Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Canim kardeşim bir barisalim eski beni bulamicak diyor ama tabi iş işten geçti. Bırakırsam hiç bir şeyini istemiyorum diyor sadece arabamı alir kizimi alır çıkarım. Diyor..
ya bir de gurur mu yapıyor bu karaktersiz adamın donuna kadar alsın !

Sevilmedigi halde duran kadina ben kadin demem. Adamin rengi belli. Muhtemelen en basinda da boyledir. Suc kardesinde kusura bakma. Her seye tamam demis. Simdi de desin otursun gidemiosa. Baska secenek var mi?

Haksiz yere esim konusmazsa ben hic konusmam.
Calisiyorsam islere yada cocuga yardim etmek zorunda.
Ben calismadigim halde cocuklarim kucukken esim her seyime yardim ederdi.

Yeni evlenicek genc kizlara sesleniyorum. Surekli siz fedakarlikta bulunmayin. Yerine gore bulunun . Bastan nasil alistirirsaniz oyle gider .

iyide çocuğu neden kucagına almıyormuş beyfendi alışmasın diye

ohhh misss valla boşansın dr efendi kendi hayatına baksın
kendine yeni sevgili yapmıştır zaten onla gününü gün etsin
senın saf saftirik kardeşinde otursun onun çocuguna baksın ,

bu senınde çocugun ben ne kadar mecbursam sende mecbursun desin bakalım ,
neden bu kadar rahatlık sağlanıyor bu adamlara

ya heykel en son iltifat değil miydi? böyle eli yüzü fiziği düzgünlere heykel gibi maşallah denir sanki

hayır başlığı görünce -kız kardeşimin heykel kocası diye bi garibime gitti.

neyse konuyu da dağıttım kusura bakmayın

Oncelikle kardesiniz elmas degil onu soyliyim
Kendisine saygisi olmayan insana baskasinin da saygisi olmaz ve erkrkler saygi duyacaklari kadinlari tercih eder
Bakmayin siz enistenin her istediginin olmasina , adamin karsisinda dik duran bir kadin olsa adam da muma doner
Kardesiniz illa bu adamla devam etme niyetinde ise guclu olsun , biraz dis gecirsin , maas kartini iptal ettirip yenisini cikartsin ve adama vermesin
Adamdan ayri program yapsin , disari ciksin gezsin tozsun , eve de bir yardimci tutsun ev isini de yapmasin

Hiç geri atım atıp totosunda dolanmayacak dişe diş diyecekti.
Bari konuş da bu saatten sonra desin. Maaş kartını da alsın. Yok yeaaa sabahtan akşama kadar çalışacağım beyzade bana harçlık verecek.
Genelde herkes sizin gibi dedi.bana da mantıklı geldi kardeşime bunu soylucem burnunu süredursun sonra isterse tekmeyi bassın.

hint kumaşı sanmış kendını zzaar

Erkek kalmadı dünya da zaten başka ne kadar aciz bir insan kardeşiniz altı üstü erkek çocuğu bahane etmesin hiç benim anne ve babam da boşandı iyi ki de boşandı anneme bu şekilde davranan bir babam olsa annem peşinde dolansa zavallı gibi ben de kendi annemden soğurdum

maaş kartını geri alsin...
parayı sevgilisine harciyorsa zkkı haram olsun....

kocam benden tamamen soğursa tamamen ipleri koparirdim maaş kartımı ona teslim de etmezdim.. onun maaş kartını da el koyardim... bana taksin adam.....
kardeşiniz kocasina yüz vermekle büyük hata yapmış...

Cahil desen cahil de değiller.
Şu kocalara maaş kartı vermek nedir asla anlamadım anlamayacağım da.
koskoca hemşire, doktor... bunlarda bile maaş kartı olayı varsa pess.
koskoca kadın kendi maaşını kendisi alıp idare etmeyi bilmiyor mu vallahi ben kızdım burdan.

konuya gelecek olursak, ister dr olsun ister bilmem ne,
şu hadsiz gerzek kocalara prim veripte popolarını kaldırmayın rica edeceğim,
kendilerini vazgeçilmez bir pok sanıyorlar. kardeşinin yapması gereken tek şey şu,
aynen karşı tarafın yaptığı gibi ilgisiz davransın ve hatta evdeyken bile görmezden gelsin,
o yokmuş gibi davransın. ya düzelir ya da sonu daha beter olur ama biteceği varsa da zaten biter.
koca bulunmaz hint kumaşı değil, ağlayıp zırlamaya da hiç gerek yok, isterse 10 tane çocuğu olsun,
adam adam değilse, babalık yapmıyorsa sal ipini gitsin. zaten kendi başına idare etmiyor mu kardeşiniz ?
ha var ha yok. maaş kartını da kocaman bir rest çekerek alsın. işte o zaman koca kişisinin gerçek yüzünü görecek !

bunun sen bana naz yaptın , ben senden soğudumla ilgisi yok. Adam zaten kafasında bitirmiş . Kardeşinizin uzak durması da işine gelmiş. Kesinlikle bu adamın kardeşinizi sevdiğini düşünmüyorum. Kardeşiniz de daha fazla üzerine gitmesin. Yemeğe falan cıkarmak nedir ya bırakın o uğraşsın .
Adam çocugunu kucağına almıyor alışmasın bana diye. Daha ne diyecek ki .

Kızkardeşiniz daha fazla gururunu ayaklar altına almasın ve ayrılsın bu insandan.

Karısının bir nazıyla ondan mı soğumuş, naz yapmayan kadın mı var Allah aşkına. Ne istese he diyen maaş kartını bile kocasına teslim edip, ondan harçlık alan kadın gereksiz fedakarlık yapmıştır. Alsın kartını daha fazla üzerine de düşmesin heykel beyefendinin. Kendi değerini bilsin, karşı tarafa hakettiğinde fazlasını asla vermesin. Seni sevmiyorum soğudum sözleri başka birinin olduğunu düşündürdü bana.

Kalın kafali ve sevimsiz herif..
Elestirilmeye zerre kadar tahammulu yok, hep pohpohlayacaksın bunu.. Kendini ne sanıyor ya?
Hemen bosanma onerisi vermem ama kızkardeşin tavrını koymali, yalvarmasiyla düzelmeyecek bu iş belli.. Alttan aldikca azıtmış adam.. Cok sinirlendim..

Adam yerini yapio yarın bi gun baskasiyla cikcak ortaya. Sen uzak durdun ondan yaptim dicek uc kagitci. Kendini cok degerli cevher sanmaya falan baslamis. Klinik vaka. Cocugunu bile sevmio. Sirf kardesinden diye bence. O kadar adi.

Arkadaslar önerileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Aynen sizlerin dediği gibi kardeşim de su an onu yok sayiyor artık.kendi yolumdayim abla dedi bakalim ne yapacak dedi acacaksa davayı kendi açsın.biraz surunsün dedi.
Şimdi kendimi toparliyorum dedi.
Bırakalım O zaman dediğimde dedi sen bilirsin bu senin görüşün demiş.
Yaa demekki kardeşim açacak beyfendi kendini hakli gösterecek.suç kardesimin olacak. Beklesin o dedi. Kardeşim aklını başına toplamaya başladı.dine kadar duygusal davranıyordu.
Bakalim önümüzdeki günlerde neler olacak.

Kardeşine söyle boşuna uğraşmasın. Adamın bahanesi olmuş zaten yapacağı varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…