Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

evet canım doğru anlamışsın

canım pigmentasyon işlemini yaptıktan sonra
yıkamadan kalan boyayı oksidasyon kremiyle karıştırıp üzerinden bi kez daha boyaman gerekiyodu
şanssızlık olmuş

canım koyu kumraldan sonra açmadan biraz zor
ama akıtmak için farklı teknikler var
özellikle forumda c vitamini ile saç açma konusuna bi göz gezdir derim
videolardan anlaşıldığı kadarıyla epey başarılı
ben bi kez denedim
ancak gözle görülür bi akma gözlemledim
sabırla yaptığında ciddi ton farkı olabilir

Bu rengin üzerine çilek pembesi yapsam tutar mı kızlar yoksa pigmentasyon vs gibi bi şey gerekiyo mu ?

Peki rengin iyice oturması ve beni bir aydan fazla idare etmesi için kaç kez boyamalıyım amonra ?
Pembe çok çabuk aktığından çabuk yıpranıyo çünkü saç, aksa da pembe kalsın istiyorum 3 kez boyama falan yeter mi ? Bi de turunculaşmaz di mi bunun üstüneee :)

teşekkür ederimmm
ara ara yerler koyu renk ya acaba kendim becerebilir miyim sadece oraları açmayı..yanlışlıkla kızıl olan taraflar da açılmasın
annemden falan yardım isterim ikimiz beraber başarabiliriz inşallah
bi de oksidasyonu boya gibi sürüp birazcık bekletip açanlar da varmış
onu yapsam çok mu yıpranırkine

ya canım ben oksidasyonu denedim bi halta yaramadı
aksine saç pulcukarımı açtı sanırım ki
ilk defa hayatımda oryalden saçlarım yandı
kaldı ki bu konuda gayet tecrübeli ve başarılı olmama rağmen
ben artık ona yormuştum yanma olayını
dene diyemicem o yüzden

kızıl aynı rengi 1 ay muhafaza etmez kolay kolay
kızılın farklı tonlarını yaşarsın
ama zamanla renk oturuyo ve akma süresi uzuyo
3. boyamadan sonra en verimli zamanını yaşarsın
ayrıca çok sıcak su kullanmamak su altında fazla kalmamak
saçı fazla şampuanlamamak da ömrünü uzatır
ama yazın zor kızıl bence kış için daha doğru bi tercih

Teşekkür ederim canım, biraz kullanıyım o zaman ben bunu.. En geç sonbahara doğru pembeyim, özledim o pembiş saçlarımı :))

evet canım doğru anlamışsın

merhabalar.benim vazgeçemediğim bir renktir kızıl.:) çok güzel bilgiler vermişsin canım.çok sevindim görünce.merak ettiğim bişey var.kırmızı oriel hiç duymamıştım yeni çıkan birşey mi? birde bu bahsettiğin igorw kırmızı yoğunlaştırıcı boya mı?nerde bulabilirim?

rica ederim
yeni bişey olduğunu sanmıyorum
ben 4 yıldır biliyorum öncesi de vardır muhakkak
igora kırmızı yoğunlaştırıcı
tek başına boya değil
kuaför malzemeleri satan yerlerde var

rica ederim
yeni bişey olduğunu sanmıyorum
ben 4 yıldır biliyorum öncesi de vardır muhakkak
igora kırmızı yoğunlaştırıcı
tek başına boya değil
kuaför malzemeleri satan yerlerde var

teşekkürler bulucam inşallah :) ben yunsey in çilek kırmızısını kullnıyordum artık satılmıyor bulmadım sonra onun gibi kaliteli bir boya.

teşekkürler bulucam inşallah :) ben yunsey in çilek kırmızısını kullnıyordum artık satılmıyor bulmadım sonra onun gibi kaliteli bir boya.

umarım bulursun
yunsey denemedim ama nevacolorun fuşya ve ateş kızılı da gayet başarılı
onlara da bakabilirsin canım

merhaba bende kızıl tonlardan vazgeçemeyenlerdenim dasa doğrusu en çok kızıl yakışıyor karamel kızıla boyamak istedim ama kuaför saçlarımda çok beyaz olduğu için tutmaz beyalarımda kına gibi durur dedi

bende canlı tatlı bir kırmızıyla boyamak istiyoum yanlız o dediğiniz ıgoranın kırmızı renk açıcısını ben burda bulamam küçük bir yerde yaşıyorum yinede orialle açmalımıyım olurda bulursam kaçnumara orialle açmalıyım ve hangi marka hangi tonları kullanmalıyım

merhaba topiğinizi bu gün keşfettim harika bir paylaşımve benim saç rengim.ben colorika rose ile sağlıyordum bunu.ama artık boyamı bulamıyorum malesef.akos çilek aldım bende ama oksidan ayarına karar veremedim .ben colorikada 9luk volum kullanıyordum(30)yani.bunda kaç kullanmam gerekir siz nasıl karışım sağladınız cevap verirseniz sevinirim:))))))))

saç rengin oturmuştuk artık zaten 30 volüm iyidir
ama ben bu renk için kırmızı yoğunlaştırıcı da kullanıyodum

Son düzenleme:
saç rengin oturmuştuk artık zaten 30 volüm iyidir
ama ben bu renk için kırmızı yoğunlaştırıcı da kullanıyodum
çok tskler cevabınız ve hızınız için.doğrusu bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum.kırmızı yoğunlaştırıcım yok ve bulamam sanırım şimdi ilçedeyim çünki ben .ben çilek ve oksidanı bir deneyeyim bakalım nasıl olacak:))))))

rica ederim
muhtemelen güzel b sonuç çıkacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…