• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız istemeye gelindiginde

Evet yanlışlık olsa birine yazılır.kasitli gibiydi ayrıca elle yazılmış karalayabilirsin etiketi çıkarabilirsin.biri hatırlamasa diğeri su ismi kaldır der bu sadece gorumcem tarafından hazırlanmış kimse görmemiş.sakladim çünkü seviyorum sevdiğim adamın hiç bi bilgisi yoktur bu konuda diye düşündüm ama ailem gorseydi bu nisan bozulurdu.boylece gorumce amacına ulaşmış olurdu ama hala aklımda ve hazmedemiyorum
nişanlına göster bohçayı. iç çamaşırı geline mi alınırmış baldıza mı? bir de çamaşıra tükenmezle yazı yazmak nerenin adetiymiş?

Evlisiniz ama isteme olacak
Nişan bohçanız var ama kız isteme henüz gerçekleşmedi
Nişan bohçasından kardeşinize iç çamaşırları çıktı
İç çamaşırlarının üstünde kardeşinizin ismi yazdığı ve görümceniz hazırladığı için sizi ayırmak istediğini düşünüyorsunuz...

Yanlış mı anlıyorum?:deli:
Kuvvetle muhtemel yanlış anladım ama her şeyi 'eşim, nişan, isteme' diyerek siz başlattınız. :kahve:

Boşanın bence :skandal:

Üzerinden iki yıl geçti evlendim gorumcemdenbu olaydan sonra sogudum bu benim için bi travma sırf eşim için ve ailemin böyle bi terbiyesizlikten haberi olmasın diye kimseye söylemedim ama hep aklımda o yüzden size soruyorum siz olsanız ne yapardınız

Evlendiysen artik unut gitsin ama saçmalık işte sana degilde kardeşe yapılması

Tek bir bohça var içindekiler
1 adet patik
1 adet şal
1 adetkına
5 adet yazma
5 adet havlu

1adet seccade
1adet gecelik(kardeşimin ismi)
1 adet bluz
1 adet tanga-sutyen(üzerinde kardeşimin ismi)
Su anlattığınız şekilde başta anlatsaydınız yapılan yorumlar bu şekilde olmazdı. Benim yorumum bohça size aitmiş madem görümceniz bilerek yapmış bu çirkinliği. Ama bu durumu en başında sorgulamanız lazımdı görümcenizin yaptığı saçmalıktan nişan bozulmasını falan düşünmenizde ayrıca tuhaf.

Aile bireylerine hediye alınır ama iç çamaşırı değil tuaf :KK57:

Tanga sutyen almalari bir tek kiz kardesinize olursa mi sakincali? Size de almalari tuhaf degil mi? Eskiden atlet kulot seklindeydi simdi tanga sutyen. Hem de bunu erkek tarafi aliyor. Yakinda bdsm kostumu hediye ederlerse sasirmam valla.

O degil de seccade ve tanga bir arada. :KK70:
Kelepçe kirbac falan :-)

Sadece sana bohca geldiyse isim yazmaya gerek yok. O yuzden isim yazilmasi sacma olmuş.

Ne var bunda diyenler çok şaşırttı beni. Kesinlikle kasıt var... Tek bir bohça yapılmış. İçine atıyorum 3 pijama takımı 3 iç çamaşırı takımı üzerinde ayrı ayrı etiketlerle annenin kardeşinin senin isimleriniz olsa tamam. Ama yok öyle birşey. 1 er takım var. Onlarda da kardeşinin ismi yazılı. Kaldı ki hiç kız kardeşe gelen bohça olsa dahi fantezi iç çamaşırı koyulduğunu görmedim...

Ama aradan iki yıl geçmiş evlenmişsiniz Allah mesut etsin. Burda da paylaşmış oldunuz içinizde kalmamış olsun. Bu saatten sonra konudan aileye bahsetmek zaten saçma

Evet mesaj şuydu oglan kardeşim seni beğenmiş ama biz seni gelin olarak istemiyoruz bu yüzden böyle bi tuzak kurulmuştu.ama eşimin böyle bi şeyin içinde olmadığını biliyordum ama kimse bilmeyip bunu sadece ben bildiğim için unutamiyorum paylaşıp yorumlarınızı almak istedim

Evet mesaj şuydu oglan kardeşim seni beğenmiş ama biz seni gelin olarak istemiyoruz bu yüzden böyle bi tuzak kurulmuştu.ama eşimin böyle bi şeyin içinde olmadığını biliyordum ama kimse bilmeyip bunu sadece ben bildiğim için unutamiyorum paylaşıp yorumlarınızı almak istedim

Olan olmus gecen gecmis.
Art niyetle yapıldıysa herkesin kendi terbiyesizligi..
Etiket karismis ise de olan olmus.
O dönem demek ki toylugunuza denk gelmis kimseye söylememissiniz.
Artik evlendiginize göre baya zaman gecmistir. Zamaninda tepki vermediginiz icin bazen sallamamak gerekir. Kendinize iliskinize zarar verirsiniz. Niye dert ediniyorsunuz kac zamanlim meseleyi

Böyle bir mesaj olduğunu sanmıyorum.

Iç çamaşırı nasıl birseydi ?

Saklamasaydim gorumcenin amacı gerçekleşmiş olurdu ayrıca eşimle evlenmemişolurdum ama gorumcenin agzinağzının payını vermedim ona üzülüyorum şimdi o konuyu acsam saçma olacak öyle işte

Back