calikusumuz Aklım egede kaldı...... Kayıtlı Üye 17 Nisan 2007 3.336 8 116 50 Diğer 6 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi su35 #21 Bunu bende çok severim.Ben un ve yumurtayı çırpıp ona bulayarak kızartıyorum. Öylede çok güzel oluyor.cokacimcoook
Bunu bende çok severim.Ben un ve yumurtayı çırpıp ona bulayarak kızartıyorum. Öylede çok güzel oluyor.cokacimcoook
tijeen www.tijeence.blogspot.com Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2008 2.881 890 688 Diğer 21 Ekim 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi su35 #22 su canım yaaa beni çocukluğuma götürdün dedemin bahçesi vardı sabah sulamaya gittiğinde açan kabak çiçeklerini toplar bize bırakırdı akşama nefis kızartması yada dolması olurdu sofrada ahhh ahhhh yıllar var yemedim inş bi gün yine yemek nasip olur
su canım yaaa beni çocukluğuma götürdün dedemin bahçesi vardı sabah sulamaya gittiğinde açan kabak çiçeklerini toplar bize bırakırdı akşama nefis kızartması yada dolması olurdu sofrada ahhh ahhhh yıllar var yemedim inş bi gün yine yemek nasip olur
Sympathique Guru Kayıtlı Üye 19 Kasım 2007 8.389 52 363 Fransa 1 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi su35 #23 ellerine saglik canim ,dolmasini biliyorum ama kizartmasini ilk defa gordum duydum malesefki deneme sansim yok avrupada nerden bulcaz kabak cicegini
ellerine saglik canim ,dolmasini biliyorum ama kizartmasini ilk defa gordum duydum malesefki deneme sansim yok avrupada nerden bulcaz kabak cicegini
sakardeniz işten çıkan ev hanımı Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 3.554 22 358 Afyon 26 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi su35 #24 dolmasını denemiştim. gayet lezzetli olmuştu. kızartması da leziz olur cidden. eline,tarifine sağlık..
dolmasını denemiştim. gayet lezzetli olmuştu. kızartması da leziz olur cidden. eline,tarifine sağlık..