- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bebeğe hamileyim hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren tatlıya çok düşkün oldum hala dha öyle hep tatlı hep tatlı yiyesim var. göbek şeklim karnıma sadece bi top koymuş gbi yaygın deil sivri bi göbek var. bizde bir laf vardır ye tatlıyı doğur hakkıyı dye bende doğru oldu o laf :))
bencede kız cnm ozama arkadaşımda hep acı yedi tatlı pek yemedi kızı olucak :)Bende surekli acı ezme vb seyler tatli ile aram fazla yok bakalim benim de ayse olacak mi :))))) doktor kiziniz dedi ama esim suphede kalinca bende kalmiyorum değil tesekkur ederim paylasimin icin :)
bencede kız cnm ozama arkadaşımda hep acı yedi tatlı pek yemedi kızı olucak :)
senin geç söylemiş cnm ben 12. haftada belki erkek dedi 16.haftda kesin erkek demiştiAy insallah kiz olur diyeyim o zamab yiyorum kinder suprise falan ama cokbi cikolata istegimyok Rabbim saglikli dogunlar nasip etsin kucagimiza alip pışpışlayalim artik sabirsizlaniyorum:)
Merhaba bende 15+3 hamileyim bizim oglan 1.5 hafta önden gidiyor 12. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Tatlı arada yerim ama aman aman aramam canım genelde turşu gibi eksi şeyler istiyordu hatta eksi asma yaprağı buldurup yemek yaptım o derece eksi arıyorum:) karnım çok hızlı büyüdü yuvarlak gorunuyor. Her anne farklı oluyor sanırım
Mrblr... Allah tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin... Bende 21 haftalık hamisim. kızım olacak tatliyla aram yok. ilk aylarda hep acı yedim ezme gibi şeyler karnım yaygın...
Ha birde hiç kusmadım daha 17 haftadır :)
Hiç birşeyden de tiksinmedim. (katı yumurta hariç)
Bal'dan nefret ederdim bal yemeye başladım ve vişne suyu hayatta içemezdim şimdi 2 günde 1 lt vişne suyu içiyorum
şu hamilelik nelere kadirr :)
Bende erkek bekliyorum
Başından beri kız hissediyordum ama yanılmışım
2 haftacık mide bulantısı ve başından beri çılgınca göğüs acısı çektim.
Çılgın gibi ekşi tuzlu yiyorum ama bu aralar nedense tatlıyla çok haşırneşir olduknormalde tatlı sevmem aramam ama hipoglisemiye bağlı şekerli birşeyler eksikliği hissedip gömülüyorum çikolataya. Çoğunluk ekşi ama
Karnım top gibi ve erken çıktı![]()
senle ayni durumdayiz.cok sevdiyim caglayi bile yiyemiyorum.oglumda kilolarla yerdim.simdikinde sadece sut cok aserdim.tatlilar cok istiyorumİlk oğlum oldu 9 ay boyunca limonun suyunu sıkıp içtim tuzlayıp tuzlayıp kemirdim resmen. Şimdi de tatlı yiyorum çok yeniyiz daha bakalım ne olacak.birde oğlumda limon erik dışında aşermedim ama şimdi süt ve süt ürünleri, çikolata vee 4,5 kilo şekerpare yedim halada devam edicem gibi görünüyor :))