Kız kavgasına karışan var mı?

silenzio

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
1.956
28
kızlar hiç kız kavgasına karışan var mı?
ama saç baş kavga eden böyle:KK1::KK1:
hadi hikayelerimizi paylaşalım:KK9::KK9:

ben lisedeyken hiç kavga etmedim çok düşmanım vardı ama kendim bir şey yapmadım bu yüzden gelip yüzüme bir şey demeye korkarlardı arkamdakiler sağolsun:21::KK23::KK23::KK23:

hadi sizlerde paylaşın kızlar gülelim biraz:KK52::KK52:

iki kız kavga etmişti hatırlıyorum da birinin kolu yanıktı su toplamıştı neredeyse bileğinden dirseğine kadar, kocaman,
diğer kız kavga ederken soymuştu o su toplayan yeri cart diyeee:18::18::18:

iki kız kavga etmişti hatırlıyorum da birinin kolu yanıktı su toplamıştı neredeyse bileğinden dirseğine kadar, kocaman,
diğer kız kavga ederken soymuştu o su toplayan yeri cart diyeee:18::18::18:
şu an ben acısını hissettim valla.....

face de bi kavga vardı hatırlarsınız
kiz diyordu ki
yılmazı meseneden sileceksin:KK70:

genelde böyle kavga olaylarına saranlar yok onu döverim bunu döverim diyen insanlar ezik tipler oluyor
kendinden güçsüzlerle kavga etmeye falan çalışıyorlar
bizim okulda vardı kızlar yok onu dövdüm bana baktı falan diye
görsen bi sıkımlık canı var işte hava yapacak:)
hele erkek yüzünden kavga ediyorlar ya resmen basitlik

tek kelimeyle cahillik, ama izlemeside ne yalan söyleyeim acayip zevk veriyo taa ki biri ayırana kadar:KK1: elime mısır alıp izleyesim gelir hep, vahşi değilim ama çok gülüyorum..

genelde böyle kavga olaylarına saranlar yok onu döverim bunu döverim diyen insanlar ezik tipler oluyor
kendinden güçsüzlerle kavga etmeye falan çalışıyorlar
bizim okulda vardı kızlar yok onu dövdüm bana baktı falan diye
görsen bi sıkımlık canı var işte hava yapacak:)
hele erkek yüzünden kavga ediyorlar ya resmen basitlik

katılıyorum bide bizim lise zamanımızda iki farklı okuldan kızların kavgları olurdu bizim okuldanda izlemeye giderdik
artık erkek siması gelmiş yüzlerine kızların abartmıyorum zincirlerle gelirlerdi ellerinde demirler falan birinden özür dilettirene kadar hemde erkek için:KK53::KK53:

Ben okul, dersane işyeri gibi yerlerde çok tutarım kendimi. Taaaa kiii dolup patlayana kadar :KK47:

Lise2 de özge diye bi tip vardı sınıfta. Oldum olası gıcıktım kıza. Sürekli bana laf sokma hali, yan bakma, o zamanki erkek arkadaşımın yanına gecerken iç geçirmeler vs. Tam 3 yıl sabrettim bu kıza.

Bir gün masada oturuyorum sınıfa girdi bişi söledi bana bakarak; ayağa kalktım kime dedin sen onu dedim. Ortaya dedi. Ortaya? Evet dedi.

Suratının ortasına yapıştırmamla beraber gözündeki gözlüğün yamulması bir oldu :KK70::KK70::KK70:: Zor aldılar elimden! Saçları da elimdeydi :KK70:

Çok üzülmüştüm ama eve gidince :KK43: Tartışmak neyse de kavga, dayak bana göre şeyler değil...

Ben okul, dersane işyeri gibi yerlerde çok tutarım kendimi. Taaaa kiii dolup patlayana kadar :KK47:

Lise2 de özge diye bi tip vardı sınıfta. Oldum olası gıcıktım kıza. Sürekli bana laf sokma hali, yan bakma, o zamanki erkek arkadaşımın yanına gecerken iç geçirmeler vs. Tam 3 yıl sabrettim bu kıza.

