- 27 Ocak 2024
- 39
- 32
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Henüz bakamadım Ertuğrul olayı doğru mu peki doğruysa sırf kıvılcım Ömer barissin diye senaryo değişti bence çünkü ilk girdiginde otel odasında ki kadını reddetmişti hem Ömer hem Ertuğrul.İyice yılan hikayesine döndü dizi. Bu bölümden hiç keyif almadım. Herkes mutsuz, herkes ayrılıyor/boşanıyor, Umut hapse girdi. Hiç iyi bir şey yok. Kıvılcım’la Ömer yeniden birleşecekmiş. Öykk geldi.
Doğa Fatih’e söylemişti ama Fatih kabul etmemiştiDoğa ve Fatih niye aileyle birlikte yaşıyorlar? Bence ayrı eve çıkmaları gerekiyor biz olsak yeterki kaynanaya uzak olalım diye apartman dairesine taşınırız. Köşkü filan terk ederiz
Fragman aşırı saçma bulca. Ertuğrul Ömer’e gidiyor. Kıvılcım hala seni seviyor diyor. Hayır Ertuğrul neden böyle bir şey yapsın?Henüz bakamadım Ertuğrul olayı doğru mu peki doğruysa sırf kıvılcım Ömer barissin diye senaryo değişti bence çünkü ilk girdiginde otel odasında ki kadını reddetmişti hem Ömer hem Ertuğrul.
Ben de gecikmeli izledim hakkaten aşırı saçma,ya yaptığı olay gercek ortaya çıkmasın diyor yada ben yokum artık diye ama sanırım Ertuğrulu tacizci bir adam olarak yazacaklar,geçenlerde giren bir kız vardı 18 yaşında minik köfte diye kendisine hediye yollayan takipçisi ile buluşup adamın niyetini anlayınca arabadan kaçmış onuda Ertuğrul yapmasinlarFragman aşırı saçma bulca. Ertuğrul Ömer’e gidiyor. Kıvılcım hala seni seviyor diyor. Hayır Ertuğrul neden böyle bir şey yapsın?
Cok sıkıldım artıkk actım ama bakmak bile istemedimDiziyi tam izlemedim ama Dallas oldu mübarek kim kiminle belli değil,alev apo sonra pembe apo,Ömer kıvılcım,Ömer görkem şimdi fatih görkem,kıvılcım Ertuğrul derken tekrar Ömer, şimdide alev Ertuğrul olur tam olur.
Doğanın diziden çıkacaginı duydum dogrumu acabaGörkem kapiyi açtığında fatihi görünce şok oldum..
Fatih erkeklerin tam bir özeti..
Dizi başlarda gerçekten güzeldi.
İlk defa sekulerlik/muhafazakarlık yasam tarzları, birbirinden farklı iki gencin birbirine aşık olması ve bunca farklılığa rağmen aile olunmaya çalışılması.gercekten farklıydı ve izletiyordu
Ama artık sacmaladilar.
Karakterlerin hiçbiri ( pembe disinda) dizinin başındaki özelliklerini tasimıyorlar.hepsi inanılmaz değişti.bir tek pembe değişmedi başta neyse şimdi de o.
Seyirci salak yerine konuluyor başka açıklaması yok bunun..
Hersey pat diye oluyor, mantık yok derinlik yok.
Doğayı,alev apo ilişkini desteklediği için sevmemeye başlamıştım. Alevle apoyu konusturmaya calistigi sahnede iyice tiksindim.
Ama tum bu olanlardan baska , kadin aldtildi, bir bebeğini kaybetti ,çocuğunu hile ile elinden aldılar.. tehdit ile o eve dondu.. Hala nasıl fatih diyebiliyor anlamak zor. Bunun aşk ile bir ilgisi yok.asksa da böyle aşk olmaz olsun..
Fatih için değmiyor işte.. Fatih güya Doğayı seviyordu ama , daha bosanir boşanmak görkem den etkilendi.fragman bu sinyalleri veriyor.
Ruzgar nursema
Alev ertugrul sinyalleri de verilmiş
Cimen evli çocuklu adam.
Metehan teyzesi yaşındaki kadınla.
İyice iğrençlesti
Fatih sevilmeye değer biri değil.
İki günde unuttu Doğayı.
erkekler böyle işte
Artik doğanın okulunu bitirdiğini, fatihi geride bıraktığı, güçlü olduğu hatta yeni bir partneri olduğu sahneleri izlemek istiyorum
Ben de duydum ama pek zannetmiyorum 2.fragman çıkmış nursema-ruzgar alev- Ertuğrul sinyali verilmiş şimdide bir sönmez kaldı sanırım dizide çifti olmayan.Doğanın diziden çıkacaginı duydum dogrumu acaba
Bilmiyorum , ama Doğukan Gungor eski sevgilisi ve sette öpüşme vb sahnelerden rahatsiz olduğu baskı gördüğü gibi iddialar ortaya atılmış. Emanet dizisinden de son sezon baskı gördüğünü iddia ederek ayrıldığı biliniyor, yapım şirketi ile davaliklar.Doğanın diziden çıkacaginı duydum dogrumu acaba
Ayrılık olacağını düşünmüyorum pek ama olursa ve yerine yeni oyuncu gelirse eski oyuncunun yerini doldurmuyor bence.Bilmiyorum , ama Doğukan Gungor eski sevgilisi ve sette öpüşme vb sahnelerden rahatsiz olduğu baskı gördüğü gibi iddialar ortaya atılmış. Emanet dizisinden de son sezon baskı gördüğünü iddia ederek ayrıldığı biliniyor, yapım şirketi ile davaliklar.
Kizilcik serbetinden ayrılmaz umarım, dizi zaten kabak tadı verdi, ayrılırsa hiç izlenmez
HAhahaha bakalımm iyice sacmaladılarBen de duydum ama pek zannetmiyorum 2.fragman çıkmış nursema-ruzgar alev- Ertuğrul sinyali verilmiş şimdide bir sönmez kaldı sanırım dizide çifti olmayan.
Okadarı uğraşmıyolar sanırımDoğanın vefat eden bebeği için bir mezar sahnesi bir dua sahnesi koysalar olurdu adı bile geçmiyor hiç.
Alev Ertuğrul nerden bildinDiziyi tam izlemedim ama Dallas oldu mübarek kim kiminle belli değil,alev apo sonra pembe apo,Ömer kıvılcım,Ömer görkem şimdi fatih görkem,kıvılcım Ertuğrul derken tekrar Ömer, şimdide alev Ertuğrul olur tam olur.
O yorumu diziyi izlemeden ve fragmanlari izlemeden yazmıştım ama yanilmamisim şimdide onlari çift yapacaklar,yakında sonmezede gelir birisi sonra geriye hayat ve zulkar kalıyor ha bide mihri oda yine birine aşık olur oda Yusuf'a olurmusAlev Ertuğrul nerden bildin
Ben de okudum ama pek inanmadım nedense sadece bir kaç sayfada çıkmış haber öyle olsa bütün heryer de çıkardı diye düşünüyorum tabi yinede belli olmazDoğanın yerine merve boloğur getirmeyi düşünüyolarmış ben daha izlemem bitti o iş
Offf yaaa doga yakınlaşmak istememiş ondan bırakmak sitiyormus sanırım bu fatih doganın eski sevgilisimi oluyo anlayamadım bi haber vardı keske atsaydım burayaBen de okudum ama pek inanmadım nedense sadece bir kaç sayfada çıkmış haber öyle olsa bütün heryer de çıkardı diye düşünüyorum tabi yinede belli olmaz