Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

çok teşekkürler canımda oksidandan başka bir çözüm yokmu acaba renk karıştırmak gibi şimdi oksidanı nerden temin ederim onuda bilmiyorum açıkçası çooook sağol ne dersin........

bakırlık istiyosun bakırlık için sarı katsan sarı yansımalar yapar bi kaç ton belki açar ama ondan da emin değilim
denemediğim bi konuda net bişeyler söyleyip yanıltmak istemem seni
ama oksidasyon kremiyle ton açmak bildiğim denediğim bi yöntemdir
boya boyaya pek etki etmez tek başına boyayı aktif eden açık tonlardaki volümün yüzdesi çünkü

canımm amonra arkadaş sana nasıl teşekkür etsem azdır belki çok fazla teşekkür ediyorum ama hemen soruma cevap verip aydınlattın ya ne diyim neyse canımm bu palette kahve bakırın içinde %9 luk oksidan var zaten ben şarap kızılı saçıma sürdüm az bir tutamına sanki yine kızıl gibi durdu acaba şarap kızılı olan saçlarımı iki hafta oldu boyayalı daha akıtmakmı lazım bu kahve bakır tutsa da hiç açmadan hep aynı boyadan boyasam süper olur çok yazdım kusura bakma çooooook teşekürler yine.........

kızılın iyice akmasını bekle bence aknca turuncuya döneceği için o zemin daha çok işine yarar
bol bol yağlı bakımlar yapabilirsin saçına akıtır kızılı
ayrıca markası farketmez kepek şampuanıyla yıkamakta saçın rengini akıtır.
%9 da gayet iyi açık tutması için
oksidasyonu boyadan biraz fazla koy
1 tüp boyaya 2 şişe oksidasyon mesala

kızıl açıcıdan sonraki halim ilk sayfadaki fotolardan ilk sırada olanı
kaldı ki benim kahveye boyalı saçlarımda canlı bi kırmızı olmuştu
senin zeminin buna daha müsait sende de buna yakın hatta daha kırmızı bi renk olacağını düşünüyorum
ben bu şekilde bi kaç hafta kullandım saçımı ama epey aktı sonra akos çilek kızılına boyadım
senin istediğin tonlar gelincik kızılı tonları o marka ve numaraya bak derim

çok yine çok sağol canım kuaför tecrübesi var sende bu kesin fotoğraf koymaya çalışırım ..............

canım kendi doğal saç renginse açmadan bu rengi 2-3 kerede oturtabilirsin sanıyorum
karamel tonlarına bak istersen

Amonra merhaba canım.Gördüğüm kadarıyla herkese yardımcı oluyorsun.Bana da yardımcı olursan çok sevinirim.Aslında konu da açtım şimdi ama burayı görünce sana da sormak istedim.Saçlarımı bir ay önce kuaföre açtırıp bakıra boyattım ama sanırım kuaför saçımın önleriyle arkasını eşit şekilde açamamış.Çünkü saçımın önleri daha koyu oldu.Eve geldiğimde anlayabildim.Bir hafta sonra kendim boya alıp tekrar bakıra boyadım belki dengelenir diye ama yine önler koyu oldı arkalara göre.Sence saçımın rengini değiştirmeden(yani başka bir renge boyamadan)nasıl eşitleyebilirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.

canım açma işleminden sonra pigmentasyon yapılmadığında açıcıdan dolayı saç boyayı net almıyo
sana tavsiyem saçının açık kalan kısımlarını oksidasyon kremi katmadan boyaman
sonra saçının diğer taraflarını oksidan katılmış boyayla boyarken o kısımlardan tekrar geçmen
iki tarafında rengi aynı koyulukta olur böylece
bunu 2 kez yaparsan renk oturur saçına

Teşekkür ederim canım.Peki oksidasyon kullanmadığım zaman saçlarım çok koyu olmaz mı ya da saça bir zararı olur mu?

Teşekkür ederim canım.Peki oksidasyon kullanmadığım zaman saçlarım çok koyu olmaz mı ya da saça bir zararı olur mu?

sadece açık olan yerleri oksidasyonsuz boyarsan koyu olan kısımlarla eşitlemiş olursun
açık olan yerler koyulaşmış olur
saça zararıda oksidanla boyamaktan çok çok daha az zarasız

saçımda boya yok.bu tonkızıl için 7 veya 8 tonda bir karamel mi lazım.%9 luk oksidamn açarmı ki yeterince bakır yansıma yerine akaju yansıma istiyorum yada dore tavsiye edeceğin bir ton var mı

saçımda boya yok.bu tonkızıl için 7 veya 8 tonda bir karamel mi lazım.%9 luk oksidamn açarmı ki yeterince bakır yansıma yerine akaju yansıma istiyorum yada dore tavsiye edeceğin bir ton var mı

bu ton kızıl derken hangi renkten bahsediyosun anlamadım:26:

merhabalar amonracım saçlarımı bakır kahveye boyadım aslında güzel oldu ama tabiki benim istediğim gibi olmadı canım resim için yüz mesaj olması gerekiyormuş galiba koyamadım yani neyse dediğin gibi yaptım yani canım ya şöyle daha yoğun bakır kızılı nasıl tuttururum acaba bana yine yardımcı olursan çoooook sevinirim........ayrıca profil resmi varya ebru cündübeyoğlu bu ne renk çok sağol..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…