• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızı dövesim geliyor!!

Sizde o.k. rahatslzığı olabilir ama, diğer arkadaşın durumu bence asıl vahim olan. Ne kadar basit ve aciz hareketler. Siz kendinizi iyi hissetmek için, çıt çıt taktırın ve ya kaynak yaptırın. O kıza hiç bulaşmayın. İki bayanın birbiriyle kavga etmesi kadar çirkin bir şey var mı?

senın kuruntun değilse cıdden sana takmışsa,,,,bence sen cıtcıtla mı yapıyorsun kaynakla mı bilmem ama kendını o kızdan daha cekıcı hale getır
saçlarını ozellıkle,,, varsın takma saç desın sonuca bak

onu da takma hıc..aman sakın zarar verme..karsıdakı kotu dahı olsa sonunda ıyı dusunen kazanır buna emın ol

senın kuruntun değilse cıdden sana takmışsa,,,,bence sen cıtcıtla mı yapıyorsun kaynakla mı bilmem ama kendını o kızdan daha cekıcı hale getır
saçlarını ozellıkle,,, varsın takma saç desın sonuca bak

onu da takma hıc..aman sakın zarar verme..karsıdakı kotu dahı olsa sonunda ıyı dusunen kazanır buna emın ol
Yok kesinlikle kiza bir şey yapmam zaten sadece rahatsizligimi dile getirdim. Ve bunu aslinda bu kadar takmamam gerektiğini söylüyorum kendime lakin hastaliktan midir bilemiyorum takiyorum sürekli yani aslinda buradaki takintim saclarim da değil tamamen kiz.

Yok kesinlikle kiza bir şey yapmam zaten sadece rahatsizligimi dile getirdim. Ve bunu aslinda bu kadar takmamam gerektiğini söylüyorum kendime lakin hastaliktan midir bilemiyorum takiyorum sürekli yani aslinda buradaki takintim saclarim da değil tamamen kiz.

yok ya olmasın boşver..
'' kızı taktım ozellıkle'' deme salla gıtsın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda. Sürekli daha gür ve güzel gösterme cabasi içerisindeyim. Üniversitede okuyorum ve ayni yurtta olduğum bir kiz benim annemle telefonda sacimla ilgili takintimdan konuşurken ''çıt çıt alicam anne çok kotu saclarim '' falan diyordum. Bu kiz da bunu duydu nereden anladin derseniz kiz yanindaki kiza çit çit muhabbeti yapiyordu ben yanlarindan geçerken. Ve kiz yaklaşık bir aydir beni gördüğü her yerde saclariyla oynuyor saclarini savuruyor resmen. Asiri derecede sinir oluyorum ve krizi yerden yere vurasim yolasim geliyor acikcasi :KK70: ben mi çok abartiyorum bilmiyorum ama cidden takintim var ve bu kizin beni görünce boyle hareketler yapmasi beni asiri sinir ediyor. Yurtta olduğum için tartisma vb imkanim yok. Sizce ne yapmaliyim ??? Psikolojimi bozdu resmen kiz.

bosver bence.
derdin bu olsun.

Ülkemizin haline bak arkadaşım.. O zaman derdinin 'dert' bile olmadığını fark edeceksin..
Bu tarz söylemlerden nefret ederim ama kusura bakma yazmasam olmazdı.

bu arada 96 doğumlular da basladı mı unıversıteye yahu yaslandık mı bizz :KK76:

İyi kotu okuyup yorum yazan arkadaşlara çok tesekkur ediyorum. :) aslinda ben de sizin dedikleriniz gibi kendime diyorum hani ne kadar önemsiz bir şey diye lakin beynim beni dinlemiyor ona söz geciremiyorum allah kimseye boyle takintilar vermesin zor bir şey

Kıza sinir olmak yerine saçlarına ne yapman gerektığını düşünsen? Anlat saçların hakkında derdını biz ablaların sana yardımcı olalım. Yoksa kızı salla gıtsın.

Merhaba arkadaşlar
Takıntı sahibi bir kizim özellikle saclarim konusunda. Sürekli daha gür ve güzel gösterme cabasi içerisindeyim. Üniversitede okuyorum ve ayni yurtta olduğum bir kiz benim annemle telefonda sacimla ilgili takintimdan konuşurken ''çıt çıt alicam anne çok kotu saclarim '' falan diyordum. Bu kiz da bunu duydu nereden anladin derseniz kiz yanindaki kiza çit çit muhabbeti yapiyordu ben yanlarindan geçerken. Ve kiz yaklaşık bir aydir beni gördüğü her yerde saclariyla oynuyor saclarini savuruyor resmen. Asiri derecede sinir oluyorum ve krizi yerden yere vurasim yolasim geliyor acikcasi :KK70: ben mi çok abartiyorum bilmiyorum ama cidden takintim var ve bu kizin beni görünce boyle hareketler yapmasi beni asiri sinir ediyor. Yurtta olduğum için tartisma vb imkanim yok. Sizce ne yapmaliyim ??? Psikolojimi bozdu resmen kiz.

belki saçları ile oynama alışkanlığı vardır ve sen bu olaydan sonra farketmişsindir oynadığını...
takılma ya, boşver... öyle bir niyetle yapıyorsa da çocukluk ediyor :)

Çıt çıtlı badiden bahsediyordu belki :KK53:
Ya sizde dertsiz başa dert arıyorsunuz ya hayret ediyorum doğrusu.

Sen kizi kiskanip her hareketini ustune alinacagina, kendi takintilarini yenmeye bak. Bugun sac olur, yarin bacak olur. Sende takinti var diye herkesi kontrol edemeyiz yani.
O kiz da kiskanildigini anlamistir, nisbet yapiyordur. Veya kendiliginden saciyla yaptigi her seyi sen ustune aliniyorsundur. Burada bile bu kadar sey yaziyorsan kiza kimbilir ne bakis atiyorsun da sana boyle karsilik veriyor. Iyi yapiyor.
Bence kiz seni degil, sen kizi kiskaniyorsun.

Sen kizi kiskanip her hareketini ustune alinacagina, kendi takintilarini yenmeye bak. Bugun sac olur, yarin bacak olur. Sende takinti var diye herkesi kontrol edemeyiz yani.
O kiz da kiskanildigini anlamistir, nisbet yapiyordur. Veya kendiliginden saciyla yaptigi her seyi sen ustune aliniyorsundur. Burada bile bu kadar sey yaziyorsan kiza kimbilir ne bakis atiyorsun da sana boyle karsilik veriyor. Iyi yapiyor.
Bence kiz seni degil, sen kizi kiskaniyorsun.
Kiz benim daha önce pek dikkatimi cekmemisti sesini bile bilmiyorum pek fazla ayni ortamda yasadigim halde hani öyle havali popüler kizlardan değil kendi halinde bir kiz. Ve o kizla sorunum annemle telefonda konuşmam ve benim sacimi kastederek çit çit var vs konuştuğunu duymamla basladi. Annemle konusmami yani sac takintimi duyduktan sonra kiz saclariyla bariz bir şekilde beni gördüğü anda oynamaya başladı beni rahatsiz eden kizin kendisi veya saclari değil beni rahatsız eden beni gördüğünde oynamasi. Kesinlikle kiskanma gibi bi durum yok öyle olsaydi en başından beri kizdan hoslanmazdim kizin hareketlerinden dolayi bir aydir kiza gicigim.

Back