembe hiçbir şey görmemiş küçük yaşta evlenmiştir,kadının hayatı kocası ve çocukları olmuş öyle görmüş ve yetiştirilmiş.

Alev ve apo ikiside suçlu ama alevde tek suçlu apo gibi hareket ediyor hep o bana geldi evlilikten vazgeçirdi diyorda ilk yeşil ışığı yakan alev di hediyelerle yok alevin a su yok aponun a simi sen seç apo benim peşimden kostu diyorda kendide boş durmadi rüzgarla nisanlanmadan önce yine konuşmaya gitti,nişan günü apodan hadi birşeyler yap dedi söyle anlamında ikiside suçlu aslında.

Pembenin doğaya söyledikleri yaptıkları doğru değil ama doğanın da fragmanda ki hali doğru degildi evin hanımı benim alev gelinceye kadar kadını kaç yıllık evinden yollayacaklar

Umutta apodan yardım istemedi ama kadının arabasını sattirdi kendi sonunu hazırlıyor dimdizlak kalacak soluğu pembede alır artık.

Pembenin yerinde olsam hemen boşanırım alırım herşeyin %50 sini hayatımı yaşarım :)

Reactions: Jou
Evett yani tek suclusu bence alev yanii gözüne soka soka

Pembenin doğaya söyledikleri yaptıkları doğru değil ama doğanın da fragmanda ki hali doğru degildi evin hanımı benim alev gelinceye kadar kadını kaç yıllık evinden yollayacaklar
Evett ya orasına benimdehosuma gitmedii neden böyle etti kadının zaten psikolojisi bozuk tamam doğaya dedi yaptı bikere nolmus yani gibi laflar ettiği için ama pembede dedi zaten apo ya hevesini alsaydın diye kadın gene normale karşiladı aldatmasına

etsin ne olacakkı apo sankı orda mutlumu olucak ? Ağlayanın malı gülene ne zaman hayır etmişki yak bi cigara pembe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…