1 bölümlük galiba Nursema bin arkadaşıymis Amerika'dan.
Aaa iyi bariii kizzz bide fatihle birşeyler olmasın1 bölümlük galiba Nursema bin arkadaşıymis Amerika'dan.
İkizi geldi, bende şok oldum.Ya bu fragmanda Ömerin evine biri geliyor kim o yaaa. İkizi olamaz değil mi ölmüştü çünkü direkt aklıma neden o geldi bilmiyorum
Ben şeye tilt oluyor. İlla cümbür cemaat aynı evde yaşıyorlar. Ama her dizide böyle. Konak, yalı, köşk vs.. Kim buna razı gelir. Aile olmak mahremiyettir. Bir kavga oluyor herkes her konunun içinde. Dün Doğa ile Fatih kavga ediyor. Kayınvalide çat kapı içeri giriyor. Böyle bir şey olabilir mi?başta severek izliyordum ama artık iyice muhafazakar kesimi aşağılama gitgide arttı
şikayetlerin haklı olduğunu düşünüyorum
hiçbir muahafazakar aile dizideki gibi abartı değil.
dünya değişiyor,muhafazakar aileler de öyle
amma abarttılar...
evet var böyle aileler ama belki toplum içinde yüzde 5 ancadır
artık herkes eğitimli,megakentlerde yaşıyor,hatta muhafazakar kesim dizideki seküler kesim gibi yaşamaya başladı tam tersi.
bence mahallenin iki tarafından olaylara bakmak için çok güzel bir dizi olabilirdi.
ama dizi muhafazarları aşağılama dizisine dönüştü.
artık keyif almıyorum izlemeyi bıraktım.
İkizi geldi Jou.Sonu nasıl bitti acaba izlemeye vaktim olmadı sonu bekleyemeden uykuya kalmışım köşede ömere kim geldi kızlar ?
Vayy anaamm ikizimi ikizimi vardıİkizi geldi Jou.
Eski bölümlerde söylemişlerdi. Hatta ikizi öldüğü için Ömer onun karısıyla evlenmiş. Çocuk Ömer’in değilmiş. Kadınla da karı-koca ilişkisi yaşamamışlar.Vayy anaamm ikizimi ikizimi vardı
Heee evett onu biliyorum ikizi olduğunu tahmin etmedim vay anamm ölmemiş ozaman okadını sevmedimiki acaba ölü haberi ettirdiEski bölümlerde söylemişlerdi. Hatta ikizi öldüğü için Ömer onun karısıyla evlenmiş. Çocuk Ömer’in değilmiş. Kadınla da karı-koca ilişkisi yaşamamışlar.
Bende şimdi açtım bebeyi uyutup izliyorum bakalım merak ettimDün bu konuyu aradım bulamadım. Korkudan mahvoldum son sahnede neydi o öyle. Bence o Ömer'in gördüğü bir hayal.
Belkide Ömer görüyordur sadece hastalığından ötürü.Heee evett onu biliyorum ikizi olduğunu tahmin etmedim vay anamm ölmemiş ozaman okadını sevmedimiki acaba ölü haberi ettirdi
Kendisi koca adam ne beklersin sonuçta o bi baba kafasındaErtuğrul da gıcık biri olmaya başladı kendi kızını bir yere yollamiyor bir erkekle yalnız olamazsin diye ama kendisi once Nursema sonra da kivilcimla istediği yere gidiyor
Acabaaa ayy tamda şimdi bitti korkunç gibiydi kızzzBelkide Ömer görüyordur sadece hastalığından ötürü.
Ay bide fragmanıda vermediler gelecek hafta için verirlerdii iyice heyecan ettiler bizi yavvGerçekten gelmişte olabilr ikizi ya da Mahkum dizisinde ki gibi de olabilir Barışta kafayı yiyip Savaş geldi sanmıştı falan ay neler olucak acaba
Gelecek haftadan bir bölüm verdiler dün tv.de ama net bir şey anlaşılmıyor.Ay bide fragmanıda vermediler gelecek hafta için verirlerdii iyice heyecan ettiler bizi yavv
Tekrarını izlerken göstermemistide kuzum yoksa gösterirdi ondan dediydimGelecek haftadan bir bölüm verdiler dün tv.de ama net bir şey anlaşılmıyor.
Aşkım burdan izle. Ömer kardeşine ”ben yıllarca kardeş acısı çektim, sıra sende” diyor. Yani hastalığı ölümcül. Bence hastalığı ile ilişkilendirecekler kardeşini. Ondan nakil filan yaparlar.Tekrarını izlerken göstermemistide kuzum yoksa gösterirdi ondan dediydimanlaşılmıyosa napahh