- Konu Sahibi musnutarayfa
-
olan olmuş artık ne diyelim ki? asla bilemiycez.
Çok mu geniş dusunmeliyim ya bakın gelin bohçası bana geldi.icinde tek bir takım var üzerinde elle yazılmış kardeşimin ismi.baska ailemden hiç birine hediye alınmamış yanı.o zaman o kardesiminse bana yok!
Anneme babama bir şey alınmamış.amac mide bulundurmak değil mi neden bluz değil de iç camasiriCanım bohcada sadece gecelik yoktur sanırım hepsini sana almıslardır ama biri demistirki kızkardese bisey koymanız gerek o zaman kv den ekstra almak yerine aldıgi gecelige kardesinin adını yazmıstır bence olumsuz düsünme
Ama bak benim adetimdede kızkardese iç camasır alınır biri dediyse kızkardese ne koydunuz ic camasır konur diye onlarda oyle yapmistir cogu yerde sadece kız kardese alınır anne babaya alınmaz tekrar dugun bohcası hazırlanırsa anneye kumas babaya gomlek alınır daha detaylı yapanlarda vardır tabi yinede kisileri sen tanıyosum oyle fıcıklık yapacak kisilermiAnneme babama bir şey alınmamış.amac mide bulundurmak değil mi neden bluz değil de iç camasiri
bu cevaptan sonra sizi çok art niyetli buldum. Bir gecelik yada çamaşir herneyse artık kardeşinize konuldu yada üstüne isim yazıldı diye bohça geri gidiyor nişan bozuluyorsa asıl sizin ailenizde problem var demektir. Bu arada bizdede baldıza çamaşır konur çok normal yani...Bizim adetlerimiz bohça ayrı ayrı yapılır sadece gelinin bohcasina iç çamaşırı gecelik konulur anneye babaya yapılan bohcaya gelinin ki gibi iç çamaşıri tanga sutyen gecelik( fantazi)konmaz. Bize sadece gelin bohçası geldi.yani bana gelmesi gereken şeyler olması gerekir.evet gorumcem de art niyet arıyorum.amaci biz gidince arkamızdan bohcayi atsinlar bu iş burda bitsin diye.bazilari hakkaten geniş demek ki size bluz kardeşinize de tanga alıyorlar bravoo
Yalniz bohcada 1 takim varmis, konu sahibine gelmemis sanki bohca. Kardesi nisanliyorlar gibi olmus bence.bu cevaptan sonra sizi çok art niyetli buldum. Bir gecelik yada çamaşir herneyse artık kardeşinize konuldu yada üstüne isim yazıldı diye bohça geri gidiyor nişan bozuluyorsa asıl sizin ailenizde problem var demektir. Bu arada bizdede baldıza çamaşır konur çok normal yani...
kaldım resmennnnnEvet bi tane gecelik ve bir tane sutyen takımına etiket yapıştırılıp tukenmezle yazılmış fesat kim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?