- 24 Şubat 2012
- 59
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavsiye edebileceğin bir marka var mı:26: karamel olarak
syoss ya da palette
merhabalar amonracım saçlarımı bakır kahveye boyadım aslında güzel oldu ama tabiki benim istediğim gibi olmadı canım resim için yüz mesaj olması gerekiyormuş galiba koyamadım yani neyse dediğin gibi yaptım yani canım ya şöyle daha yoğun bakır kızılı nasıl tuttururum acaba bana yine yardımcı olursan çoooook sevinirim........ayrıca profil resmi varya ebru cündübeyoğlu bu ne renk çok sağol..
amonracım senin cevabına göre hemen gidip tarçın bakır alcam palette nin acaba tutarmı cevabını bekliyorum teşekkürler...
Kahve bakırada benziyo bu canım paletteninBu rengi nasıl elde edebilirim ? Kahveli kızıllı bir şey bu ve harika görünüyor.
ya arkadaşlar noolluur yardım ediin ben akos gelincik kızılı boyayı arıyorum ama internetten bulamadım. bildiğim bikaç yere baktığımda da yoktu? acaba siz beşiktaşa yakın bir yer biliyor musunuz bu boyayı temin edebileceğim. bi de boyayla beraber kaçlık oksidan almalıyım.. saçlarım çok kötü şu an üstler kıpzıl altlar açıldığı için bakır... :18:
vereceğiniz akıl çok önemli benim için
Amonraaa yine ben :)
pembeden snra bi de sarıyı denedim ama hiç beğenmedm ben ya Eki Görüntüle 379677 şimdi bu renge hç alışamadm çok yaşlı hssedyrm kuaför renk otrsn gel cila atalm dedi ama ben çok kararszm şmdi, açtrdğm ve param boşa gtsn istemyrm şöyle doğal bi sarı tonu mu yapsam yksa pembeye geri mi dönsem ? bu rengin üzerine yine çilek pembesi yapsam nasıl bi renk çıkar ortaya? Ve küllü kumral ?
ayrıca, şöyle tatlı çok koyu olmayan bi renk? ne yapablrm noldu bi yardım et kaç gündr yazıyrm buralara kmse bişe demedi :/
amonra cevapların için çok teşekkür ediyorum
dediğim gibi üstler orta tonda bi kızıl altlar pek boya tutmadığı için bakır şu an saçlarımın. ben evde saçımı ilk defa boyayacağım o yüzden çok temel sorular soracağım sana kusura bakmazsan :)
1. soru saçlarımın uzunluğu omuzdan bir karış aşağıda bitiyor. bu saça tek tüp boya yeter mi? bir de çilek kızılı boya, kızıl yoğunlaştırıcı ve oksidasyon 30 vol aldım. bunu boyayla ne oranda karıştıracağım ne kadar süre beklemem gerekiyor?
diğer bir sorum da cila için hazırladığın karışımın oranlarını yazar mısın. ben bi kez boya,yağ, saç kremi karışımı yaptım ama katı duruyor içine su katıyor musun?
çok teşekkür ederim yardımların için, süpersin