ya sen ne diyorsun entel. Bu dediğim eniştemlerim evinde 20 sene önce televizyon yoktu. biz çocuğuz daha. bize elini vermezdi bayramlarda. Geçenlerde baktım facebook’una imza günü düzenlemiş
Bir tane romanı Trt.de dizi olmuş. Onlarda bir yerde kırılmak zorunda kaldı entegre olabilmek için. “Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir” diye duymuştum bir yerlerde
Entegre olmak için değil de, bazı şeylerim farkına vardıklalrı için bence
Mesela sosyal ortamlarda kadınlı erkekli ortamlarda kimsenin şeyi elinde gezmeden de sosyal olabileceğini gördükleri için, ya da iş icabı bulundukları ortamlarda aslında kötü tarafı yokmuş diye bi nevi aydınlanma yaşadıkları için.
Yani. Hep derim herrks için geçerli bence.
Hayat hangi yaşam tarzını benimsersen benimse dengede yaşanmalı.
Denge herşeydir.
Dengeyi kaybedersen ruhunu da kaybediyorsun, hayatın zehir oluyor.
Ama Dengeyi yakalarsan ister çıplak kadın gör dönüp bakmazsın.
Ertuğrul gibi mesela.
Çok beğeniyorum adamın tarzını.
Kendi inançları var ama herkese saygılı.
Ve benimsemediği şeyleri ifade ederken kimseyi kırmadan olaylara yaklaşımı bence olması gereken muhafazakarlık.
Çünkü dini referans alan birinin öyle yaşaması lazım.
Umut ta 2 iste birden çalışıyor yani az kazandığını düşünmüyorum evlendikten sonra adami iyice fakir yaptilar uzun süredir kira ödenmiyornus Nursema tablolar sattı yani düşük paraya sattığını düşünmüyorum onunla odeyebilirlerdi kira
Boğaza nazır evde oturuyor da ondan:)
Hem belki kirasına da zam gelmiştir:)
Ayyy apoya dayanamıyorum, katlanamıyorum, o pos bıyıklı halleri beni benden alıyor, adamın yaşlılık benleri çıkmış ya.
Alev de brad pitt miş gibi apoya bakışları varya, tam aptal çıktı kadın yaa.
Sen öyle güzel, eğitimli bir kadın ol, git dedeye melul melul bak.
Bu apo alev kısmı aşırı abartı.. Hiç böyle gerçek hikaye olur mu yaa. İnsanın öyle bir adamı midesi kaldırmaz be. O adamda performans bile yoktur :))))
İşte ummadığın taş baş yarıyor.
Ne kadar eğitimli, güzel bir kadın da olsan aptalca, aptal bir adama aşık olabiliyorsun.
Adam boşansa ne olacak.
5 sene sonra ölür zaten.
Kadınların şu duygusala bağlayıp kendilerini aptal yerine koymalarına ayar oluyorum yaa..
Gel de tam tersini düşün.
Hiç genç erkek nenesi yaşında kadına öyle aşık olur mu olmaz.
Erkekler mantıklı bu konularda.
Ama kadınların şu duygusallığı beni delirtiyor
.
Bir an önce apo ölür de kurtuluruz inş.
İyice baydı.