Kızılcık Şerbeti

Mustafa için getirilen kız gitmiş yerine daha beteri gelmiş o konuyu yarım bıraktılar.

Umut Nursema evliliği bitecek gibi duruyor Ünal ailesi yüzünden.

Cumhuriyet Bayramı için çektikleri sahne çok güzeldi.

Mustafa için getirilen kız gitmiş yerine daha beteri gelmiş o konuyu yarım bıraktılar.

Umut Nursema evliliği bitecek gibi duruyor Ünal ailesi yüzünden.
Ben tam izleyemedim akşam gazze olaylarını takip ediyordum.
O kızı en son gördüm de geçen bölümdeki kiz değil mi o ? Değişmiş mi?
Nilay da ortalığı iyice karıştırdı, saçma sapan rol vermişler. Zaten senaristin kiziymis

Ben tam izleyemedim akşam gazze olaylarını takip ediyordum.
O kızı en son gördüm de geçen bölümdeki kiz değil mi o ? Değişmiş mi?
Nilay da ortalığı iyice karıştırdı, saçma sapan rol vermişler. Zaten senaristin kiziymis
Ben de parça parça izledim o kız değil başka oyuncuydu adı sümbül du bu gelen de hayatın yeğeniydi heralde adı selvi yeğenini yollayacakti geçen bölüm öyle söylemişti o olayın üstü kapandı galiba.

Ya bu fragmanda Ömerin evine biri geliyor kim o yaaa. İkizi olamaz değil mi ölmüştü çünkü direkt aklıma neden o geldi bilmiyorum 😅😂
Herkes ikizi gelecek.diyor ama saçma bence şimdi ikizi gelip ben ölüyorum Bekir ben senin karınla evlendim sende kivilcimla mi evlen diyecek 🤣🤣yani çok şaşkındı Ömer

• Komik
Reactions: Jou
İşte çok şaşırması garip zaten hahahah

Yada dr u geldi ölmeyeceksin diyecek 😂😂😂
Bence dru yani ömer diziden çıkarsa biter o iş senarist aklının ucundan bile geçirmesin çıkarmayı ama kıvırcım öğreniyoyaaa hasta olduğunu bence kıvırcım gelecek gibi geliyo oraya ay hadi inş:KK6::KK6::KK6::KK73::KK73:

Bence dru yani ömer diziden çıkarsa biter o iş senarist aklının ucundan bile geçirmesin çıkarmayı ama kıvırcım öğreniyoyaaa hasta olduğunu bence kıvırcım gelecek gibi geliyo oraya ay hadi inş:KK6::KK6::KK6::KK73::KK73:
Kıvılcım değil bence internette yazmışlar gelen kıllı biri elleri 🤣🤣 belki apo da olabilir ama sasirmasi tuhaftı.

• Komik
Reactions: Jou
başta severek izliyordum ama artık iyice muhafazakar kesimi aşağılama gitgide arttı
şikayetlerin haklı olduğunu düşünüyorum
hiçbir muahafazakar aile dizideki gibi abartı değil.
dünya değişiyor,muhafazakar aileler de öyle
amma abarttılar...
evet var böyle aileler ama belki toplum içinde yüzde 5 ancadır
artık herkes eğitimli,megakentlerde yaşıyor,hatta muhafazakar kesim dizideki seküler kesim gibi yaşamaya başladı tam tersi.
bence mahallenin iki tarafından olaylara bakmak için çok güzel bir dizi olabilirdi.
ama dizi muhafazarları aşağılama dizisine dönüştü.
artık keyif almıyorum izlemeyi bıraktım.

Aaaaaaa 😱😱😱😱😱

Screenshot_20231125-103434_Instagram.jpg

X