Kızgın ve kırgınım.

"Kalbi mühürlü" tam isabet...

Eşinize kıyamamanıza ben kıyamadım
Allah sizi daima mutlu kılsın.
Gerisini boşverin,defedin,düşünmeyin.

Oğlu giderken helallik almamış mı?
Bu da bana değişik geldi mesela...
Eşim görev çıktığını öğrendiği gün ve gitmeden 3-4 gün önce aradı. Nereye gideceğini, ne kadar kalacağını anlattı. Ancak cevap olarak "biz arabayı değiştirmeye karar verdik, bize araba bak" geldi. Bu yüzden sanırım giderken aramadı, ama aranmayı beklemiştir muhakkak. Zaten akıllarında bile tutmamışlar ki gideceği zamanı, bu yüzden bana sormaları gerekti.

eşinize söylemeyin üzülmesin.
Biliyordur gerçi o ailesini de yapacak bir şey yok işte...
eşinizin davranışlarına göre siz de ailesine karşı şekil alacaksınız. Böyleler demekki..

Oyle demeyin ya.. herkesin algilama zamani, soku yasama sekli farklidir.. allah evlat acisi vermesin bunu yazarken bile ici titriyor insanin.. o cocugun yatagi, fotograflari, kiyafetleri o anneye zamanla nasil bir aci yasatacak dusunmek bile zor..

Kavun’um, rabbim esini sana bagislasin canim benim acisini gostermesin su gibi gitsin gelsin insallah. Kvaliden icin diyecek hicbir sey yok ama ben senin yerinde olsam ne bayrama ne seyrana aramam sormam.. esin gelince de anlat, gorusmeyin.. bu yapilan ufak ve affedilebilir bir olay degil ama sen canini sikma, senin de esinin de cok morale ihtiyaci oldugu bir donemdesiniz..

eşinize söylemeyin üzülmesin.
Biliyordur gerçi o ailesini de yapacak bir şey yok işte...
eşinizin davranışlarına göre siz de ailesine karşı şekil alacaksınız. Böyleler demekki..
Bunları bildiğimi bilmiyor. Şöyle ki telefonda konuşurken eşim ben kulak misafiri oldum, yoksa bana asla anlatmaz bunları. Ne ailesini kötülemek ister ne de düştüğü durumu bilmemi.
Beni aradıklarını, arayınca "gitti mi" diye sorulmasını vs hiçbirini anlatmadım. Bunlar zaten telefonda anlatılmaz, şu an görevde olan birine ise hiç anlatılmaz.

Sağ ol kuzum, amin kere amin.
Görüşmeyecek bir adam değil ki ofisim, yırtık yufka kalpli =) Hem yumuşak hem de kırılmaktan yıpranmış. Keşke yeter artık dese de sınırını belli etse.
Sağ salim bir dönsün de...

Allahım bütün askerlerimizi ve eşinizi korusun ins benimde kardeşimin yarın yemin töreni var 15 gün sonra gidecek annem hergün agliyo ve ta eğitime gittiginde başladı vazgeçirmek için neler yaptı sen evde otur ben çalışır sana para veririm gitme falan diye tabi bizimde içimiz yanıyor ve tüm askerlerimize uzuluyoruz ama kv denizi anlayamadım gerçekten tabi vatan için ama insan arar ya hergün araması lazım bir anne olarak gercekten pes içi nasıl rahat acaba

Tanımadığım halde ben annenizi ve hislerini anlayabildim. Olması gereken hareketleri sergilemiş anneniz, evladı çünkü. Ayağına taş gelsin istemez. İşte bir yanda anneniz bir yanda benim kayın valide. Allah herkesin gönlüne göre versin deyip geçiyorum şimdilik.

Kardeşiniz de Allah'a emanet olsun, sevenlerinin sevgisinin çemberiyle korunsun.

Bazı insanlar kendine yakisani yaoar.
Bence iyi de olsa kotu de olsa araya girmeyin, müdehale etmeyin.
Onun annesi, o da onun yavrusu. Eger bir kirginlik kizginlik varsa onlarin arasinda.
Siz keyfinize bakin kvsizligin keyfini cikarin

Şimdi şöyle de bir durum var. Eger anneye sağlık müdahelesinde bulunulduysa, yani sakinleştirici falan vurulduysa bazen böyle tepkiler verebiliyor kişi. Belki annesine sakinleştirici vurdukları icin öyle davrandı, bilemeyiz... konu sahibi Allah sağ Salim kavuştursun sizi ve tüm asker ve polislerimizi ailelerine. Bence eşiniz sizin gibi eşe sahip olduğu icin çok şanslı, kimini ailesiyle sınıyor Allah, kimini eşiyle

Aminnn cnm inş sende ama kv ni kafanida yorma esin için dua et ona ayiracagin zamanda ins sag saglim kavusursunuz

Sağ salim dönsün inşallah eşiniz allah acısını göstermesin. Ama ben hassas olduğunuz için abarttınığınızı düşünüyorum şahsen. Esiniz biliyodur annesini alışmıştır ortada sizin gönül koyacağınız bi mesele yok. Herkesin olaylara bakışı farklı ,siz eş görevinizi yerine getirin, esinizin anneliğine soyunup annesini sorgulamayın.

Allah tez vakit hayrla kavuştursun sizi inşallah ❤
Sıkma canını böyle sorumsuz insanlar var maalesef eşine de belli etme üzülür orada onca şey varken birde bu saçma insanlara kafa koymasın..

Evlât bu hemde böyle riskli bir göreve gidiyor uyku tutmaması lazım normal de "anne?"i

Yok, ben anneliğe soyunup sorgulamıyorum, insanlığa bürünüp sorguluyorum.

Aminnn cnm inş sende ama kv ni kafanida yorma esin için dua et ona ayiracagin zamanda ins sag saglim kavusursunuz

Çok teşekkür ederim hanımlar, Allah razı olsun. Hepsini korusun, kollasın, sağ salim bekleyenlerine kavuştursun inş.

Esimde iki kere gitti bu sekilde.
Bizimkinin de annesi babasi bir kere aramamis.
Ben kendi adima hic tepki vermedim, onlar sonra iyi olur kotu olan ben olurum diye.
Nitekim dondugunde kosa kosa gitti ailesinin yanina.
Bence bosuna kendinizi harap etmeyin.
Allah kavustursun.

Yok, ben anneliğe soyunup sorgulamıyorum, insanlığa bürünüp sorguluyorum.
Neye göre insanlık peki? Yani başka yaşadıklarınızdan dolayı diyosanız bilemem ama konuya yazılandan insanlık sorgulaması yapmak bana doğru gelmiyor. Anneyle aradaki ilişkiyi sorgulamak kimsenin haddine değil, eşiniz rahatsız olur bu tutumdan onu anlarım ama esinizin annesinin insanlığına laf etmek o durumda bile size düşmez

Şu yazdığınız insanın sinirini bozar hakikaten, siz nasıl sabrettiniz peki? İhtimali bile hoplattı sinirimi. Anasıdır, babasıdır atacak-satacak değil elbette ama ne bileyim insan birazcık da olsa tepkili olmaz mı? Gönlü alınana kadar mesafeli durmaz mı?

Eğer ki anlamıyorsanız, şu an benim oturup yazmam da size anlatmayacak bunu. Hisle alakalı bir şey bu, manevi bir şey.
Anlamıyorsanız anlamıyorsunuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…