Kadınlar kulübünde öğrendiğim kadar feni üniversitede öğrenmedim gerçekten. Şarabı ısıtıp alkolünü uçurmak aklımın ucundan geçmedi inanın
söz konusu bakım ve güzellik olunca
ne parlak fikirler geliyo di mi akla
bu zekayı derslerimde gösteremedim ben o ayrı
Kesinlikle çok parlak fikirler var. Benim bakıma pek çalışmaz hep başkalarından öğrenirim. Benim zorda kalınca gelir aklıma fikir anca mesela bir kez soğuk diye ayağıma poşet geçirip üstüne çizme giymiştim
Bir sonraki sefere evde şarap olursa ısıtacağım bakalım. Safran da kızıllaştırır ama o gerçekten çok pahalı ve gerçeği zor bulunan birşey
Şarap olmazsa da tarçını veya çaylardan birini katıp onunla bekletmeyi düşünüyorum
Sığır dili kökü diyorum sana, kırmızı garanti... Zat-ı muhterem doğal kozmetikte renk verme amacı ile kullanılır...
Sığır dili olarak okuyup hepten ilginçleşti dedim, uydurukçu göz hastalığının son evresindeyim de mazur görün efendiler
yalnız kına tarifinden karabüyü karışımına çilingir sofrasına doğru gidiyorsunuz haydi hayırlısı
Sığır dili kökü diyorum sana, kırmızı garanti... Zat-ı muhterem doğal kozmetikte renk verme amacı ile kullanılır...
öncelikle merhaba arkadaşlar ,tüm konuyu inceledim ve yorum okudum.
sanırım benim sorularıma amonra arkadaşım cevap verebilir :)
yanicevap verebilirse sevinirim, ben bu saç işinden bakımından çokitti anlamıyorum şimdiye kadar saçlarımı güvendiğim bir kuaförümvardı ona emanet ediyordum o da gitti saç bana kaldı .
şimdi öncelikle amonra arkadaşım konunun başındaki saç rengin muhteşem görünüyor ,ben yaklaşık 4 aydır kızıl kullanıyorum palettenin nar kızılına boyuyordum saçımı enson bir ay oldu palette( 6 88 ) kızıla boyadım kendi saç rengim siyah olduğu için ilk önce diplerden başlamıştım dipler açık kızıl alttlar normal kızıl oldu bir ayda aktı şimdi renk oturdu ama parlaklık gitti dipler yine siyah ...
bende sizin saç rengini elde etmek istiyorum ama nasıl baya adı markası ve işlemi anlatırsanız sevinirim rica ediyorum
merhaba arkadaşlar benimde birkaç sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim.
benim sorunum yıllardır kızıl kullanan biridiydim sonra değiştireyim diye kahve ve koyu kahve boyaları karıştırıp 2 kez saçlarımı boyadım tabi kızıllar tam anlamıyla kapanmadı bende boyamayı bıraktım 3 ay falan hiç boyamadım diplerim 7 cm falan uzadı kendi saç rengim çıktı kahvelerde epey açılmıştı tekrar kızıl olmak istedim ve palette 6-888 kızılla boyadım saçımı uçlardan başlayarak uçlarda kahve rengi var diye ama olmadı diplerim açık kızıl uçlarda kızıl siyah gibi çok koyu bir renk oldu saçlarım çok kötü durumda şuan kuaförün birine gittim ve düzelte bilirmiyiz dedim ben yapmıyorum açma işlemi yapmak gerekli koyu olan yerleri röfle setiyle açabilirsin sonrada kızıla boya dedi ama korkuyorum kendim açmam diye birde saçlarım oldukça uzun belime kadar kırmızı açıcıyı bulabirsem koyu olan yerleri açarmı?fırsat bulabilirsem fotografta eklicem iş yerinden yazıyorum eve gittiğimde fotograf eklerim.şimdiden teşekkürler
boya adı markası ilk sayfada ve diğer sayfalarda bahsetmiştim
işlemin nasıl yapıldığı da aşama olarak var
ben çikolata kahve olan saçlarımı kırmızı oryalle açmıştım
3 ay akmasını bekledikten sonra ve açıcıdan sonraki hali görüldüğü gibi çok net kırmızıydı
saçın yapısına göre değişebilir
henüz yeni boyamışsın saçlarını oryal yıpratabilir diye düşünüyorum
üzerinden 2 hafta falan geçsin ve saçların kirliyken oryal uygula
cila yaparken karışımı saç diplerine de mi sürüyorsunuz.normalde saç kremini diplere sürmeyin kepek yapar derler ya.
