• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız istemeye gelindiginde

Güldüm ya :) bacım niye sakliyon :) nisan bozulsun diye yaptıklarını nerden cikariyon

Bence seni değil kardesini beğenmişler gelin olarak tamda gecelige işaret yapmışlar bundan ötürü

Hey allahım yaa :)

Evet mesaj şuydu oglan kardeşim seni beğenmiş ama biz seni gelin olarak istemiyoruz bu yüzden böyle bi tuzak kurulmuştu.ama eşimin böyle bi şeyin içinde olmadığını biliyordum ama kimse bilmeyip bunu sadece ben bildiğim için unutamiyorum paylaşıp yorumlarınızı almak istedim

Vay vay vay. Mesaja bak. Bu nasıl bir hesap bu kafalar nasıl çalışıyor. Böyle bir fikirleri varsa da bunu böyle göstermeleri hayret verici.Hadi onlar bu niyetle yaptı.Sizde bunu böyle anladınız.Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ne yapmak yapıldıysada böyle yormak.Pessss

M musnutarayfa iki yil olmus evleneli.cook zaman gecmis.
Peki gorumcenin baska boyle densizlikleri oldu mu muhim olan bu.
Araniz diyalogunuz nasil?
Sana nasil davraniyor?
Eger baskaca bir densizlik denilebilecek hareketi olmadiysa unut gitsin bu olayi.
Tepkini zamaninda vermemissin.
Simdi bu konuyu acip nasil hesap soracaksin?
Cok tuhaf olur.
Ama su anda gorumcenle devam eden sorunlarin var ise onlar uzerinden konus.
Su saatten sonra bu camasir olayini acmak sadece sana ve evliligine zarar verir.
Ummadigin yerlere cekerler.

nasıl yanı evlenelı 2 yıl mı oldu
yanı bunun uzerıne 2 yıl gectı sımdı napım dıye mı soruyorsunuz
gercekden mı ?

ooo eşiniz ailesi ne fantazi yapmıştır baldızımız tangasını saten geceliğini giysinde ortada salınsın diye :) allah rızası için saçmalamayın tangayı bir tek sen giymiyorsun kaynananda bile vardır yani ne var bohçaya koymuşlar öle bir düşünüyosunuz ki sanki giyde üstünde bi görelim dediler kardeşinize alsalar ne olur ki kardeşiniz yetişkin insan değilmi herkes giyior bunu ayıpta değil öküz altında buzağa arıyorsunuz

Bohça adı altında yazılınca başka yerlere gidiyır konu. Kısacası size alınan iç çamaşırı ve gecelik hediyesinin üzerine kardeşinizin ismini yazmışlar. Ama neden? Mağdem tek bohça tek hediye neden isim yazma gereksinimi doğmuş! Zaten tek karışacak birşey yok. Sizde orada gayet saf birşekilde bu kardeşime mi deseydiniz şuan merak etmiyor olurdunuz. Belki sizinkini bohçaya koymadılar unuttular sonra da aman boşver ha o ha diğeri dediler isimde öyle kaldı olamaz mı?

Art niyet olacak bişey yok çünkü ortada bizim bohçada kimlere çamaşırı geldi kimlere gecelik gitti bilseniz:)

Karseşinizle ilgili yakın zamanda birşey mi oldu sizi rahatsız eden? Yahut eşiniz ya da ailesiyle ilgili bişey mi duydunuz? Kuşku duyduğunuz herhangi birşey ya da his

O gün orada onlara sormadıysanız , başka hiçbir şekilde cevap bulamazsınız.

Şöyle bi ihtimal olabilir mi: hem size hem kardeşinize gecelik ve iç çamaşırı alınmıştır.üzerine isminizin olduğu etiketler yapıştırılmıştır.daha sonra kardeşinize koymaktan vazgeçilmiştir ama bohçaya yanlışlıkla sizin etiketinizin olduğu hediyeler değil de kardeşinizin etiketi olduğu hediyeler gitmiştir ??

Adet olarak biz de kızlardeşe koyulur iç çamaşırı yadırgamadım ama dediğiniz gibi size yok sadece kız kardeşe varsa şaşırtıcı fakat içinde art niyet aramam ben.hele nişan atılacak bi durum olarak görmem.
Yanlışlığın sebebini sorsaydınız keşke.

Görümcem bu yüzden yaptı diyorsanız bohçanın öncesi vardır muhakkak.istenmediğinizi niye düşündünüz?

İki sene geçmiş diyorsunuz boşverin gitsin artık.

