Kız ve Erkek Bebek Hamile Anneler

kkarems

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2015
1.268
982
123
Merhabalar, cinsiyet konusunda bazi seylerde artik hemfikir olmak istiyorum...
Siz hamileliginiz boyunca neler yasadiniz ?
Nelerle karsilastiniz veya
Göbek sekliniz nasil vb tüm sorularla karsinizdayim :KK54:

erkek bebeğe hamileyim hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren tatlıya çok düşkün oldum hala dha öyle hep tatlı hep tatlı yiyesim var. göbek şeklim karnıma sadece bi top koymuş gbi yaygın deil sivri bi göbek var. bizde bir laf vardır ye tatlıyı doğur hakkıyı dye bende doğru oldu o laf :))

erkek bebeğe hamileyim hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren tatlıya çok düşkün oldum hala dha öyle hep tatlı hep tatlı yiyesim var. göbek şeklim karnıma sadece bi top koymuş gbi yaygın deil sivri bi göbek var. bizde bir laf vardır ye tatlıyı doğur hakkıyı dye bende doğru oldu o laf :))

Bende surekli acı ezme vb seyler tatli ile aram fazla yok bakalim benim de ayse olacak mi :))))) doktor kiziniz dedi ama esim suphede kalinca bende kalmiyorum değil tesekkur ederim paylasimin icin :)

Bende surekli acı ezme vb seyler tatli ile aram fazla yok bakalim benim de ayse olacak mi :))))) doktor kiziniz dedi ama esim suphede kalinca bende kalmiyorum değil tesekkur ederim paylasimin icin :)
bencede kız cnm ozama arkadaşımda hep acı yedi tatlı pek yemedi kızı olucak :)

bencede kız cnm ozama arkadaşımda hep acı yedi tatlı pek yemedi kızı olucak :)

Ay insallah kiz olur diyeyim o zamab yiyorum kinder suprise falan ama cokbi cikolata istegimyok Rabbim saglikli dogunlar nasip etsin kucagimiza alip pışpışlayalim artik sabirsizlaniyorum:)

Ay insallah kiz olur diyeyim o zamab yiyorum kinder suprise falan ama cokbi cikolata istegimyok Rabbim saglikli dogunlar nasip etsin kucagimiza alip pışpışlayalim artik sabirsizlaniyorum:)
senin geç söylemiş cnm ben 12. haftada belki erkek dedi 16.haftda kesin erkek demişti

Merhaba bende 15+3 hamileyim bizim oglan 1.5 hafta önden gidiyor 12. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Tatlı arada yerim ama aman aman aramam canım genelde turşu gibi eksi şeyler istiyordu hatta eksi asma yaprağı buldurup yemek yaptım o derece eksi arıyorum:) karnım çok hızlı büyüdü yuvarlak gorunuyor. Her anne farklı oluyor sanırım

Mrblr... Allah tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin... Bende 21 haftalık hamisim. kızım olacak tatliyla aram yok. ilk aylarda hep acı yedim ezme gibi şeyler karnım yaygın...

Merhaba bende 15+3 hamileyim bizim oglan 1.5 hafta önden gidiyor 12. Haftada erkek olduğunu öğrendik. Tatlı arada yerim ama aman aman aramam canım genelde turşu gibi eksi şeyler istiyordu hatta eksi asma yaprağı buldurup yemek yaptım o derece eksi arıyorum:) karnım çok hızlı büyüdü yuvarlak gorunuyor. Her anne farklı oluyor sanırım

Hakki ya da ayse hikayesine inanmasakmi:) bende bir hafta önden gidiyorum canim genelde sivri derler erkege iyice kafam karisiyor :KK15:

Mrblr... Allah tüm hamilelere hayırlı doğumlar nasip etsin... Bende 21 haftalık hamisim. kızım olacak tatliyla aram yok. ilk aylarda hep acı yedim ezme gibi şeyler karnım yaygın...

Ilkaylar benim kirik kucuk yesil zeytin di simdi yemiyorum ama ezme canavari yim Rabbim saglikli doğumlar nasip etsin hepimize (:

Kız bebeğim olacak kısmetse. Şimdiye kadar hiç mide bulantısı kusma yaşamadım. Normalde bayılarak yediğim turşuyu yiyemedim. Tadı çok yoğun ve ekşi geldi. Normalde tatlıyla aram hiç yokken şimdi tatlı yiyorum. Sütlü tatlılar istiyor canım. Sütlaç kazandibi vs. Karnım sivri fakat popom büyüdü. Ve yüzüme bakan herkes senin kızın olcak diyor :) burnum büyüdü ve cildim bozuldu.