Bir gün masada oturuyorum sınıfa girdi bişi söledi bana bakarak; ayağa kalktım kime dedin sen onu dedim. Ortaya dedi. Ortaya? Evet dedi.

Suratının ortasına yapıştırmamla beraber gözündeki gözlüğün yamulması bir oldu :KK70::KK70::KK70:: Zor aldılar elimden! Saçları da elimdeydi :KK70:

Çok üzülmüştüm ama eve gidince :KK43: Tartışmak neyse de kavga, dayak bana göre şeyler değil...

ahh ahh benimde lise dönemimdeböyle bir kız vardı çok pişmanım şöyle güzeeelce pataklamadığım için
hayatımda ilk defa o haketmişti aynen senin o kız gibi hareketleri vardı hatta arkamdan falan konuşurdu
hala yolda gördüğümde içimde bi nefret var hakediyo bazıları bence:KK36::KK36:

dersaneye gidiodum öss sınavlarına hazırlandığım yıldı tam..... yakın arkadaşımla aramı bozmaya çalışan bi kız wardı yalan yanlış ortaya laflar taşıodu....derste kalktım wc ye gittim ben taby lavaboda saçımı başımı yapıorum tam o sırada o kız girdi içeri elinde cep telefonu biriyle konuşuo....beni gördü:' off baydı ortam' deyip o maymun suratını şekilden şekle sokup arkasını döndü gitti...benimde o an şartellerim attı kızın peşinden koştum telefonla konuşurken aldım attım tel.ini yere saçına yapıştım kızın kız çığlık çığlığa bağırıo taby:KK4:
meğerse dersane koridorunda kamera warmış müdür ordan izliomuş bizi güvenliğin gelip bizi bi ayırması war görmeniz gerek:KK60:
o günden sonra gıcık kaptığım kızların çoğu yanıma yaklaşamamıştı:KK51:

dersaneye gidiodum öss sınavlarına hazırlandığım yıldı tam..... yakın arkadaşımla aramı bozmaya çalışan bi kız wardı yalan yanlış ortaya laflar taşıodu....derste kalktım wc ye gittim ben taby lavaboda saçımı başımı yapıorum tam o sırada o kız girdi içeri elinde cep telefonu biriyle konuşuo....beni gördü:' off baydı ortam' deyip o maymun suratını şekilden şekle sokup arkasını döndü gitti...benimde o an şartellerim attı kızın peşinden koştum telefonla konuşurken aldım attım tel.ini yere saçına yapıştım kızın kız çığlık çığlığa bağırıo taby:KK4:
meğerse dersane koridorunda kamera warmış müdür ordan izliomuş bizi güvenliğin gelip bizi bi ayırması war görmeniz gerek:KK60:
o günden sonra gıcık kaptığım kızların çoğu yanıma yaklaşamamıştı:KK51:

çok iyi yapmıssın ohh içinde kalmamış:KK9::KK9:

sınıfa yeni kız gelmişti..malumunuz yeni kızlar sevilmz :) biraz da gıcık bi tipti.. kardesmle aynı sınıftayz tabi..çok da çirkefiz o zamanlar kavgalı olmadığımız insan yok.hatta öyleki eve giderken hep yolumuzu değiştirirdik düşmanlarıma yakalanmamak için :KK52: kardesime (namı diğer karakumru :) ) uyuzluk yapmıs.. bişey demiş hatrlamıyorum..biz derste anlaştık tenefüste dövecez:KK64: herlkese haber yolladıl..tenefüste kavga var davetlisiniz diye :) neyse teneffs oldu .. buna bi daldı..baya bi yondu tabi:KK53: sonra ver elini rehberlik,,müdür vs..hey gidi :)

