Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl Saçın Cazibesi ,Evde Kızıla Ulaşmak ve Rengini Korumak Çok Kolay Artık -resimli

çok teşekkür ederim anında cevap verdiğin ve sabrın için... :)

evimde daha önce hazır aldığım bir boyanın oksidasyon sisesi var. içinde 3 parmak yüksekliğinde sıvı var üzerinde 50 ml yazıyor. 1,5 dediğine göre yaklaşık 75 ml oksidasyon koymamı öneriyorsun sanırım? doğru anlamışım değil mi

evet canım doğru anlamışsın:KK34:

evet şimdi bugünkü deneyimlerimi aktarıcam:
saçımı boyamak için herşeyi hazırladım. saçlarımın diplere yakın yerleri kızıl, alt tarafı yaklaşık bi karış olan yer önceki boya tutmadığı için tamamen bakıra dönmüştü. sevgili amonra nın da tavsiyeleri üzerine öncelikle pigmentasyon işlemi yapıp daha sonra saçımı boyamaya karar verdim saçımı dengelemesi için. bol olsun diye bir tüp çilek kızılını biraz krem, yağ, su ile karıştırdım saçıma sürdüm. 30-35 dk bekledikten sonra saçlarımı yıkamak için banyoyo gittim ki sular kesilmiş :KK53:
güç bela damacanadaki içme suyuyla yıkadım artık saçlarımı ama ne yazık ki saç rengimde hiç bir değişiklik yok.. dip bölgesi biraz kızıl parlamış falan ama alt taraflar hala aynı bakır :26: saçımamı üzüleyim sansızlığıma mı üzüleyim bilemedim. şimdi böyle bekliyorum sular ancak gece gelecekmiş.. eğer boyayabilirsem artık o zaman boyayacağım ama neden hiç değişmedi rengi anlamadım. oksidasyon mu koymak gerek biraz da olsa.

canım pigmentasyon işlemini yaptıktan sonra
yıkamadan kalan boyayı oksidasyon kremiyle karıştırıp üzerinden bi kez daha boyaman gerekiyodu
şanssızlık olmuş:KK5:

Kızlar bana da bi el atsanız,saçlarıma acayip takmış bi insan olarak bu aralar yine saçlarla kafayı yemiş durumdayım :KK53:
saçım geçen sene koleston kızıl büyü ile boyalıydı,çok severek kullandım
sonra sıkıldım,akmasından,uğraşmaktan bıktım ve koyu kumrala boyadım
sonra alışamadım tabi o renge..kızıl aşkını bilirsiniz insan dönüp dolaşıp yine kızıl olmak istiyo (yaklaşık bi 9 yıllık kızıl geçmişim var)
ben dayanamadım yine kızıla boyamak istedim ama açmadan boyayaım dedim çünkü çok yıprandı
bu nedenle illa düzelir diyerekten 3-4 kere kızıla boyadım ama olmuyo işte eskisi gibi :KK14: kimi yerler kızıl kimi yerler koyu renk
böyle gölgeli gibi bişey oldu,2 renk var kafamda
bu da oldukça canımı sıkıyo..o koyu yerleri açıp boyatsam diyorum ama zaten çok yıprandı saçlarım ve kuaför gazabına uğrayıp saçlarımı kısalttığım için tekrar kestirme gibi bi durumum yok
uzatmak istiyorum eskisi gibi uzun olsun istiyorum..
napsam ben saçımın tümünün kızıl olması için..o aradaki koyulukları kendi kendime açabilir miyim becerebilir miyim cesaret edemiyom

canım koyu kumraldan sonra açmadan biraz zor
ama akıtmak için farklı teknikler var
özellikle forumda c vitamini ile saç açma konusuna bi göz gezdir derim
videolardan anlaşıldığı kadarıyla epey başarılı
ben bi kez denedim
ancak gözle görülür bi akma gözlemledim
sabırla yaptığında ciddi ton farkı olabilir:KK34:

$DSCF8934 - Kopya.JPG

Bu rengin üzerine çilek pembesi yapsam tutar mı kızlar yoksa pigmentasyon vs gibi bi şey gerekiyo mu ?

Peki rengin iyice oturması ve beni bir aydan fazla idare etmesi için kaç kez boyamalıyım amonra ?
Pembe çok çabuk aktığından çabuk yıpranıyo çünkü saç, aksa da pembe kalsın istiyorum 3 kez boyama falan yeter mi ? Bi de turunculaşmaz di mi bunun üstüneee :)

canım koyu kumraldan sonra açmadan biraz zor
ama akıtmak için farklı teknikler var
özellikle forumda c vitamini ile saç açma konusuna bi göz gezdir derim
videolardan anlaşıldığı kadarıyla epey başarılı
ben bi kez denedim
ancak gözle görülür bi akma gözlemledim
sabırla yaptığında ciddi ton farkı olabilir:KK34:

