- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
Yani umut yok diyorsunuz...Ve anlattıklarınıza bakılırsa kesin hoşlanmIyor.bu saatte sonra yapılcak bişi yok gibi mi . başta berbat etmişim..keşke yapmasaydım
yok canım öyle düşünme. ben bu yaşta seninle aynı şeyleri yaptım. pişman da dğilim valla kızlar buradakiler çok stratajik düşünür her zaman haklıda çıkarlar fakat ben böyle değilim hayat bu hiç belli olmaz. ne bileyim her şeyde bir hayır vardır o sen ona bu şekilde davranmasan belkide hiç konuşamayacakdınız ve hep içinde kalacaktı şöyle yapsaydım diye. yani çocuğun sana karşı davranışlarından hiç bahsetmemişsin bakışmalar falan varmı seni görünce heyecanlanıyor mu bunlar da önemli şeyle ama sen diyorsun ki hiç konuşmuyoruz. nereden anlıyacaksın. bence sen o kızlarada dikkat et lisede kızlar çok hırçın olur biz de geçtik o yollardan eski sevgilis olsada takarsa sana kafayı zehir eder lise hayatını. sen bir süre bu çocuğa mesaj atma canım. ama okulda da şaşırt selam ver bakalım o yazmaya başlayacak mı. ama o kızlara dikkat et tabi onlar yokken falan konuş çocukla illa ki denk gelir.
bir de bilmiş bilmiş konuşmak istememde lise aşkları unutulur olmassa üzme kendini. ben hepsinide unuttum gitti şimdi diyorum nasıl da gözümde büyütmüşüm. ha unutulmayıp evliliğe gidenler yokmudur onunda örnekleri var. hayırlısı dua et hayırlısını iste Allah dan.