Kiz kardesimin heykel mi desem odun mu desem KOCASI

Kardesınız kendının degerını hiç bılmıyor.

yuvamiymis ki bi? ama boyle dedigine gore baciniz memnunmus bu durumdan. normal insanlar olsa cok iyi olmuş, herkes yoluna baksin, simdi uzulur sonra mutlu olur derdim ama sizin baciniz da bir degisik. annenize ve minik bidiga uzuldum. umarim bidik mutlu olur, bu sorunlu insanlarin arasindan sorunsuz çıkar.

annenize de 50000kez hak verdim arayip damadin agzina etmesi ile ilgili. herif hak etmis. keske kardesiniz de annenizin arkasinda durabilseymis.

kesinlike

Tek başına halletmeye çalışıyor ama nafile.
Ya bu adamın annesine babasına söyleyelim diyorum kardeşim kv kp biz anlatalım mi.büyükleri götürelim mi
Çocuk mu bunlar da velilerini çağırıyorsunuz.Bu büyükleri ortaya atma fikri çok saçma geliyor bana.Adam kafasında bitirmiş belli daha fazla zorlamasın kardeşiniz.

pekala ben de basit ve düz bi insan olarak ben buradaki heykel kelimesinin sizin gibi zor ve güzide bir insanın anladığı gibi değil de konu sahibinin anlatmaya çalıştığı gibi anladım yani heykel=soğuk, donuk vs...
size iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…