Arkadaşlar ben saçımı şarap kızıla boyadım nette o kadar baktım ama bulamadım şimdi bakır kahve aldım palette nin şimdi lütfennnnnn cevaplarsanız çokkk memnun kalıcam acaba bu kahve bakıra ne karıştırsam daha bakırımsı bir renk olur tecrübeli bilgili arkadaşların bana yardımcı olup fikir vericene inanıyorum şimdiden çooook ama çoook teşekürrrrrleeerrrrr.......
Merhabalar. Çok fazla kızıl pembeye taktığım bi dönemdeyim. Rasgele bu siteye rastladım ve gerçekten yardımcı olduğunuzu gördüm bu konuda. Bana da yardım edeceğinizi düşündüm ve sağlıklı olması için uzun süreden beri gelen bir saç evrimi haritamı çıkardım
Neredeyse iki yıl önce palettenin patlıcan morunu denemiştim. Hafif kızılımsı mora kaçan ama çok da açık olmayan bir rengi vardı saçımın. Sonra mavi siyah boyadım üstüne. Tabi maviliği hiç belli olmuyordu. Neyse o aktı sonra. Eklediğim ilk resimdeki 1 numaralı hale büründü saçım. en Dipleri kendi renklerim olmak üzere geri kalanı rengarenk bir şeydi görüldüğü gibi. Daha sonra en azından koyular gitsin diye altlardan kestim ve adını hatırlamadığım bir boyanın çilek pembesini boyadım. 2 numaralı hale geldi bu sefer saçım. Hiçbir pembelik olmamasıyla birlikte üstleri baya kötü turuncu kahve karışımı ve altlarıyla renk farkı olarak kalakaldım. Daha sonra boya aktı 3teki gibi saçma bir hal aldı. Eh dedim yine altı üstü farklı olacağına yine uçtaki koyuları keseyim. 4 numaralı karedeki hali baya sonra akmış cansız güneşin geldiği bir hali. Daha sonra tak etti tabi, ben de kolestonun 77/44 kor ateşi kızılını boyadım Kasımda. 5teki ilk resim boyadıktan hemen sonra. Foto makinesi çok kızıl göstermiş fakat normalde daha koyu duruyor. Ocakta dip boyası ve üstlerine de kalan boyadan sürüp yeniledim. Çok akma sorunu yaşamadım, saçlarım da baya yıprandı sanırım artık. Sağlıksız duruyor. En son fotolar yeni sayılır. Biri kapalı mekan son soldaki de arkadan güneşin geldiği. Ama ben öyle olsun istemiyorum. Hani bu halini de seviyorum ama eklediğim fotodaki resimdeki tonlarda istedim hep. 1. si gibi istiyorum en çok fakat pembe tonu o kadar iyi yakalayamayacağımdan 2. ve 3. gibi olabilir diye düşünüyorum. Hiç olmadı pembe yakalayamazsam kırmızının daha açık tonu olan son foto gibi olsun istiyorum.
Baya uzun yazdım yordum sizi ama daha bitmedi sorularımHer şeyi anlatmışsınız zaten ama ayrı bir sorum olacak. Ben son rengimi açıcı yapmadan boyamıştım baya da iyi tuttu saçımın eski haline rağmen. Hatta kızıl açıcı diye bir şey ilk defa buradan duydum. Sorum da şu, eğer kızıl açıcıyı tek başına saçıma uygularsam ne olur? Nasıl bir ton olur, çok mu abes olur? Yani tek açıcı kullanarak oluşan bir saç rengi normal olarak kullanilabilir mi, yoksa illa üstüne başka boya mı uygulamak lazım? Çünkü ne uygularsak akacak falan. Tek başına açıcı kullanılır mı?
Şimdiden teşekkürler cevap için. Baya uzun bir yazı oldu kusura bakmayın ^^