- 19 Şubat 2015
- 86
- 29
- 38
- Konu Sahibi gokce96gokce
-
şimdi sana abartma olur böyle şeyler daha neler yaşayacaksın ne uyuz insanlarla tanışacaksın diyeceğim, nasılsa sallamayacaksın o yüzden demiyorumMerhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda. Sürekli daha gür ve güzel gösterme cabasi içerisindeyim. Üniversitede okuyorum ve ayni yurtta olduğum bir kiz benim annemle telefonda sacimla ilgili takintimdan konuşurken ''çıt çıt alicam anne çok kotu saclarim '' falan diyordum. Bu kiz da bunu duydu nereden anladin derseniz kiz yanindaki kiza çit çit muhabbeti yapiyordu ben yanlarindan geçerken. Ve kiz yaklaşık bir aydir beni gördüğü her yerde saclariyla oynuyor saclarini savuruyor resmen. Asiri derecede sinir oluyorum ve krizi yerden yere vurasim yolasim geliyor acikcasiben mi çok abartiyorum bilmiyorum ama cidden takintim var ve bu kizin beni görünce boyle hareketler yapmasi beni asiri sinir ediyor. Yurtta olduğum için tartisma vb imkanim yok. Sizce ne yapmaliyim ??? Psikolojimi bozdu resmen kiz.
Bana da öyle geliyor biraz çünkü bunu öğrendikten önce lavoboda aynadan beni süzerken gördüğüm çok oldu. Bu kizin ne sorunu var benle de demiştim ama sallamamistim kizi. Ama takintimi duyduktan sonra kiz resmen kafasini koparcak gibi salliyor.Canım taktığın şeye bak. Kız seni deli gibi kıskanıyor bunu tersine çevirmek senin elinde :) Aynını sende ona yap mutlaka onun da bir takintisi vardir.
Kızın şampuanına tüy dökücü krem dök.
Bakin saçma ve ergence geliyor olabilir ama bende obsesif kompulsif kişilik bozukluğu da var. Mesela eskiden beri de burnuma takintiliydim ve ameliyat oldum. Belki de hastaligimdan bu kadar kafaya takiyorum. Ama o kiz bunu yapmadan önce bu kadar umursamiyordum. Dusunsenize kiz sizi görmeden hic ugrasmiyorken bir anda saclarini deli gibi savuruyor. Hani takintiyi geçtim kizin bu hareketinden bile rahatsiz olmaz misiniz?annene yada babana şikayet et bence
yanlış anlama sadece sen değil o kızda hiç yaşının gerektirdiği gibi davranmıyor
sataşmak nedir
Bakin saçma ve ergence geliyor olabilir ama bende obsesif kompulsif kişilik bozukluğu da var. Mesela eskiden beri de burnuma takintiliydim ve ameliyat oldum. Belki de hastaligimdan bu kadar kafaya takiyorum. Ama o kiz bunu yapmadan önce bu kadar umursamiyordum. Dusunsenize kiz sizi görmeden hic ugrasmiyorken bir anda saclarini deli gibi savuruyor. Hani takintiyi geçtim kizin bu hareketinden bile rahatsiz olmaz misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?