Ne kadar doğru bilmiyorum ama öylemis.Offf yaaa doga yakınlaşmak istememiş ondan bırakmak sitiyormus sanırım bu fatih doganın eski sevgilisimi oluyo anlayamadım bi haber vardı keske atsaydım buraya
AboooNe kadar doğru bilmiyorum ama öylemis.
Merve Boloğur kendi açıklamış diye gördüm ben de.Ben de okudum ama pek inanmadım nedense sadece bir kaç sayfada çıkmış haber öyle olsa bütün heryer de çıkardı diye düşünüyorum tabi yinede belli olmaz
Evett evettt kesin hamile sonra bariscaklar falann sonrada artıkk o kız ne poh olduğu ömerle gecesi ortaya çıkacak2. Bi bebek daha oluyor.
Dönebilir hic belli olmaz.
Doğa karakterinin içine etmişler.
Kadin hamileyken aldatildi, bebeğini kaybetti.boşanma davasında bebegini hile ile aldılar. Adam onu eve hapsetti.
Ve kendisine gulumseyen bir kız görünce yine Doğayı gözden çıkardı.
Ama doga hanım hala fatih de fatih diyor.
Ya insanda biraz gurur olur.
Adam sana başkasıyla evleneceğini söyledi
Fragmanda görkem artık görüşemeyiz derken, " hemen pes mi ediyorsun" diyor
Artık görkem için uuzuluyor.
Kadınların bu kadar aciz gösterilmesinden bıktım.
Büyük ihtimal cimen de hamile kalacak
Nerede dizinin başlarındaki kivilcim , kızını zorla kürtaja götüren bir anneydi o kadar uç,
keskin bir karakterdi.
Ne bu şimdi ;bütün aile erkek derdine düştü??
Artık güçlü kadın görmek istiyorum dizilerde.
Erkek delisi değil
Artık kizilcik şerbetini izlemeyeceğim.
Evet rezil ettiler diziyi.Doğa karakterinin içine etmişler.
Kadin hamileyken aldatildi, bebeğini kaybetti.boşanma davasında bebegini hile ile aldılar. Adam onu eve hapsetti.
Ve kendisine gulumseyen bir kız görünce yine Doğayı gözden çıkardı.
Ama doga hanım hala fatih de fatih diyor.
Ya insanda biraz gurur olur.
Adam sana başkasıyla evleneceğini söyledi
Fragmanda görkem artık görüşemeyiz derken, " hemen pes mi ediyorsun" diyor
Artık görkem için uuzuluyor.
Kadınların bu kadar aciz gösterilmesinden bıktım.
Büyük ihtimal cimen de hamile kalacak
Nerede dizinin başlarındaki kivilcim , kızını zorla kürtaja götüren bir anneydi o kadar uç,
keskin bir karakterdi.
Ne bu şimdi ;bütün aile erkek derdine düştü??
Artık güçlü kadın görmek istiyorum dizilerde.
Erkek delisi değil
Artık kizilcik şerbetini izlemeyeceğim.
Evet rezil ettiler diziyi.
Çimen’in hiç mi beyni yok. İnsan beraber olduğu adam evli mi değil mi hiç mi takip etmez. Google’da aradılar. Bekar olduğuna ikna oldular. Hele ki o kadar zengin bir adam evlense muhakkak magazin sayfasında da yazardı. Adam buna çanta alıyor. Gerisi umrunda değil. Bekar evine gidiyor. O evde yaşadığına ikna oluyor.
Metehan’ın annesi yaşında kadınla olması da iğrenç.
Alev’in Apo’dan hamile kalması. Adam hali hazırda evliyken hiç mi tedbirlerini almadılar. Hala pişkin pişkin bir de Pembe’ye kimden olduğunu biliyorsun diyor.
Son olarak bunlar nasıl bir aile? Doğa ve Alev hamilelik yalanına ortak oluyorlar. Gerçek ortaya çıkınca bir daha diğerlerinin yüzüne nasıl bakacak? Bu kadar yalan, entrika çok aşırı değil mi?
Yakında çimen de hamile kalırEvet rezil ettiler diziyi.
Çimen’in hiç mi beyni yok. İnsan beraber olduğu adam evli mi değil mi hiç mi takip etmez. Google’da aradılar. Bekar olduğuna ikna oldular. Hele ki o kadar zengin bir adam evlense muhakkak magazin sayfasında da yazardı. Adam buna çanta alıyor. Gerisi umrunda değil. Bekar evine gidiyor. O evde yaşadığına ikna oluyor.
Metehan’ın annesi yaşında kadınla olması da iğrenç.
Alev’in Apo’dan hamile kalması. Adam hali hazırda evliyken hiç mi tedbirlerini almadılar. Hala pişkin pişkin bir de Pembe’ye kimden olduğunu biliyorsun diyor.
Son olarak bunlar nasıl bir aile? Doğa ve Alev hamilelik yalanına ortak oluyorlar. Gerçek ortaya çıkınca bir daha diğerlerinin yüzüne nasıl bakacak? Bu kadar yalan, entrika çok aşırı değil mi?
VallahiiFatih bazı tc erkeklerinin tam olarak özeti. Evlenmeden önce gayet anlayışlı evlendikten sonra çıkarıyor içinde ki barzo homosapiensinarsist birde aşık edene kadar onun telinden gidiyor.
Evett yaaa kolay iş değil allah acil şifaversinABDULLAH karakterini oynayan Settar bey diziden ayrılmış(rabbim şifa versin) 2 kere ameliyat olmuş beyin kanaması gerçek çok zor bir yakinimda olmuştu .
Yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmiş.