• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızı dövesim geliyor!!

Kiz benim daha önce pek dikkatimi cekmemisti sesini bile bilmiyorum pek fazla ayni ortamda yasadigim halde hani öyle havali popüler kizlardan değil kendi halinde bir kiz. Ve o kizla sorunum annemle telefonda konuşmam ve benim sacimi kastederek çit çit var vs konuştuğunu duymamla basladi. Annemle konusmami yani sac takintimi duyduktan sonra kiz saclariyla bariz bir şekilde beni gördüğü anda oynamaya başladı beni rahatsiz eden kizin kendisi veya saclari değil beni rahatsız eden beni gördüğünde oynamasi. Kesinlikle kiskanma gibi bi durum yok öyle olsaydi en başından beri kizdan hoslanmazdim kizin hareketlerinden dolayi bir aydir kiza gicigim.
Muhtemelen sana öyle geliyor
kızı sadece sen cevresindeyken görüyorsun
belki hep oynuyordur

Ben mesela sürekli ama sürekli saclarimla oynarim
Hemde sürekli

saçı az olan arkadaslarim mesela öyle. Düşünebilir
ama bunu istem dışı yapiyorum

Merhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda. Sürekli daha gür ve güzel gösterme cabasi içerisindeyim. Üniversitede okuyorum ve ayni yurtta olduğum bir kiz benim annemle telefonda sacimla ilgili takintimdan konuşurken ''çıt çıt alicam anne çok kotu saclarim '' falan diyordum. Bu kiz da bunu duydu nereden anladin derseniz kiz yanindaki kiza çit çit muhabbeti yapiyordu ben yanlarindan geçerken. Ve kiz yaklaşık bir aydir beni gördüğü her yerde saclariyla oynuyor saclarini savuruyor resmen. Asiri derecede sinir oluyorum ve krizi yerden yere vurasim yolasim geliyor acikcasi :KK70: ben mi çok abartiyorum bilmiyorum ama cidden takintim var ve bu kizin beni görünce boyle hareketler yapmasi beni asiri sinir ediyor. Yurtta olduğum için tartisma vb imkanim yok. Sizce ne yapmaliyim ??? Psikolojimi bozdu resmen kiz.
Büyüdüğünde,bugün ki düşüncelerine güler geçersin.

Sacini basini yol. Hatta döverek öldür sonra dok benzini yak. Niye sacini savurdugu icin. Kimsenin kimseye tahammulu yok ya buna bende dahilim. Kafayi yedik artik toplumca..

Merhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda
demişinya canım gerçekten takıntılısın sanırım görmeyeceksin öyle biri yok görme bakma duyma

Back