Doktoruma göbeğin şekliyle bebek cinsiyeti bağlantısını sordum ve onlar sadece hurafe dedi.
Benimde tatlıyla çikolatayla aram bitti sayılır. Yemek istemeyi bırakın aklıma dahi gelmiyor desem yeridir.
12, haftada kesin söylemiyorum ama sanki kıza benziyor dedi.
Yarın kontrolum var bakalım. Öğrenicez inşallah.

Ha birde hiç kusmadım daha 17 haftadır :)
Hiç birşeyden de tiksinmedim. (katı yumurta hariç)
Bal'dan nefret ederdim bal yemeye başladım ve vişne suyu hayatta içemezdim şimdi 2 günde 1 lt vişne suyu içiyorum :D
şu hamilelik nelere kadirr :)

Ha birde hiç kusmadım daha 17 haftadır :)
Hiç birşeyden de tiksinmedim. (katı yumurta hariç)
Bal'dan nefret ederdim bal yemeye başladım ve vişne suyu hayatta içemezdim şimdi 2 günde 1 lt vişne suyu içiyorum :KK70:
şu hamilelik nelere kadirr :)

Hayirli olsun simdiden , herkes farkli farkli yasiyor bir yere baglanmamak lazim demek ki . Masallahbu arada benim canim çıkıyordu istifradan:)

Bende erkek bekliyorum:KK75:
Başından beri kız hissediyordum ama yanılmışım:-)
2 haftacık mide bulantısı ve başından beri çılgınca göğüs acısı çektim.
Çılgın gibi ekşi tuzlu yiyorum ama bu aralar nedense tatlıyla çok haşırneşir olduk:KK51: normalde tatlı sevmem aramam ama hipoglisemiye bağlı şekerli birşeyler eksikliği hissedip gömülüyorum çikolataya. Çoğunluk ekşi ama:KK53:
Karnım top gibi ve erken çıktı:KK45::nazar:

Bende erkek bekliyorum:KK75:
Başından beri kız hissediyordum ama yanılmışım:-)
2 haftacık mide bulantısı ve başından beri çılgınca göğüs acısı çektim.
Çılgın gibi ekşi tuzlu yiyorum ama bu aralar nedense tatlıyla çok haşırneşir olduk:KK51: normalde tatlı sevmem aramam ama hipoglisemiye bağlı şekerli birşeyler eksikliği hissedip gömülüyorum çikolataya. Çoğunluk ekşi ama:KK53:
Karnım top gibi ve erken çıktı:KK45::nazar:

Ne güzel anlatmissin tatlış tatlış :) bende erkek hissediyordum ama kizce olacakmis hayirlisi bakalim. Kavusmayi bekliyorum heyecanla , tabi su doktor ve dogum kararini verebilsem

Benimde kızımda karnımın şeklimi görenler hep oğlun olacak dedi. Ekşi de çok yedim tatlı da. Yüzümde herhangi bi şişme bozulma olmadı. 8 aylıkken nst ye girmem gerekti ve ordaki ebelerde oğlana benziyor karnındaki dediler canım. Sen bakma böyle tahminlere 16.hafta kız mı erkek mi netleşiyor zaten.

İlk oğlum oldu 9 ay boyunca limonun suyunu sıkıp içtim tuzlayıp tuzlayıp kemirdim resmen. Şimdi de tatlı yiyorum çok yeniyiz daha bakalım ne olacak.birde oğlumda limon erik dışında aşermedim ama şimdi süt ve süt ürünleri, çikolata vee 4,5 kilo şekerpare yedim halada devam edicem gibi görünüyor :))

Benim ikinci bebeğim ilki kız,ikinci erkek, bendeki farklılıkları yazayım, kızımda mide rahatsızlıklarım çabuk bitmişti bu sefer daha uzun sürdü, karnım yatay beyzbol topu gibiydi yani yanlar da doluydu bu sefer dik duran top gibi, kızımda devamlı tatlı ve hamur işi yedim bu sefer canım hep turşu ve acı çekiyor, kızımda yüzümde lekelenme tüylenme vs olmamıştı bu sefer çillendim ve karnım ince sarı tüylerle doldu, ama aynı kadın aynı cinsiyette farklı hamilelik de yaşayabiliyor.

İlk oğlum oldu 9 ay boyunca limonun suyunu sıkıp içtim tuzlayıp tuzlayıp kemirdim resmen. Şimdi de tatlı yiyorum çok yeniyiz daha bakalım ne olacak.birde oğlumda limon erik dışında aşermedim ama şimdi süt ve süt ürünleri, çikolata vee 4,5 kilo şekerpare yedim halada devam edicem gibi görünüyor :))
senle ayni durumdayiz.cok sevdiyim caglayi bile yiyemiyorum.oglumda kilolarla yerdim.simdikinde sadece sut cok aserdim.tatlilar cok istiyorum

Back
X