Kızılcık Şerbeti

Ben ters köşe beklemiştim dizinin adı kızılcık şerbeti ya nedense doğanın bosayacagini zannetmiyorum.

Diğer kız da hamile kalirmis birde .

Pembe yine doğayı suçlar tabi kocana sahip çıkamadın diye.
Birkaç bölüm gizlemesi ile geçeceği belli, bir şekilde öğrenecek ama nasıl?!

Hiçbir kadının başına gelmesini istemediğimiz ama birçok kadının başına gelen çok iğrenç bir sahneydi dün.

İzleyici kitlesi affederse azalır o yüzden Fatih'i bol sürüncemeli sahneler bekliyor. Hiç hak etmiyor Fatih Doğa'yı hiç..

Çimene de sevgili adayı bulmuşlar ama adam cimenden büyük duruyor belkide şu flash disk olayıyla alakalı olabilir mi diye düşündüm tutuklanan çocuğun abisi filan olabilir.

Nilayi dolandıran kadını İbrahim ve ailesi ayarlamış olabilir mi acaba çünkü Nilay ile ilk karsilasmasinda bir yere haber verdi bakalım gerçek yüzünü ne zaman görecek.

Ya Fatih in yaptığı tam bir pislik ya senin yüzünden oldu der bir de kesin ilgi göstermedin trip attın falan diye! Bence Doğanın boşaması lazım affeden susan kadın profili çizilmez umarım…
Fatih bence bir süre sevgi dolu olur doğaya karşı ama iş ortaya çıktığında kesin pembe der senin yüzünden ben seni uyarmistim vs .

Nedense boşanma olayinin olacağını düşünmüyorum ben.

Fatih bence bir süre sevgi dolu olur doğaya karşı ama iş ortaya çıktığında kesin pembe der senin yüzünden ben seni uyarmistim vs .

Nedense boşanma olayinin olacağını düşünmüyorum ben.
Evet banada öyle geliyor nedense…

Ama pembe yine yanlış mesaj veriyor adamın içinde varsa yapar zaten yoksa yapmaz. Bir de şeye sinir oluyorum o kadar din din diyorlar kızın kıyafetine laf ediyor gidiyor zina yapıyor hem karısının hakkına giriyor salak 😁

Boşanır artık heralde Doğa. 50 kere affetti. Baştan hataydı evlenmesi. Fatih inanılmaz despot, hastalıklı bir karakter. Kıvılcım o kadar dedi. “Birbirinize uygun değilsiniz” diye. Dizi çok güzel mesajlar veriyor. Kadınlara güçlü olmaları konusunda. Doğa aldatılmasına rağmen hala evliliğini sürdürürse dizinin bütünlüğüne ters düşer.

Merak edip 1-2 bölüm izledim.
Muhafazakar veya dindar duruş altında neler yapmamamiz gerektiğini anlar insanlar umarım.

Boşanır artık heralde Doğa. 50 kere affetti. Baştan hataydı evlenmesi. Fatih inanılmaz despot, hastalıklı bir karakter. Kıvılcım o kadar dedi. “Birbirinize uygun değilsiniz” diye. Dizi çok güzel mesajlar veriyor. Kadınlara güçlü olmaları konusunda. Doğa aldatılmasına rağmen hala evliliğini sürdürürse dizinin bütünlüğüne ters düşer.
Nedense ben Doga dan önce başka biri öğrenecek diye düşünüyorum ya eltisi yada nursema .

Doğa öğrenmesi belki bir kaç bölüm uzar diye düşünüyorum.

Bu bölüm de Pembe yine aynıydı kendi kızı için bile boşanmış kadını bekar erkek istemez diye söylüyor.

Umut ta evlenip büyük ihtimalle unallarin evine yerleşir diye düşünüyorum

Bu bölüm de Pembe yine aynıydı kendi kızı için bile boşanmış kadını bekar erkek istemez diye söylüyor.

Umut ta evlenip büyük ihtimalle unallarin evine yerleşir diye düşünüyorum
Bense öyle düşünüyorum o eve yerlescekler olay iyice karışacak ama zamanlaaa

Bense öyle düşünüyorum o eve yerlescekler olay iyice karışacak ama zamanlaaa
Fragman da nisanlaniyorlardi ama ben onlar için de mutlu son pek beklemiyorum ikiside farklı insanlar umut geceleri barda şarkı söylüyor mesela bu Ünal ailesi için sorun olacaktır yada alkol kullanması , umutta nursemayi gittiği ortamlara götürürken sorun yaşacaktir kesin nursema gitmek istemeyecek vs birde umutun anne faktörü var kızı ilk gördüğün de eve gelen yardımcı zannetti.

• Beğen
Reactions: Jou
Fragman da nisanlaniyorlardi ama ben onlar için de mutlu son pek beklemiyorum ikiside farklı insanlar umut geceleri barda şarkı söylüyor mesela bu Ünal ailesi için sorun olacaktır yada alkol kullanması , umutta nursemayi gittiği ortamlara götürürken sorun yaşacaktir kesin nursema gitmek istemeyecek vs birde umutun anne faktörü var kızı ilk gördüğün de eve gelen yardımcı zannetti.
Aboooooo ayu neler neler olcak tahmin ettigin gibi aynen cak

İzlemeye devam ediyor musunuz?

X