Kız öğrenci için uygun ev

pembemezarlik

*Aşkistan
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
459
3
46
Diğer
Kız öğrenci için Bakırköy,zeytinburnu,bahçelievler,güngören,esenler vs buralardan hangileri uygun ev için?
Buralarda bildiğiniz evler var mı?
Geçerken görüyoruz yada burası bizim vs.

Güngören'in evleri pek sağlam değil şekerim, Bakırköy'de biraz pahalı en uygun B.evler ve Esenler gibi sanki. Ben söylediğin yerlere uzak oturuyorum sadece duyumlarımı iletim dedim.

Yazdığın yerler arasında en iyisi Bahçelievler gibi duruyor, Zeytinburnu zemin olarak çok kötürüd, Bakırköydeki evler de çok eskidir, özellikle sahil kesimi felaket durumda kiralar da genelde yüksek, Esenler tarafını güvenlik açısından tavsiye etmem, öğrenci ve bir kız için Bahçelievler en iyi yer, ama sakın eve çıkmak için acele etme en azından 2-3 gün araştır.

Yazdığın yerler arasında en iyisi Bahçelievler gibi duruyor, Zeytinburnu zemin olarak çok kötürüd, Bakırköydeki evler de çok eskidir, özellikle sahil kesimi felaket durumda kiralar da genelde yüksek, Esenler tarafını güvenlik açısından tavsiye etmem, öğrenci ve bir kız için Bahçelievler en iyi yer, ama sakın eve çıkmak için acele etme en azından 2-3 gün araştır.

Haklısınız araştıracağız zatende öğrenci kesimin oturduğu yerlere bakmak lazım işte.Birde metro,metrobüse yakın ev istiyoruz.oyüzden çok pahalı da bir yer olmasını istemiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…