Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

amonracım senin cevabına göre hemen gidip tarçın bakır alcam palette nin acaba tutarmı cevabını bekliyorum teşekkürler...

ebru cündübeyoğlunun yoğun bakır sanırım rengi
bu rengi tutturmak için zemin renginin çok açık olması gerek
senin bakır kahve tahminimce daha koyu açman gerek öyleyse

amonracım senin cevabına göre hemen gidip tarçın bakır alcam palette nin acaba tutarmı cevabını bekliyorum teşekkürler...

canım zeminin koyuysa istediğin sonucu elde edemeyebilirsin

heralde ben tam ne yapsam bilemiyorum ya canım sağol cevabın için peki krısten stewart saç rengi nasıl olur sanırım o bakır kahve ayy çok kararsız kaldım ben ya bana yardım et lütfen ....

Bu rengi nasıl elde edebilirim ? Kahveli kızıllı bir şey bu ve harika görünüyor.

Amonraaa yine ben :)
pembeden snra bi de sarıyı denedim ama hiç beğenmedm ben ya Eki Görüntüle 379677 şimdi bu renge hç alışamadm çok yaşlı hssedyrm kuaför renk otrsn gel cila atalm dedi ama ben çok kararszm şmdi, açtrdğm ve param boşa gtsn istemyrm şöyle doğal bi sarı tonu mu yapsam yksa pembeye geri mi dönsem ? bu rengin üzerine yine çilek pembesi yapsam nasıl bi renk çıkar ortaya? Ve küllü kumral ?

ayrıca, şöyle tatlı çok koyu olmayan bi renk? ne yapablrm noldu bi yardım et kaç gündr yazıyrm buralara kmse bişe demedi :/

ya arkadaşlar noolluur yardım ediin ben akos gelincik kızılı boyayı arıyorum ama internetten bulamadım. bildiğim bikaç yere baktığımda da yoktu? acaba siz beşiktaşa yakın bir yer biliyor musunuz bu boyayı temin edebileceğim. bi de boyayla beraber kaçlık oksidan almalıyım.. saçlarım çok kötü şu an üstler kıpzıl altlar açıldığı için bakır... :18:
vereceğiniz akıl çok önemli benim için

beşikataşı bilmem ama eminönünde var zaza han
ve karşısındaki kozmetikçide
%9 oksidasyon kremi kullan ama önce pigmentasyon yaparsan
açılmış yerleri dengelemiş olursun

canım çok canlı şeker bi pembe olur
ama sarıya dönceksen hiç bulşama
doğal bi sarı ya da açık kumral aralara bal rengi paketler attırabilirsin
yazın kızıl kullanmak çok zor
sürekli duş havuz deniz yorar seni iyi düşün

amonra cevapların için çok teşekkür ediyorum
dediğim gibi üstler orta tonda bi kızıl altlar pek boya tutmadığı için bakır şu an saçlarımın. ben evde saçımı ilk defa boyayacağım o yüzden çok temel sorular soracağım sana kusura bakmazsan :)
1. soru saçlarımın uzunluğu omuzdan bir karış aşağıda bitiyor. bu saça tek tüp boya yeter mi? bir de çilek kızılı boya, kızıl yoğunlaştırıcı ve oksidasyon 30 vol aldım. bunu boyayla ne oranda karıştıracağım ne kadar süre beklemem gerekiyor?
diğer bir sorum da cila için hazırladığın karışımın oranlarını yazar mısın. ben bi kez boya,yağ, saç kremi karışımı yaptım ama katı duruyor içine su katıyor musun?

