Hahahahah ciddimi aaayyyFatihi tokatla diye bir oyun çıkarmışlar şimdi de
34 kere tokatlamışımTokaylayalım öyleyse...
fatihitokatla
Kadın hala diyoki senin sinirlerin bozulmuş bitane çakacağıdim haaaDünkü bölümün en güzel yerlerinden. Kadınlara akıl fikir lazım.
Kız gayet sabırlı bile davranıyor.Kadın hala diyoki senin sinirlerin bozulmuş bitane çakacağıdim haaa
Kizzz evett ben olsam saydırmıştımKız gayet sabırlı bile davranıyor.
Kim olsa sayar. Ben şu an mihri'yi fatih'e nasıl yapacaklar ve doğa ile anne babalık ilişkisi ne hale evrilecek onu merak ediyorum çok.Kizzz evett ben olsam saydırmıştım
Senaristten hersey beklenirr bee fatih birini getirecek eve nasıl olcak bilmem şokKim olsa sayar. Ben şu an mihri'yi fatih'e nasıl yapacaklar ve doğa ile anne babalık ilişkisi ne hale evrilecek onu merak ediyorum çok.
Mihri'yi Fatih'e mi yapacaklar ayyKim olsa sayar. Ben şu an mihri'yi fatih'e nasıl yapacaklar ve doğa ile anne babalık ilişkisi ne hale evrilecek onu merak ediyorum çok.
Öyle sızdı magazine bekliyoruz bakalımMihri'yi Fatih'e mi yapacaklar ayy
Bence Mustafa'nın da bir çocuğu ortaya çıkabilir baksana pembe ye oğlu için eve yardımcı adı altında kız almış.Bence Doğa, Fatih'i affedecek o da aynı evde oldukları icin. Sonra Aylin çıkabilir hamileyim der bir kaos da o zaman olur. Haziranda kadar böyle geçer iste
Haa evet ben onu hep unuttum,sevmiş ki hatırlıyor.Bence Mustafa'nın da bir çocuğu ortaya çıkabilir baksana pembe ye oğlu için eve yardımcı adı altında kız almış.
Mustafa sanırım bu kızı sevms gibi kaç yıl olduğunu bile hatırlıyor.
Nilay kız olsa pembe erkek için Abdullah koyacakti.Haa evet ben onu hep unuttum,sevmiş ki hatırlıyor.
Bir kaos da Mustafa tarafından olur hadi bakalim
Aaaa öyle miÖyle sızdı magazine bekliyoruz bakalım
13.sayfada haber içeriği var. Yani alakasız gibi göründü ama baklım senarist ne yapmış.Aaaa öyle mi
Ayyy o kızımı hatirlıyor bide belkide sevdiBence Mustafa'nın da bir çocuğu ortaya çıkabilir baksana pembe ye oğlu için eve yardımcı adı altında kız almış.
Mustafa sanırım bu kızı sevms gibi kaç yıl olduğunu bile hatırlıyor.