Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

kardeşin aşırı pısırık. eş de bunu fırsat bilip tepesine çıkmış. seni sevmiyorumd iyen adama kocam demesin daha fazlası. boşansın alsın nafakasını.

Boşanma davası açsın. Dönsün ailesinin yanına. Eğer blöf yapıyorsa gelecektir eşini almaya. Yok blöf yapmıyorsa kerdeşinin onuru daha fazla kırılmamış olur.

Ben avukata sordum bunu ilk dava açan haksızdir diye birşey yok bilginiz Olsun. Yeteri kadar haklı sebebi varm eşim benden soğuduğunu söylüyor çocuğunu bile kucağına almıyor demesi bile yeter. Birde bunları sms ile taçlandırirsa görürüm ben onu

Önce maaş kartını kendi eline alsın. En sinir olduğum şey. Beş kuruş vermesin adama. Giyinsin gezsin tozsun bakım yaptırsın para harcasın. Kadın ne kadar yumuşak olursa erkek o kadar odınlaşıyor. Kimse için kendini bu kadar üzmeye değmez . Adamın nutkumdan getirsin getirsin sonra da boşayabiliyorsa adamı boşasın

Tekrar söylüyorum kartını alsın o adamdan.vermezse bankaya gitsin iptal ettirsin. Kendine yenisini çıkarsın. Birikim yapmaya başlasın

Tesekkur ederim.yalnız bırakmam allahın izniyle.

Evet ile mesajlarını silmesin söyleyeyim.aklıma gelmemişti.teşekkürler.sizler sayesinde baya bilgilendim

Doktor olmuş ama adam olamamış, eş olamamış, baba olamamış. Seni sevmiyorum senden soğudum diyen adamdan onu söyledikten sonra ne hayır beklersin.

Maas karti neden enistede?
Herseye bastan tamam demis tepesine cikarmis adami

Kendi cocugunu ..alismasin bana.diye sevmeyen adamdan o da sogusun

Inceldigi yerden kopsun

Adam niyeti bozmuş zaten bahane ariyorken ekmeğine yağ sürmüş kardesiniz... bana kalırsa hic alttan almasin kardesiniz üstüne düşmesin cok değer verildiginde, sensin denildiğinde böyle yapiyorlar... Bulunmaz hint kumaşı değil kimse... Cok sukur işi varmis kardesinizin maasini ayri kendi hesabina yatirtmaya başlasın fazla para elinde oluncada simarmis olabilir... taviz vermesin asla...

kiz kardesinin yaptiklarina ben fedakarlik degil saflık diyorum net...
kocaya maas karti vermek,koca seni sevmiyorum demesine ragmen kocaye ses etmemek yemege gidelim vs demek vs....
hele ki cocuguna alismasin diye uzak durmak mantigini hic anlamadim.
doktor olmus ama ne baba olmayi becerebilmis ne koca olmayi.yazik boşa okumus....
valla kardesin ele güne muhtacmis gibi davranmasin.safligi da biraksin bi kenara.azcik sesini cikartsin.goren de kardrsini anasiz babasiz ekonomik gucu yok sanir.hemsire ne guzel gül gibi meslegi var.
doktorcuk kendini bi halt sanmis belli ki
buyuk ihtimalle etrafinda kendisini pohpohlar var simarmis yazik...
kardesin eziklenmesin daha fazla bu adsm karsisinda.
bi insan karisina seni sevmiyorum diyebiliyosa mahsus huzursuzluk cikariyosa hayatinda biri var demekki
kardesin bu adamin foyasini cikartsin bosansin catir catir nafakasini alsin maas ksrtini alsin kiziyla gül gibi gecinsin.
adama bak ya alismasin diye insan kizini kucagina almaz mi manyak ya
okkesa

yazik ya kardesine hals kocam deyip duruyor.onun istemesi lazim sonra size yuvsmi yiktiniz der durur.hic karismayin akli yok mu kardesinizin..maas kartini kocasina verip harclik aliyorsa ve hic sesini cikarmiyorsa herseye eyvallah modundaysa kesin aldatilma var..adamin gozunde de bir hic olmustur insallah kardesiniz kendine gelir ve ki....na tekmeyi basar o koca musvettesinin..

Aynen dediğinizi yapmaya başladı.simdi güçlü olması gerektiğini söylüyoruz motive ediyoruz.bakalim zaman ne gosterecek.
Annem okadar öfkeli ki surundurucem diyor.her sey sırayla öyleyse boyle

kesinlikle başka biri var
adam bu anı bekliyormuş
maaş kartını iptal ettirip yenisini alsın
kocası uyurken watsapweb e girsin kendi telefonundan
ama kesinlikle ve kesinlikle gördüklerini delilleri saklamalı
asla fevri davranmamalı
adam boşanmayı kafaya koymuş
çocuğunu bile silmiş

Cocuk bana alışmasın diye düşünüyorsa başka biri vardır...

Ayrıca kovalanan kaçar, kızkardeşin üstüne düşmeyi biraksin, biraz kendi ile ilgilensin, kartını alsın mesela kocasından, adam ne oluyor desin...ezik, kadınları erkekler sallamaz...

Kocası ilgi göstermiyorsa başka şeylere yönelsin ....

Kendi bakımına extra özen göstersin...

Tesekkur ederim.yalnız bırakmam allahın izniyle.

Sakın bırakmayın yalnız. Ailenizi bilmiyorum ama insan bu tarz durumlarda güvenecek liman arıyor, en yakını da ailesidir tabi ki.

Yaşadığım için biliyorum, ne olur 4 elle sarılın kardeşinize, size kızsa da bağırsa da affedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…