• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kız istemeye gelindiginde

Bizim adetlerimiz bohça ayrı ayrı yapılır sadece gelinin bohcasina iç çamaşırı gecelik konulur anneye babaya yapılan bohcaya gelinin ki gibi iç çamaşıri tanga sutyen gecelik( fantazi)konmaz. Bize sadece gelin bohçası geldi.yani bana gelmesi gereken şeyler olması gerekir.evet gorumcem de art niyet arıyorum.amaci biz gidince arkamızdan bohcayi atsinlar bu iş burda bitsin diye.bazilari hakkaten geniş demek ki size bluz kardeşinize de tanga alıyorlar bravoo
bunun nedenini görümcenize sorabilirdiniz bir soruyla nişan mı bozulacak ayrıca bozulursada bozulsun böyle saçma bir sebepten

Kızlar siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün. :KK48::KK48::KK48:

Konu sahibine gelince, öncelikle öyle anlaşılmaz yazmışsın ki vallahi üşenmedim tüm sayfaları okudum konuyu anlamak için.
Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki resmen kendi kardeşine hasetlenmişsin. Asıl artniyetli sensin bence.
Konunun ilk başta ayrıntısız yazılıp sonra ayrıntı verilmesinde de farklı bir amaç sezdim. Herkes ne var bunda sen yanlış anlamışsın deyince haklı çıkmak için sonradan verdi o ayrıntıları bence. Hatta günahını almak istemem ama abartmış bile olabilir.

Son olarak buna normal bakan insanlara geniş demiş konu sahibi ama asıl genişlik kaynanadan görümceden tangalı bilmemneli gecelik beklemek bana göre. Kardeşine alınmış olması sana göre genişlik ama bence kendine beklemen, olması gereken budur diye düşünmen zaten başlı başına bir genişlik. Hangi devirdeyiz artık ya görümcenin alacağı dona mı taktın kafayı arkadaşım... Allah başka dert vermesin iki senedir taktığın buysa ne mutlu sana.
:KK31::KK31::KK31::KK70::KK70::KK70:

Üzerinden iki yıl geçti evlendim gorumcemdenbu olaydan sonra sogudum bu benim için bi travma sırf eşim için ve ailemin böyle bi terbiyesizlikten haberi olmasın diye kimseye söylemedim ama hep aklımda o yüzden size soruyorum siz olsanız ne yapardınız
o anda soramadıysam iki yıl boyunca içimde saklayıp canımı sıkmazdım bende olay yeni oldu zannettim

Back