sınıfa yeni kız gelmişti..malumunuz yeni kızlar sevilmz :) biraz da gıcık bi tipti.. kardesmle aynı sınıftayz tabi..çok da çirkefiz o zamanlar kavgalı olmadığımız insan yok.hatta öyleki eve giderken hep yolumuzu değiştirirdik düşmanlarıma yakalanmamak için :KK52: kardesime (namı diğer karakumru :) ) uyuzluk yapmıs.. bişey demiş hatrlamıyorum..biz derste anlaştık tenefüste dövecez:KK64: herlkese haber yolladıl..tenefüste kavga var davetlisiniz diye :) neyse teneffs oldu .. buna bi daldı..baya bi yondu tabi:KK53: sonra ver elini rehberlik,,müdür vs..hey gidi :)

iyi yapmış karakumrum benim:KK9::KK9:
bidaha bi kız çıkarsa karşıma ben sizi çağırıyim direk barii:KK9::KK9:

kavga etmeyi hiç sevmezdim ama her ne hikmetse gelen giden bana çatardı.ya biri omuz atar ya laf sokar ya dedikodunu yapar hani kendini bi halt zanneden tipler vardır ya hep...kendimi çok tutmaya çalışırdım ama hiç tutamazdım :KK1: çokta dayak yemişimdir dör beş kişinin üstüme saldırdığını bilirim saç baş...genelde okul çıkışında hallederdik halledilirdik oyüzden okula pek karışmazdı olay...okulda üst sınıflardan benden boyca küçük bi kızla fena kapışmıştım ufak tefekti ama az değildi...kızın yanağında koca bi sivilcesi vardı onu iyi bi tırnakladım ama oda benim saçlarımı kökten çıkarmıştı yaa..kızın eline baktım anaaamm saçlarım onun parmaklarında...ne onun arkadaşları yardım etti ne benimkiler...kavga daha uzamadan doğruuu disipline gittik orda hocanın birinden bi küfür yemiştimki beynime işlemişti :78: bikerede tuvalette kızın birinin kafasını lavaboya sokup suyu sonuna kadar açmıştım kızın fönü mönü bozulmuştu ama yanıma bırakırmı hiçç bırakmadı tabi:KK9: izlemesi ayrı bi şey bu kavgaları tabi..yaptım pişman değilim:KK62::KK1:

ay bende ilkokul yıllarında çok uysaldım. yani öyle sanıyodu herkes :KK23: ilkokul 5. sınıfta bi erkek arkadaşımı dövmüştümmm :KK53: e napayım yaptığım resmi basmıştı sıranın üstüne çıkıp:KK52: sonra karşılıklı gıcık olduğumuz bi kızla kavga ettim. kızın gücü yetmedi bana bayılma numarası falan yapmıştı hoca gelince.. yoksa gerçekten bayılmış mıydı? hiç sanmıyorumm :KK1:
ve son olarak lise sonda kavga ettim. ama hıncımı alamadan ayırdılar :/ ama olsun içimde kalmadı hiç olmazsa :KK37:

iyi yapmış karakumrum benim:KK9::KK9:
bidaha bi kız çıkarsa karşıma ben sizi çağırıyim direk barii:KK9::KK9:

kız sen çağır her zaman gelirim :))

bi çocuk vardı bizim sınıfta nonoş bişiy..tenefüslerde erkekler maç yapardı o da bizle yakan top oynardı:KK1:

bi gün öğle arası tatilde bana el koll hareketi yapı ama uzaktan tabi.. hani şu ellerini kollarını değişik bişiy yapar ya serseriler

ben de okula geldim bunu bi güzel dövdüm baya da kiloluydu ben de cılız çöp gibi bişeyim

ama delikanlı kızım neticede:KK1:

çocuğun her yeri tırmalamışım tabi müdüre şikayet falan

karakumru yine disiplin yollarında:KK1:

bi kere de sınıfta uyuz olduğum bi çocuğun kafasına klasör geçirmiştim

X