Kızgın ve kırgınım.

Evlat diyince akan sular durmaz mı ya? Biz televizyonda izlerken içimiz gidiyor kadının oğlu gitmiş umrunda değil. Bana tuhaf geliyor bu kadar kopukluk.

Sen eşin nasıl mutlu olacaksa onun hatırına öyle davran kavunum. Lakin ben yeri geldiğinde bir iki laf söylemekten geri kalamazdım sanırım.

Allah tüm göreve giden güvenlik güçlerimizi korusun. Tez zamanda kavuşmanız dileğiyle

Teşekkür ederim canım benim, şimdilik bayramda aramamaya karar verdim. Gerçi eşim aradın mı diye soracak, yok dersem neden diyecek, e cevaben çünkü şundan şundan diye sıralayamayacağım için aramak zorunda kalacağım galiba. Şiştim yemine derim.

Annem "olsun, sen yine de ara" diyor. Şeytan "sakın arama" diyor. Kısmet.
Güzel dileklerin için de teşekkür ederim.

Insanlarin acilarini yasayis sekilleri farklidir.

Belki sokta belki inanmak istemiyor!!

Kinamamak lazim!!!

Ağlayıp ayılıp bayılmak sevginin göstergesi değildir. Sükunetle karsilayanlarda çok seviyor olabilir.

Gorumcenizi aradığını okudum ilk mesajda , sonraki sayfalarda ne yazılmış bilmiyorum.
Hangi sayfada yazdınız ?

Arkadaşım dert aramayin kendinize. KV ve gorumcelerden çeken güruh şimdi size gıpta ediyor emin olabilirsin

Sizin eşinizin ailesinden daha da beterti benim eski eşin ailesi . Bacağı alçıda dizine kadar gelmediler hci önemi yok benim için ,üzerine bir de sosyal medya üzerinden geçmiş olsun yazmışlardı . Ben de sizin gibi kizmistim ... Bunu dile de getirmiştim sonra ne oldu bu olay geçti eşim (ozaman ki) bana hak verdi falan sonra ailesinin iki kelam lafına sende kimsin diyebildi . Tabiki her eş ayayni değil ama bu sebeple kimseye kizmayin oğullari ve onlar arasında problem degilse siz bosverin bence

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah..
Eşinize yansıtmayın.

Bir anne nasıl oğlunu merak etmez?
Zorlu bir göreve gitse de gitmese de, bir anne oğlunu aramadan sesini duymadan nasıl durabilir anlayamayacağım için pek yorum yapmamam daha iyi galiba..

Arkadaşım dert aramayin kendinize. KV ve gorumcelerden çeken güruh şimdi size gıpta ediyor emin olabilirsin
O zaman hakikaten bir geri zekalılık var onların üstünde, her kimlerse artık.
Eşimin can güvenliği yok, döner mi dönmez mi belli değil ama bana gıpta ediyorlar. Yazık.

O zaman hakikaten bir geri zekalılık var onların üstünde, her kimlerse artık.
Eşimin can güvenliği yok, döner mi dönmez mi belli değil ama bana gıpta ediyorlar. Yazık.

Onlardan biri de benim ama gerizekali değilim şükür sadece yaraliyim. Biz sadece eşinizin ailesinin bir şeye karismamasina gıpta ediyoruz merak etmeyin sizin aciniza değil

Gonul koydugunu bile bilmezler ki.
Bana soyler anlatir, yuzleeini gorene kadar uzuntusu.
Evet sinir bozucu ama onun sulalesi ve iliskileri icin kendimi yipratmak istemem.
Anne onun baba onun :)

Ya belki arayip konuşsa, konuşurken sesi titreyecek ve oğlunun daha da morali bozulacak diye aramıyordur. Abartmayin yaa, ne olursa olsun o bir ANNE... Tmm ben de k.validemden haz etmem ama artık oğlunu ondan daha çok sevdiğiniz iddiasına kadar da vardirmayin olayı. Herkesin duygularını ifade şekli farklıdır. Belki o kadın da sabahlara kadar dua ediyordur, bilemezsin. Duygularını icinde tutuyordur bilemezsin. Bi annenin evladına olan sevgisini tartmak da neyin nesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…