çok teşekkür ederim yardımların için, süpersin

saçların gürse 1,5 tüp ya da 2 tüp kullan derim ilk boyamada zemini netleştirmek için
saçlarının gür olmadığını varsayarak
1 tüp çilek kızılı yarım parmak kırmızı yoğunlaştırıcı
aldığın 30 volümden evde eski boya oksidasyon kutusu şişesi varsa onu ölçü kullanarak
1,5 ölçü oksidasyon kremi ekle ve iyice karıştır
uçlardan başla 25 dk beklet sonra diplere sür 15 dk beklet rengin
aynı ton olup olmadığını kontrol et
daha kısa ya da uzun sürebilir bu

cila için
yarım tüp kafidir aslında ama saçının yoğunluğuna göre 1 tüp de olabilir
boya, 2 cm kadar kırmızı yoğunlaştırıcı
1 kaşık kadar saç kremi
istediğin herhangi bi yağ çok az bi tatlı kaşığı kadar
sonra boya kıvamından az biraz daha koyu olacak kadar su ekliyosun
minik 1 çay bardağı kadar yeterli

bu karışımı önce çok akan yerlere yani uçlara sürüp 20-25 dk bekletip
sonra diplere de yedirip tarayıp 10-15 dk daha bekiyosun
sonra durulayıp kremleyebilirsin
ilk boyama ve cila işleminde şampuan kullanma
çabuk akar boyan kremle yıka saçını
çok diplerin kırmızı olduysa şampuan kullan ama bekletme fazla

çok teşekkür ederim anında cevap verdiğin ve sabrın için... :)

evimde daha önce hazır aldığım bir boyanın oksidasyon sisesi var. içinde 3 parmak yüksekliğinde sıvı var üzerinde 50 ml yazıyor. 1,5 dediğine göre yaklaşık 75 ml oksidasyon koymamı öneriyorsun sanırım? doğru anlamışım değil mi

evet şimdi bugünkü deneyimlerimi aktarıcam:
saçımı boyamak için herşeyi hazırladım. saçlarımın diplere yakın yerleri kızıl, alt tarafı yaklaşık bi karış olan yer önceki boya tutmadığı için tamamen bakıra dönmüştü. sevgili amonra nın da tavsiyeleri üzerine öncelikle pigmentasyon işlemi yapıp daha sonra saçımı boyamaya karar verdim saçımı dengelemesi için. bol olsun diye bir tüp çilek kızılını biraz krem, yağ, su ile karıştırdım saçıma sürdüm. 30-35 dk bekledikten sonra saçlarımı yıkamak için banyoyo gittim ki sular kesilmiş
güç bela damacanadaki içme suyuyla yıkadım artık saçlarımı ama ne yazık ki saç rengimde hiç bir değişiklik yok.. dip bölgesi biraz kızıl parlamış falan ama alt taraflar hala aynı bakır :26: saçımamı üzüleyim sansızlığıma mı üzüleyim bilemedim. şimdi böyle bekliyorum sular ancak gece gelecekmiş.. eğer boyayabilirsem artık o zaman boyayacağım ama neden hiç değişmedi rengi anlamadım. oksidasyon mu koymak gerek biraz da olsa.

Kızlar bana da bi el atsanız,saçlarıma acayip takmış bi insan olarak bu aralar yine saçlarla kafayı yemiş durumdayım
saçım geçen sene koleston kızıl büyü ile boyalıydı,çok severek kullandım
sonra sıkıldım,akmasından,uğraşmaktan bıktım ve koyu kumrala boyadım
sonra alışamadım tabi o renge..kızıl aşkını bilirsiniz insan dönüp dolaşıp yine kızıl olmak istiyo (yaklaşık bi 9 yıllık kızıl geçmişim var)
ben dayanamadım yine kızıla boyamak istedim ama açmadan boyayaım dedim çünkü çok yıprandı
bu nedenle illa düzelir diyerekten 3-4 kere kızıla boyadım ama olmuyo işte eskisi gibi kimi yerler kızıl kimi yerler koyu renk
böyle gölgeli gibi bişey oldu,2 renk var kafamda
bu da oldukça canımı sıkıyo..o koyu yerleri açıp boyatsam diyorum ama zaten çok yıprandı saçlarım ve kuaför gazabına uğrayıp saçlarımı kısalttığım için tekrar kestirme gibi bi durumum yok
uzatmak istiyorum eskisi gibi uzun olsun istiyorum..
napsam ben saçımın tümünün kızıl olması için..o aradaki koyulukları kendi kendime açabilir miyim becerebilir miyim cesaret edemiyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…