Ay bisey anlamadim niye sakladiniz? Bu cope atma olayini kim yapcak onlar mi siz mi? Anlayamadim da :/

Kiz kardesine almislar sana almamislar mi?
Galiba ilk dugunleri napsinlar bilmiyolarsa fukaralar.
Aman cokta onemli degil oyle bohca falan ben hepsini dagittim. Gecelikler falan da hala kutusunda herhalde benim kız buyuyunce ceyizine koyarım napcam baska saten maten seyleri :D

Canım bohcada sadece gecelik yoktur sanırım hepsini sana almıslardır ama biri demistirki kızkardese bisey koymanız gerek o zaman kv den ekstra almak yerine aldıgi gecelige kardesinin adını yazmıstır bence olumsuz düsünme

aynen bende öyle düşündüm, bohça sırasında neden mide bulandırmaya çalışsınlar ya, valla aşırı kötü bir zihniyet var, Allah esirgesin cidden şoktayım. bide mide bulandırmak isteyen niye kardeşe gecelik alsın, bunun bin türlü yolu var. eğer gerçekten konu sahibinin dediği gibi kötü niyetle yapıldıysa (ki hiç sanmıyorum) bu insanla evlenipte başını yakmasın, haaa eğer konu sahibinin kendi kafasından uyduruyorsa, kusura bakmayın ama sizin hakkınızda da çok iyi şeyler düşünemeyeceğim, kendi niyetinizi sorgulamada fayda var, bu kadar basit bir şeyin altında neler aradınız kim bilir :KK57:

Ya hiç takmaa bu nişan evresinde çok şeytan araya giriyor sen idare et herşeyi de takma. Tabi eğer mutlu olmak istiyorsan

Evet mesaj şuydu oglan kardeşim seni beğenmiş ama biz seni gelin olarak istemiyoruz bu yüzden böyle bi tuzak kurulmuştu.ama eşimin böyle bi şeyin içinde olmadığını biliyordum ama kimse bilmeyip bunu sadece ben bildiğim için unutamiyorum paylaşıp yorumlarınızı almak istedim

:KK57: yani seni istemiyoruz, aslında kardeşini istiyoruz. bu seksi gecelikler kardeşine çok daha güzel olur mu demek istemişler anlamadım :KK64:

Kızlar siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. :KK48::KK48::KK48:

Konu sahibine gelince, öncelikle öyle anlaşılmaz yazmışsın ki vallahi üşenmedim tüm sayfaları okudum konuyu anlamak için.
Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki resmen kendi kardeşine hasetlenmişsin. Asıl artniyetli sensin bence.
Konunun ilk başta ayrıntısız yazılıp sonra ayrıntı verilmesinde de farklı bir amaç sezdim. Herkes ne var bunda sen yanlış anlamışsın deyince haklı çıkmak için sonradan verdi o ayrıntıları bence. Hatta günahını almak istemem ama abartmış bile olabilir.

Son olarak buna normal bakan insanlara geniş demiş konu sahibi ama asıl genişlik kaynanadan görümceden tangalı bilmemneli gecelik beklemek bana göre. Kardeşine alınmış olması sana göre genişlik ama bence kendine beklemen, olması gereken budur diye düşünmen zaten başlı başına bir genişlik. Hangi devirdeyiz artık ya görümcenin alacağı dona mı taktın kafayı arkadaşım... Allah başka dert vermesin iki senedir taktığın buysa ne mutlu sana.

Kızlar siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. :KK48::KK48::KK48:

Konu sahibine gelince, öncelikle öyle anlaşılmaz yazmışsın ki vallahi üşenmedim tüm sayfaları okudum konuyu anlamak için.
Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki resmen kendi kardeşine hasetlenmişsin. Asıl artniyetli sensin bence.
Konunun ilk başta ayrıntısız yazılıp sonra ayrıntı verilmesinde de farklı bir amaç sezdim. Herkes ne var bunda sen yanlış anlamışsın deyince haklı çıkmak için sonradan verdi o ayrıntıları bence. Hatta günahını almak istemem ama abartmış bile olabilir.

Son olarak buna normal bakan insanlara geniş demiş konu sahibi ama asıl genişlik kaynanadan görümceden tangalı bilmemneli gecelik beklemek bana göre. Kardeşine alınmış olması sana göre genişlik ama bence kendine beklemen, olması gereken budur diye düşünmen zaten başlı başına bir genişlik. Hangi devirdeyiz artık ya görümcenin alacağı dona mı taktın kafayı arkadaşım... Allah başka dert vermesin iki senedir taktığın buysa ne mutlu sana.
Şu konuda en çok beğendiğim yorum :super::KK9:

Back