Kızılcık Şerbeti

İzlemez olur muyum bir sürü ikramlık yaptım, bir demlik çayı da aldık beyimle heyecan fırtınası içinde izledik 😂
O doğa'da fatih'e dönerse yazıklar olsun be
Dönerse linç yer 😀

Bencede umut hep nursemanın kendi halletsin çabasında nursema görüşmeye gittiği adamda bi degişik bi gözkoyacak gibi bu nursemaya
Umut nursemadan istiyor her türlü fedakarlığı ama kendisi hiç yapmıyor bence.

İbrahim de girdi diziye tam oldu Ertuğrulun kızıyla nişanlandı.

Bence umut ve Nursema da boşanır gibime geldi.

Bebeğide fatih alıyor doğayı eve döndürmeye mecbur bırakacak gibi.

• Beğen
Reactions: Jou
Umut nursemadan istiyor her türlü fedakarlığı ama kendisi hiç yapmıyor bence.

İbrahim de girdi diziye tam oldu Ertuğrulun kızıyla nişanlandı.

Bence umut ve Nursema da boşanır gibime geldi.

Bebeğide fatih alıyor doğayı eve döndürmeye mecbur bırakacak gibi.
Sen benden neçok bilgilisin kız 🙂

Sen benden neçok bilgilisin kız 🙂
Diziyi ben yazsam tam tersi yazardım Fatih'in aldattığı kızı hamile olarak karşısına cikarirdim 🤣🤣 mahkemeye o zaman görürdü velayeti almayi

• Komik
Diziyi ben yazsam tam tersi yazardım Fatih'in aldattığı kızı hamile olarak karşısına cikarirdim 🤣🤣 mahkemeye o zaman görürdü velayeti almayi
Belkide hamile olur kizzz hahahahah senaristlerin kafası anca böyle çalışır🤣🤣🤣 o kiz nerde yok oldu

Belkide hamile olur kizzz hahahahah senaristlerin kafası anca böyle çalışır🤣🤣🤣 o kiz nerde yok oldu
Yeni sezonun ilk bolumunde gözüktü fatih evini bastı alevden gerçekleri öğrendi onun yeğeni yok seni kullandi diye oda gitti evine boğazına yapıştı senin yüzünden oğlum oldu diye başkada göstermediler.

• Beğen
Yeni sezonun ilk bolumunde gözüktü fatih evini bastı alevden gerçekleri öğrendi onun yeğeni yok seni kullandi diye oda gitti evine boğazına yapıştı senin yüzünden oğlum oldu diye başkada göstermediler.
Aynen öyle oldu

Sağlam dedikodu getirdim size😂

Eklentiler

• Screenshot_20230925_154051.jpg
    Screenshot_20230925_154051.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 57
Diğer bölümde Abdullah ile sözleşti kızın babası tanışmak için muhtemelen İbrahimin foyasını dökecekler önce sonrada Fatih'i Pembe başgöz edecek.

Yalnız kız yağmurdan kaçarken dolu misali🙈
Ben de okudum dün doğruysa kiz birde bunlara kök söktürürmuş doğayı mumla ararlar

X