- 25 Ağustos 2019
- 60.448
- 110.645
- 30
Dunkü bölümmü kizzAbdullah Bey İbrahim'e pat küt girişti. Adamın içinden canavar çıktı resmen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dunkü bölümmü kizzAbdullah Bey İbrahim'e pat küt girişti. Adamın içinden canavar çıktı resmen
Reyting düşmesin diye tabiiBugün büyük ihtimal yeni bölüm olmayacak yas ilanından ötürü. Gerçi onu da anlamış değilim eski bölüm niye oynuyor o zaman ki.. Hiçbir şey koymayın madem
Evet dün akşamki bölüm. Bölüm sonunda da Nursema İbrahim'i yanına gidiyor Mihri'yi bulmak için. Tuzağa düşüyor sanirimDunkü bölümmü kizz
Ay çokkötüEvet dün akşamki bölüm. Bölüm sonunda da Nursema İbrahim'i yanına gidiyor Mihri'yi bulmak için. Tuzağa düşüyor sanirim
Aaa ben dun izleyemedim yaaCumhuriyet Bayramı için çektikleri sahne çok güzeldi.
Zorlama duruyor artık ilişkileri. Davul bile dengi dengine ye geliyor artık durumları.Mustafa için getirilen kız gitmiş yerine daha beteri gelmiş o konuyu yarım bıraktılar.
Umut Nursema evliliği bitecek gibi duruyor Ünal ailesi yüzünden.
Ben tam izleyemedim akşam gazze olaylarını takip ediyordum.Mustafa için getirilen kız gitmiş yerine daha beteri gelmiş o konuyu yarım bıraktılar.
Umut Nursema evliliği bitecek gibi duruyor Ünal ailesi yüzünden.
Ben de parça parça izledim o kız değil başka oyuncuydu adı sümbül du bu gelen de hayatın yeğeniydi heralde adı selvi yeğenini yollayacakti geçen bölüm öyle söylemişti o olayın üstü kapandı galiba.Ben tam izleyemedim akşam gazze olaylarını takip ediyordum.
O kızı en son gördüm de geçen bölümdeki kiz değil mi o ? Değişmiş mi?
Nilay da ortalığı iyice karıştırdı, saçma sapan rol vermişler. Zaten senaristin kiziymis
Herkes ikizi gelecek.diyor ama saçma bence şimdi ikizi gelip ben ölüyorum Bekir ben senin karınla evlendim sende kivilcimla mi evlen diyecek yani çok şaşkındı ÖmerYa bu fragmanda Ömerin evine biri geliyor kim o yaaa. İkizi olamaz değil mi ölmüştü çünkü direkt aklıma neden o geldi bilmiyorum
Amann diyim suss kizzYa bu fragmanda Ömerin evine biri geliyor kim o yaaa. İkizi olamaz değil mi ölmüştü çünkü direkt aklıma neden o geldi bilmiyorum
Herkes ikizi gelecek.diyor ama saçma bence şimdi ikizi gelip ben ölüyorum Bekir ben senin karınla evlendim sende kivilcimla mi evlen diyecek yani çok şaşkındı Ömer
İşte çok şaşırması garip zaten hahahahAmann diyim suss kizz
Bence dru yani ömer diziden çıkarsa biter o iş senarist aklının ucundan bile geçirmesin çıkarmayı ama kıvırcım öğreniyoyaaa hasta olduğunu bence kıvırcım gelecek gibi geliyo oraya ay hadi inşİşte çok şaşırması garip zaten hahahah
Yada dr u geldi ölmeyeceksin diyecek
Kıvılcım değil bence internette yazmışlar gelen kıllı biri elleri belki apo da olabilir ama sasirmasi tuhaftı.Bence dru yani ömer diziden çıkarsa biter o iş senarist aklının ucundan bile geçirmesin çıkarmayı ama kıvırcım öğreniyoyaaa hasta olduğunu bence kıvırcım gelecek gibi geliyo oraya ay hadi inş
Alla allaaa yarinı nasıl bekleyeceğuuzzzzKıvılcım değil bence internette yazmışlar gelen kıllı biri elleri belki apo da olabilir ama sasirmasi tuhaftı.