teşekkür ederimmm :KK16:
ara ara yerler koyu renk ya acaba kendim becerebilir miyim sadece oraları açmayı..yanlışlıkla kızıl olan taraflar da açılmasın :KK53:
annemden falan yardım isterim ikimiz beraber başarabiliriz inşallah
bi de oksidasyonu boya gibi sürüp birazcık bekletip açanlar da varmış
onu yapsam çok mu yıpranırkine

teşekkür ederimmm :KK16:
ara ara yerler koyu renk ya acaba kendim becerebilir miyim sadece oraları açmayı..yanlışlıkla kızıl olan taraflar da açılmasın :KK53:
annemden falan yardım isterim ikimiz beraber başarabiliriz inşallah
bi de oksidasyonu boya gibi sürüp birazcık bekletip açanlar da varmış
onu yapsam çok mu yıpranırkine

ya canım ben oksidasyonu denedim bi halta yaramadı
aksine saç pulcukarımı açtı sanırım ki
ilk defa hayatımda oryalden saçlarım yandı
kaldı ki bu konuda gayet tecrübeli ve başarılı olmama rağmen
ben artık ona yormuştum yanma olayını
dene diyemicem o yüzden:KK5:

Peki rengin iyice oturması ve beni bir aydan fazla idare etmesi için kaç kez boyamalıyım amonra ?
Pembe çok çabuk aktığından çabuk yıpranıyo çünkü saç, aksa da pembe kalsın istiyorum 3 kez boyama falan yeter mi ? Bi de turunculaşmaz di mi bunun üstüneee :)

kızıl aynı rengi 1 ay muhafaza etmez kolay kolay
kızılın farklı tonlarını yaşarsın:KK1:
ama zamanla renk oturuyo ve akma süresi uzuyo
3. boyamadan sonra en verimli zamanını yaşarsın
ayrıca çok sıcak su kullanmamak su altında fazla kalmamak
saçı fazla şampuanlamamak da ömrünü uzatır
ama yazın zor kızıl bence kış için daha doğru bi tercih:KK34:

kızıl aynı rengi 1 ay muhafaza etmez kolay kolay
kızılın farklı tonlarını yaşarsın:KK1:
ama zamanla renk oturuyo ve akma süresi uzuyo
3. boyamadan sonra en verimli zamanını yaşarsın
ayrıca çok sıcak su kullanmamak su altında fazla kalmamak
saçı fazla şampuanlamamak da ömrünü uzatır
ama yazın zor kızıl bence kış için daha doğru bi tercih:KK34:

Teşekkür ederim canım, biraz kullanıyım o zaman ben bunu.. En geç sonbahara doğru pembeyim, özledim o pembiş saçlarımı :))

evet canım doğru anlamışsın:KK34:

merhabalar.benim vazgeçemediğim bir renktir kızıl.:) çok güzel bilgiler vermişsin canım.çok sevindim görünce.merak ettiğim bişey var.kırmızı oriel hiç duymamıştım yeni çıkan birşey mi? birde bu bahsettiğin igorw kırmızı yoğunlaştırıcı boya mı?nerde bulabilirim?

merhabalar.benim vazgeçemediğim bir renktir kızıl.:) çok güzel bilgiler vermişsin canım.çok sevindim görünce.merak ettiğim bişey var.kırmızı oriel hiç duymamıştım yeni çıkan birşey mi? birde bu bahsettiğin igorw kırmızı yoğunlaştırıcı boya mı?nerde bulabilirim?

rica ederim
yeni bişey olduğunu sanmıyorum
ben 4 yıldır biliyorum öncesi de vardır muhakkak
igora kırmızı yoğunlaştırıcı
tek başına boya değil
kuaför malzemeleri satan yerlerde var

rica ederim
yeni bişey olduğunu sanmıyorum
ben 4 yıldır biliyorum öncesi de vardır muhakkak
igora kırmızı yoğunlaştırıcı
tek başına boya değil
kuaför malzemeleri satan yerlerde var

teşekkürler bulucam inşallah :) ben yunsey in çilek kırmızısını kullnıyordum artık satılmıyor bulmadım sonra onun gibi kaliteli bir boya.

teşekkürler bulucam inşallah :) ben yunsey in çilek kırmızısını kullnıyordum artık satılmıyor bulmadım sonra onun gibi kaliteli bir boya.

umarım bulursun
yunsey denemedim ama nevacolorun fuşya ve ateş kızılı da gayet başarılı
onlara da bakabilirsin canım:KK34:

merhaba bende kızıl tonlardan vazgeçemeyenlerdenim dasa doğrusu en çok kızıl yakışıyor karamel kızıla boyamak istedim ama kuaför saçlarımda çok beyaz olduğu için tutmaz beyalarımda kına gibi durur dedi

bende canlı tatlı bir kırmızıyla boyamak istiyoum yanlız o dediğiniz ıgoranın kırmızı renk açıcısını ben burda bulamam küçük bir yerde yaşıyorum yinede orialle açmalımıyım olurda bulursam kaçnumara orialle açmalıyım ve hangi marka hangi tonları kullanmalıyım

