• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız istemeye gelindiginde

Kızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
unutkanlık kasıt aramayın

Başka bir hediyenin üstündeki etiket
İç çamaşırı kutusunun üstüne yapışmış olabilir mi?
Sakladığına göre etiket şeklinde direk kutuya yazılmamış.

O bohça iç içe tıkış tıkış olduğu için
Böyle olmuştur diye düşünüyorum.

Arayin arayin bulursunuz elbet artniyet :) kaynana yapti sonucta :) yahu ne olacak gecelik almistir hazir sana alirken ayri bi hediyeyle ugrasmamistir. Ablamin kv si de hem bna hem diger ablama hem anneme dantelli saten gecelikler getirmisti. Herseyi takiyonuz kafaya ya.

Ya sonuçta onları nişanlın almıyo ki kayınvaliden almıştır bayanlar alıyo yani sorun edicek bişey yok bence

Size alındığına eminseniz, yani alışveriş sırasında sizin seçtiğiniz çamaşırlar ise etiket başka şeyden geçmiştir ona.

Evet bi tane gecelik ve bir tane sutyen takımına etiket yapıştırılıp tukenmezle yazılmış fesat kim :KK43:

Ne alaka
Bohçayı kv de hazırlamamış mıı
Almışsa da o almış, belki düşünemedi
İç çamasırı ayıp olur diye.
Yoksa niye böyle bir şey yapsın göz göre göree.

Son düzenleme:
Kızlar eşimle birbirimizi sevdigimiz icin isteme kararı alındı.esimin ailesi nisanda bana bohça getirdiler.icindeki hediyenin birinin üzerinde kız kardeşimin ismi yazıyordu.bunu sadece ben gordum ve hemen sakladım ama hala dusunuyorum .amaç ne olabilirdi olsanız ne yapardınız yardimmm
Kız kardeşinize ayrı bohça yapmak istememişlerse onun hediyesini de senin bohçana isim etiketiyle koymuş olabilirler. Bizde kız kardeşe iç çamaşırı takımı falan alınır çünkü. Eğer hiç olmayacak bir takımın üzerindeyse ne bileyim şöyle seksi bir geceliğin falan belki de araya karışmıştır diye düşünürdüm ben. Ayrıca eşim dediğine göre evlenmişsiniz yani bu fasıllar biteli çok olmuş. Hadi o gün bir çocukluk ettin, sakladın ki direk orada sorabilirdin bunu kayınvalideni falan bir kenara çekip. Daha sonra da sormadın diyelim. Şimdi neden aklına geldi. Yani şu andan itibaren yapacak bir şeyin de yok.

Arayin arayin bulursunuz elbet artniyet :) kaynana yapti sonucta :) yahu ne olacak gecelik almistir hazir sana alirken ayri bi hediyeyle ugrasmamistir. Ablamin kv si de hem bna hem diger ablama hem anneme dantelli saten gecelikler getirmisti. Herseyi takiyonuz kafaya ya.

Olmaz , nişan bohcasina , bir başka bireye iç çamaşırı alınmaz.

Bana alınsa , ne münasebet bana neden çamaşır alıyorsunuz derim.
........

Dusuncesizlik etmişler. Kv.bize sorabilirsiniz.

Kv den olur da lafın arasında kardeşine de aldıklarını ya söylerse..
Saklamışsın ya hani, ondan diyorum..

Kız kardeşinize ayrı bohça yapmak istememişlerse onun hediyesini de senin bohçana isim etiketiyle koymuş olabilirler. Bizde kız kardeşe iç çamaşırı takımı falan alınır çünkü. Eğer hiç olmayacak bir takımın üzerindeyse ne bileyim şöyle seksi bir geceliğin falan belki de araya karışmıştır diye düşünürdüm ben. Ayrıca eşim dediğine göre evlenmişsiniz yani bu fasıllar biteli çok olmuş. Hadi o gün bir çocukluk ettin, sakladın ki direk orada sorabilirdin bunu kayınvalideni falan bir kenara çekip. Daha sonra da sormadın diyelim. Şimdi neden aklına geldi. Yani şu andan itibaren yapacak bir şeyin de yok.

Nerelisiniz merak ettim ? Ilk defa duyuyorum , çok şaşırdım.

Yani tmm kardeşine iç çamaşırı almaları garip ama sana aşmayıp ona almaları tam bir gariplik
Bunu kardeşinden saklamak yerine onunlada oaylaşsaydın nasıl oldu diye konuşurdunuz çok mu mesafelisiniz

Back