Kızılcık Şerbeti

Dünkü bölümün en güzel yerlerinden. Kadınlara akıl fikir lazım.

Reactions: Jou
Kizzz evett ben olsam saydırmıştım
Kim olsa sayar. Ben şu an mihri'yi fatih'e nasıl yapacaklar ve doğa ile anne babalık ilişkisi ne hale evrilecek onu merak ediyorum çok.

Kim olsa sayar. Ben şu an mihri'yi fatih'e nasıl yapacaklar ve doğa ile anne babalık ilişkisi ne hale evrilecek onu merak ediyorum çok.
Senaristten hersey beklenirr bee fatih birini getirecek eve nasıl olcak bilmem şok

Bence Doğa, Fatih'i affedecek o da aynı evde oldukları icin. Sonra Aylin çıkabilir hamileyim der bir kaos da o zaman olur. Haziranda kadar böyle geçer iste

Bence Doğa, Fatih'i affedecek o da aynı evde oldukları icin. Sonra Aylin çıkabilir hamileyim der bir kaos da o zaman olur. Haziranda kadar böyle geçer iste
Bence Mustafa'nın da bir çocuğu ortaya çıkabilir baksana pembe ye oğlu için eve yardımcı adı altında kız almış.

Mustafa sanırım bu kızı sevms gibi kaç yıl olduğunu bile hatırlıyor.

Bence Mustafa'nın da bir çocuğu ortaya çıkabilir baksana pembe ye oğlu için eve yardımcı adı altında kız almış.

Haa evet ben onu hep unuttum,sevmiş ki hatırlıyor.
Bir kaos da Mustafa tarafından olur hadi bakalim

Ayyy o kızımı hatirlıyor bide belkide sevdi

Bugün büyük ihtimal yeni bölüm olmayacak yas ilanından ötürü. Gerçi onu da anlamış değilim eski bölüm niye oynuyor o zaman ki.. Hiçbir şey koymayın madem

Abdullah Bey İbrahim'e pat küt girişti. Adamın içinden canavar çıktı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…