Kızıl saç kullananlar bilirler zorluğunu
boyandığında ışıl ışıl olan saçlar gün geçtikce yıkama güneş gibi
etkilerle solar ve akar.
sürekli boyamak saça da zarar verir
müthiş bi ikilemde bırakır insanı 15 günde 1 boyarsan saç
yıpranır boyamazsan sarı turuncu arası berbat bi renkle gezersin
ben de bundan muzdarip olan kızıl sever arkadaşlara
tecrübelerimi aktarıcam

saçım şu an kırmızı kendi kahveye boyalı saçlarımı
kırmızı orielle açarak başladım işe
saçım böyle oldu açma işleminden sonra

akos.jpg

26977710150248200413360.jpg

akos3.jpg

bi kaç hafta sonra da saçımı akos çilek kızılı ve
igora kırmızı yoğınlaştırıcıyla boyadım
o da canlı ve kırmızı bi renk elde etmeme yaradı

img0764f.jpg

img0771c.jpg

tabi bu renk 1 a sonra aktığında şu görüntü ortaya çıktı
ışıktan dolayı koyu çıkmış ama turumcumsu bi renk

assetphp.jpg

30220783.jpg

henüz dipleri gelmemiş bi saça tekrar boya yapmak
sırf rengi solduğu için kızıl saçın kaderi
boya işlemindeki oksidasyon kremi de saçı ne kadar yıpratır
ve kurutur malumunuz
buna çözümü saçıma cila yapmakla buldum
nasıl yapılır cila:

kullandığım çilek kızılındabi kaba çok az miktar katıp
aynı oranda da kırmızı yoğunlaştırıcı kattım
buna biraz saç kremi ve 1 kapakdan az badem yağı ve su ekledim
boya kıvamından daha koyu bi kıvamı var bunun
suyla nemlendirdiğim saçlarıma bu karışımı sürdüm
yarım saat sonra saçlarımı yıkadım
ortaya çıkan görünüm gayet canlı ve parlak
üstelik saçımı kurutmadan yıpratmadan bu işlemi yaptım

siz de evde bu yöntemle saçınızın renginin ömrünü uzatabilirsiniz

aynı yöntem saçları açıcıyla açtıktan sonra pigmentesyon işlemi olarak uygulanmalı
açma işlemi uygulanan saçlar ya da altta röfle olan saçları boya tutmaz
çabuk akar önce bu yöntemi uygulayıp sonrasında saçı boyamakta
boyanın kalitesini ve dayanıklılığını artıtır
hem de açılmış yerler çabuk akmaz ve boya tutar

ciladan sonra saçlarım
img0762v.jpg

img0763xf.jpg

img0771ll.jpg

img0764rv.jpg

ciladan sonra 3 yıkama olmasına rağmen solmamış ve yeni kestirdiğim saçlarım:KK1:
img0776ue.jpg

img0777ir.jpg

sizde evde saçlarınızı sürekli kızıla boyayarak yıpratmak istemiyosanız beni takip edin
bildiğim ve denediğim en sağlıklı yöntemleri sizinle paylaşmaya devam edicem
merhaba topiğinizi bu gün keşfettim harika bir paylaşımve benim saç rengim.ben colorika rose ile sağlıyordum bunu.ama artık boyamı bulamıyorum malesef.akos çilek aldım bende ama oksidan ayarına karar veremedim .ben colorikada 9luk volum kullanıyordum(30)yani.bunda kaç kullanmam gerekir siz nasıl karışım sağladınız cevap verirseniz sevinirim:))))))))

merhaba topiğinizi bu gün keşfettim harika bir paylaşımve benim saç rengim.ben colorika rose ile sağlıyordum bunu.ama artık boyamı bulamıyorum malesef.akos çilek aldım bende ama oksidan ayarına karar veremedim .ben colorikada 9luk volum kullanıyordum(30)yani.bunda kaç kullanmam gerekir siz nasıl karışım sağladınız cevap verirseniz sevinirim:))))))))

saç rengin oturmuştuk artık zaten 30 volüm iyidir:KK34:
ama ben bu renk için kırmızı yoğunlaştırıcı da kullanıyodum

Son düzenleme:
saç rengin oturmuştuk artık zaten 30 volüm iyidir:KK34:
ama ben bu renk için kırmızı yoğunlaştırıcı da kullanıyodum
çok tskler cevabınız ve hızınız için.doğrusu bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum.kırmızı yoğunlaştırıcım yok ve bulamam sanırım şimdi ilçedeyim çünki ben .ben çilek ve oksidanı bir deneyeyim bakalım nasıl olacak:))))))

çok tskler cevabınız ve hızınız için.doğrusu bu kadar hızlı bir cevap beklemiyordum.kırmızı yoğunlaştırıcım yok ve bulamam sanırım şimdi ilçedeyim çünki ben .ben çilek ve oksidanı bir deneyeyim bakalım nasıl olacak:))))))

rica ederim:KK34:
muhtemelen güzel b:KK34: sonuç çıkacaktır:KK12:

X