- 2 Ocak 2015
- 6.426
- 15.443
- 448
- Konu Sahibi kavun kokusu
-
Burada durum farklı ama. Kadının oğlu çok riskli bir yere göreve gitmiş ama onların umrunda değil.Yanlış anlamayın ama ben k.validesi aramayan ve buna kızan insanları hiç anlamıyorum beni k.vakidem iki sene aramasa kına yakarım bir önceki konuya da aynı yorumu yaptım varlıklarıyla rahatsızlık veren tipler olacağına aramayan sormayan tipler olsunlar daha iyi siz eşiniz için karşılıklı elinizden geleni yapın sevin sevilin k.valide aramış sormuş aamaaannnn boşverin
Allah korusun burnu bile kanamadan dönsün inşallah eşiniz ve giden askerler sakin olun bazı anneler böyle işte sadece adı anne ben bir şehit cenazesine gitmiştim sehitin eşi ağlamaktan bayilmisti anneside kapılarının önünde belediye yemek veriyordu oturmuş orda tikiniyordu birde gelene gidene yedinmi suyun varmı ekmeğin varmı kaşık vereyim mi vs ilgileniyordu şok oldum
Allah korusun burnu bile kanamadan dönsün inşallah eşiniz ve giden askerler sakin olun bazı anneler böyle işte sadece adı anne ben bir şehit cenazesine gitmiştim sehitin eşi ağlamaktan bayilmisti anneside kapılarının önünde belediye yemek veriyordu oturmuş orda tikiniyordu birde gelene gidene yedinmi suyun varmı ekmeğin varmı kaşık vereyim mi vs ilgileniyordu şok oldum
Yanlış anlamayın ama ben k.validesi aramayan ve buna kızan insanları hiç anlamıyorum beni k.vakidem iki sene aramasa kına yakarım bir önceki konuya da aynı yorumu yaptım varlıklarıyla rahatsızlık veren tipler olacağına aramayan sormayan tipler olsunlar daha iyi siz eşiniz için karşılıklı elinizden geleni yapın sevin sevilin k.valide aramış sormuş aamaaannnn boşverin
Bence durumu eşinize yansıtmayın sesinizden de anlamasın kafasına takar yoksa orada.
Durumunuzun ne kadar zor olduğunu çok çok iyi anlıyorum. Ailesi bana çok garip geldi evlat ayrımı yapar gibi. Çok pervasız.
Bence onlar aramadıkça arayıp tepki göstermeyin eğer arar da yine gevşek bir şekilde sorarlarsa laf dokundurabilirsiniz.
Sağ salim kavuşursunuz umarım en kısa zamanda.
Şoktan çıkamamışsın belli ki,yoksa aklı başında insanın yapacağı yorum değil bu.Allah korusun burnu bile kanamadan dönsün inşallah eşiniz ve giden askerler sakin olun bazı anneler böyle işte sadece adı anne ben bir şehit cenazesine gitmiştim sehitin eşi ağlamaktan bayilmisti anneside kapılarının önünde belediye yemek veriyordu oturmuş orda tikiniyordu birde gelene gidene yedinmi suyun varmı ekmeğin varmı kaşık vereyim mi vs ilgileniyordu şok oldum
Eşim ailesini sever (zaten normali bu) ve kafasına takar bunu.Yani eşinizin kimsesi sizsiniz demekki. Bu da yeni bişey değilmiş. Kırılmaya üzülmeye değmez. Keşke benim de kayinvalidem aramasa . Gerçekten çok sevinirdim
Bundan sonra yok zaten. Hoş bayramda seyranda eşim elbet arayacak, bunu engelleyemem ve engellemem de. Doğum günlerini ben hatırlattığım için bundan sonra ufak bir hafıza problemi yaşayacakmışım gibi hissediyorum.Doğurmakla anne olunmuyor malesef.
O kadının üzüntüden,endişeden kendini kaybetmesi lazım. Ne biçim vurdumduymazlık.
Kimse gelip ama şöyledir böyledir diye duyar yapmasın.
Size de şu açıdan katılmıyorum.Hala anneler,babalar günü bilmem ne kutlamak neden? Haketrmeyene haketmediği değeri vermeyeceksiniz.
Allah eşinizin ve tüm güvenlik görevlilerimizin sağ salim evlerine döndüğü günleri de göstersin.
Ayaklarına taş değmesin inşallah.
Yine kayınvalideme benzeyen bir anne ile karşı karşıyayım.o yüzden sizi iyi anladım.
Yapacak birşey yok.
Haklısınız gerisi boş.
Eşinize belli etmeyin.
Siz kendi hayatınıza bakın.
Sizden uzak olsunlar,daha iyidir böylesi.
Esiniz adına kızmakta çok haklısınız. Çünkü vatani göreve gitmiş (Allah muhafaza etsin insallah) ama hep boylelerse madem, öğrenmek lazım umursamamayi. Ne mutlu ki sizin gibi sahiplenen onun yerine üzülen bir karısı var eşinizin. Allah bir taraftan almış ama sizi vermiş ona:)Eşim ailesini sever (zaten normali bu) ve kafasına takar bunu.
Şu an ne hissediyorsam eşim için, eşim adına ve eşim yüzünden hissediyorum.
"Amaaaan, zaten umursamaz" diyebilsem, ah umursamamak gibi bir huyu olsa hiç dert etmezdim.
Çok kızdım yaaa... vallahi.
Öyle,garip...Amin kere amin.
Sizin de mi böyleHayat ne garip, insanlar ne garip.
Çok teşekkür ederim, hem temennileriniz için hem de üşenmeden yazdığınız için.Öyle,garip...
Bizimkiler de eşimin iyi ya da kötü hiçbir özel anında,olayında yanında olmamışlardır,aramamışlardır.
Eşim ve diğer kardeşleri çoktan kabullenmiş onları ama ben bazen zorlanıyorum hâlâ.
Her olana inanamıyorum,şaşırmayacağım dememe rağmen..
Sizinkine de inanamadım işte.
Ben bir asker görsem ciğerim sızlarken mesela,anne olarak o,Afrine giden oğlunu aramalıydı,hayatının en önemli noktası o olmalıydı.
Ne yazık...
Ama cidden üzülmeyin.
Siz eşinizi bekleyin,sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah.
Ne kadar güzel yazmışsınız, üzülürken mutlu oldum.Esiniz adına kızmakta çok haklısınız. Çünkü vatani göreve gitmiş (Allah muhafaza etsin insallah) ama hep boylelerse madem, öğrenmek lazım umursamamayi. Ne mutlu ki sizin gibi sahiplenen onun yerine üzülen bir karısı var eşinizin. Allah bir taraftan almış ama sizi vermiş ona:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?