Ama ne yazıkkii mahkeme kararından neler olcakÇok güzel bir dizi. Özellikle kıvılcım karakterini çok beğeniyorum.
Muhtemelen yasaklanmaz. Hem yasaklanması için ortada bir sebep yokAma ne yazıkkii mahkeme kararından neler olcak
Dimi insaallahh yaMuhtemelen yasaklanmaz. Hem yasaklanması için ortada bir sebep yok
Reyting oranları yüksek bir dizi . Ayrıca dizinin teması da çok güzel.Dimi insaallahh ya
Evettt egerkii olursa sezon finale gircek zaten yaza girdi artıkReyting oranları yüksek bir dizi . Ayrıca dizinin teması da çok güzel.
Yani bu dizinin neyinden rahatsız oldular. O kadar yasak sahneli aldatmayı normal gösteren diziler dururken kızılcık şerbetinin hedef alınması çok saçmaEvettt egerkii olursa sezon finale gircek zaten yaza girdi artık
Ben nebileyimm kıskandılarr kesinnnnYani bu dizinin neyinden rahatsız oldular. O kadar yasak sahneli aldatmayı normal gösteren diziler dururken kızılcık şerbetinin hedef alınması çok saçma
İşlerine gelmiyor çünkü din adı altında yapılan saçmalıkların olduğu gibi anlatılmasından rahatsız oldularBen nebileyimm kıskandılarr kesinnnn
Aynen öyle canım bende gelip bunu dicektim şimdideİşlerine gelmiyor çünkü din adı altında yapılan saçmalıkların olduğu gibi anlatılmasından rahatsız oldular
Mahkeme isi iptalmi yaniYapımcı final olmadığını soylemis
Onu bilmiyorum internette okudum final olmayacak yazıyordu zaten bayram tatili girdi araya 3 hafta kaldı .Mahkeme isi iptalmi yani
Hadi inşallah izlediğim tek diziydi başlarsa reyting rekoru kırar bence .
Acebaaağğ diğer dizilerde de aynı şeyi yapacaklar mı? Hiç sanmıyorumHadi inşallah izlediğim tek diziydi başlarsa reyting rekoru kırar bence .
Bugün özel bölüm olacakmış nursemanin camdan atıldığı sahne olmayacakmış.
Ay cok guzel haber beeee ohhh beeee
FatihBen orada bir sasirtmaca olduğunu düşünüyorum nedense bana daha çok Leman ve Kayhan gibi geliyor.
Apo ve alev çıkarmış birde
Ben ters köşe beklemiştim dizinin adı kızılcık şerbeti ya nedense doğanın bosayacagini zannetmiyorum.Fatihşerefsizçıktı . Doğa boşayacak mı?
Offf yaaaa işin içine girdi şimdiBen ters köşe beklemiştim dizinin adı kızılcık şerbeti ya nedense doğanın bosayacagini zannetmiyorum.
Diğer kız da hamile kalirmis birde .
Pembe yine doğayı suçlar tabi kocana sahip çıkamadın diye.